Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 листопада 2019, 13:58
4978
0

Олександрія – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Без рульового та тилового – на «повну обойму»

| Оновлено 23 листопада 2019, 13:58
4978
0
Олександрія – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Зоря

В Олександрії нас чекає однозначно центральна гра туру, в якій зійдуться прямі конкуренти за другий рядок таблиці. «Зоря» набрала відмінний хід, вигравши чотири останні зустрічі поспіль, і тепер повинна реабілітуватися за поразку в першому колі, тим більше підопічні Володимира Шарана були єдиними, хто обіграв луганчан в Запоріжжі. Ну і не забуваємо недавню кубкову зустріч опонентів, де «Зоря» також поступилася - мотивації буде з надлишком, що тут говорити.

Сама ж «Олександрія» нині також в дуже непоганій формі, і домашня серія з тих же чотирьох перемог поспіль - наочне тому підтвердження. Більш того, «жовто-чорні» продовжують боротьбу в Лізі Європи, зберігаючи шанси на вихід в плей-офф. До речі, наступним суперником «Олександрії» тут буде непогано знайомий Віктору Скрипнику «Вольфсбург». Під час перебування тренером «Вердера» тодішня команда Скрипника обіграла «вовків», які мали в тому сезоні статус чвертьфіналіста Ліги чемпіонів - зрозуміло, що спогади про таке протистояння Скрипнику особливо приємні.

Але не менше приємним для Віктора Анатолійовича був і нинішній тиждень, адже минулого вівторка Віктор Скрипник відсвяткував 50-річний ювілей. Незважаючи на таку дату, тренувальний цикл у «Зорі» проходив відповідно до наміченого плану. Команда привітала тренера (впевнені, що обійшлося без горезвісної краватки), і отримала у відповідь теплі слова: «Дуже радий знаходитися в такому колективі. Працюючи з молодими хлопцями, завжди відчуваєш себе молодим. Скажу вам, що я - щаслива людина».

Є у луганчан позитивні новини і в кадровому питанні. Дискваліфікацію відбули Абу Ханна і Олександр Тимчик, після застуди повернувся в стрій Євген Чеберко, з розташування «молодіжки» прибули Богдан Лєднєв (фахівець з «Олександрії», який забив суперникам в обох попередніх матчах сезону) і Назарій Русин (відзначився голом у ворота Данії в рамках відбору на Євро-2021), з національної - Дмитро Іванісеня (переможний дебют).

А ось у «Олександрії» в цьому плані не все так райдужно. Володимир Шаран, вилучений у матчі з «Олімпіком», дискваліфікований на два матчі. Пропустить візит «Зорі» і голкіпер-капітан команди Юрій Паньків, також вилучений в минулому турі. Владислав Бабогло не зіграє проти луганчан через «перебір» жовтих карток. Втім, напередодні найважливішого поєдинку Ліги Європи тренерський штаб «Олександрії» може наважитися і на якісь кадрові експерименти, так що не будемо дивуватися іншим відсутнім. Тим більше, згадаємо, що той же Олег Білик, який отримав свій шанс в кубковому протистоянні з «Зорею», став героєм післяматчевій серії пенальті.

У загальному балансі взаємин команд перевага на боці «Олександрії», зате у зустрічах в рамках Прем'єр-ліги - рівність (5 нічиїх і по 5 перемог кожної зі сторін) за незначної переваги «Зорі» в забитих і пропущених. В цілому, всі ці поєдинки традиційно відрізняються високою напругою і низькою результативністю: дуже рідко команди забивають на двох більше двох м'ячів.

Артем ЦИГАНЕНКО

Орієнтовні склади:

«Олександрія»: Білик, Мірошниченко, Дубра, Бухал, Лучкевич, Довгий, Третьяков, Гречишкін, Ковалець, Задерака, Безбородько.

«Зоря»: Шевченко, Михайличенко, Вернидуб, Абу Ханна, Тимчик, Іванисеня, Кочергін, Юрченко, Леднєв, Русин, Кабаєв.

23 листопада, субота

«Олександрія» — «Зоря»
Олександрія. КСК «Ніка». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ОЛЕКСАНДРІЯ – ЗОРЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Дмитро Кутаков (Київська область)
Прогноз Sport.ua — 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.