Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBC
| Оновлено 24 листопада 2019, 13:09
21380
4

Деонтей Вайлдер – Луїс Ортіс. Прогноз і анонс на бій

В ніч з 23 на 24 листопада в Лас-Вегасі американець буде захищати пояс WBC

| Оновлено 24 листопада 2019, 13:09
21380
4
Деонтей Вайлдер – Луїс Ортіс. Прогноз і анонс на бій
BoxingScene. Уайлдер та Ортіс
В ніч з 23 на 24 листопада в Лас-Вегасі відбудеться чемпіонський бій-реванш між непереможеним американським боксером Деонтеєм Вайлдером (41–0–1, 40 KO) та кубинцем Луїсом Ортісом (31–1, 26 KO). Американець буде захищати титул чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC.
 
Відразу відзначимо один з боїв на розігріві з інтересом для українських любителів боксу. В андеркарді 29-річний українець Віктор Славинський (10–0–1, 6 KO) вийде на ринг проти 27-річного американця Рігоберто Ермосільо (11–1–1, 8 KO). Поєдинок буде 8-раундовим.
 
Бекграунд
 
34-річний Деонтей Вайлдер провів на профі-рингу 42 бої, і лише один з них завершився внічию, з Тайсоном Ф'юрі, в епічному поєдинку в грудні 2018 року. Цілий рік точаться розмови про повторну дуель, і команди начебто домовилися на весну 2020 року. Якщо Уайлдер, звичайно ж, успішно подолає опір Ортіса. Деонтей виходив на ринг в травні 2019 року, легко здолавши Домініка Бризіла в першому ж раунді.
 
40-річний кубинець Луїс Ортіс є досвідченим ветераном, який провів багато серйозних поєдинків. Він здолав Брайанта Дженнінгса, Тоні Томпсона, Маліка Скотта, Девіда Аллена. Але коли підібрався до чемпіонського титулу, на його шляху став Вайлдер, технічний нокаут в 10-му раунді. Зараз кубинець на серії з трьох перемог. Останній бій Луїс Ортіс виграв у німця Крістіана Хаммера і отримав право на повторну дуель з Деонтеєм.
 
Перший бій
 
Єдиної поразки Ортісу завдав саме Вайлдер. Це було в їх першому бою 3 березня 2018 року в Брукліні. Ортіс потрапив у нокдаун в 5-му раунді і двічі впав в 10-му раунді, після чого рефері завершив бій.
 
Але всім запам'ятався 7-й раунд, в якому Луїс агресивно атакував, а Вайлдер насилу вижив до кінця раунду. Дивіться хайлайт того вечора (повний бій).
 

 
Цитати перед повторним боєм
 
Деонтей Вайлдер: «Я хочу розвіяти всі сумніви і довести, що я найкращий. Деякі люди вважають, що мені дуже пощастило в першому бою і я хочу показати їм, що вони помиляються. Протягом усієї його кар'єри Луїса всіляко уникали інші топові суперважковаговики. Це ж триває і зараз. Так що я також хочу дати йому останню велику можливість в його 40 років.
 
Він сказав мені, що йому 40. Розумієте, про що я? За його обличчням йому можна дати близько 45. Але ми зупинимося на 40. Я повірю йому на слово. Я маю на увазі, що немає значення, скільки йому років. Йому може бути і 50. Скількох п'ятидесятирічних ви знаєте, готових вдруге ступити в ринг, особливо з таким суперником, як я? Вік не має значення. Вся справа в тому, як ти себе почуваєш всередині. І якщо вже ми говоримо про вік, то чому ні один з цих молодих бійців не хоче з ним битися? Я не вірю в це. Йому може бути і 99 років. Якщо він буде в змозі, щоб забратися в ринг, то я все одно наскубу йому дупу. Все простіше нікуди.
 
Я хочу, щоб переміг Руїс в бою з Джошуа, оскільки ми працюємо з однією промоутерською компанією. Якщо він здобуде перемогу, у нас з'явиться можливість об'єднати дивізіон. Нарешті у нас буде шанс отримати одного чемпіона, одну особу, одне ім'я. Я хочу влаштувати уніфікацію. Надважкий дивізіон занадто маленький, щоб в ньому було так багато чемпіонів. Я розумію цю тенденцію в інших вагових категоріях. Однак в хевівейті б'ються великі хлопці, тут все залежить від сили. Це особливий дивізіон. Якщо інший боксер хоче поставити свій титул на кін разом з моїм, значить це той бій, якого я хочу».
 
Луїс Ортіс: «Як я говорив раніше, наш реванш не триватиме всі 12 раундів. Або я відправлю його в нокаут, або ж він вирубить мене. Я б хотів, щоб між раундами не звучав гонг на перерву, таким чином ми могли б з ним просто продовжувати безупинно обмінюватися ударами. Це буде справжня війна!
 
Перший бій? Це був жахливий сон. Ми з командою проаналізували цей поєдинок і пішли далі. Безумовно, мені складно з цим змиритися. Думка про ту поразку не дає мені спокою. Тепер різниця полягає в тому, що я тренувався не тільки старанніше, а й підійшов до цього процесу з розумом. Так що якщо 7-й раунд минулого поєдинку повториться, я буду діяти розумніше. Природно, я продемонструю те, що не зміг показати в першому бою. Я не буду виправдовуватися. Сталося те, що сталося. Перший поєдинок залишився в минулому. Ми думаємо про реванш, в цей раз я переможу. Звичайно ж, я буду діяти по-іншому. Але все вирішиться на рингу».
 
Зважування
 
Деонтей Вайлдер показав на вагах 219,5 фунта (99,6 кг). Луїс Ортіс виявився помітно важчим – 236,5 фунта (107 кг).
 
 
Прогнози
 
Обидва бійці є відмінними панчерами, кожен може закінчити бій одним ударом. У Ортіса хороша техніка та відчуття дистанції, але за спиною 40 років, незабаром доведеться завершувати кар'єру. І зараз є шанс залишити великий слід в боксі, провівши яскравий бой. Фаворит поєдинку Вайлдер має величезну міць, у нього відмінні комбінації ударів та багато агресії. Напередодні бою з Ф'юрі Деонтей повинен перемагати, швидше за все він це зробить пізнім нокаутом, коли суперник втомиться. Але бій буде непростим. Ставимо на повторення сценарію першого бою.
 
Рекомендована ставка на бій – дострокова перемога Вайлдера.
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ексвласнику Дніпра оголошено підозру в організації замовного вбивства
Футбол | 08 травня 2024, 11:06 14
Ексвласнику Дніпра оголошено підозру в організації замовного вбивства

Ігоря Коломойського раніше підозрювали в легалізації майна, отриманого шахрайським шляхом

Один із найбагатших клубів відмовився від трансферу Луніна. Відомі причини
Футбол | 08 травня 2024, 07:01 2
Один із найбагатших клубів відмовився від трансферу Луніна. Відомі причини

Андрій Лунін навряд чи перейде в «ПСЖ»

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
tima fialko
Вболівав завжди за Вайлдера,але він так розпустив язика,що буду не проти,якщо Ортіс його разок зачепить своім убойним ударом
Stringer Bell
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
vizuals
Обезьян впаде набагато раніше. Він у у першому бою занадто затримався на ринзі. Уайлдер вже пристрилявся