Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
13424
15

Ігор ЦИГАНИК: «Видно, що Тайсону вже не дуже комфортно»

Журналіст висловив свою думку з расистського скандалу в Україні

Ігор ЦИГАНИК: «Видно, що Тайсону вже не дуже комфортно»
shakhtar.com

Журналіст Ігор Циганик оцінив ситуацію з расистським скандалом, який трапився в матчі «Шахтар» - «Динамо», де жертвами стали Тайсон і Дентіньо.

«Тайсон дуже хотів влітку піти, була пропозиція з «Мілана». Він залишився в команді, і видно, що йому не дуже комфортно. По грі він залишається лідером і кращим гравцем, але, можливо, у нього немає вже тієї мотивації. І його поведінка також може бути викликана цим дискомфортом. Я не звинувачую Тайсона, це може статися з будь-якою людиною. Бувають іноді такі спалахи, особливо при таких провокаціях».

«І така поведінка Тайсона, хоча я вважаю її неприпустимою, стало наслідком. І все це вилилося в велику ганьбу. Тепер багато хто буде вважати Україну расистською країною. Уже відкрито кримінальну справу, і повинні бути покарання. Якщо не буде покарання, то все це повториться. Потрібно реагувати і розібратися, хто придумав і хто починав все це», - вважає Циганик.

Сам гравець давав зрозуміти, що не проти покинути Україну.

Оцініть матеріал
(48)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати
Футбол | 24 квітня 2024, 07:31 2
Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати

Тоні Кроос вважає, що Андреас Крістенсен притримував його під час забитого м'яча

У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика
Футбол | 24 квітня 2024, 19:01 3
У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика

«Пенсіонери» розставили пріоритети щодо українця

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sahka1981
Вот почему не давать весь текст???
Ведущий "Профутбола" Игорь Цыганык в программе "Цыганык LIVE" на YouTube высказался относительно инцидента с Тайсоном в матче "Шахтер" - "Динамо".
- Не понимаю Тайсона. Вести себя таким неадекватным образом образом, понимая, что все это показывают по ТВ, и это увидят много людей - неправильно. Отвечать непристойным жестом на провокацию тоже неправильно. Футболист много лет прожил в Украине и комфортно себя здесь чувствовал. Есть другие методы влияния. Не нужно делать шоу. Тайсон должен был сдержаться. Красная карточка - абсолютно справедлива. Насколько я знаю, Тайсон летом очень хотел уйти. Было предложение "Милана", но игрок остался в "Шахтере" и эти полгода не очень комфортно себя чувствует. Возможно, исчезла внутренняя мотивация. Такое поведение обусловлено психологическим дискомфортом.
Alex86 1
Пусть обиженные тайсон с детиньО выделят по млн $ хотя бы на борьбу с расизмом в Украине - no to racism)
JulikoB
Судьи не дают Тайсону нарушать правила, вот и комфорт пропал, и ему до слез обидно.
andreypoltava234
да никуда он не хочет уйти...32 года....куда он уйдёт? и зачём....из чукра...где он одна из главных звёзд.....где почти нет конкурентных игр...халявные...лёгкие миллионы.........которые ему никто нигде не заплатит......и тем более в топ-чемпионате перспективы будут туманны.....он же не идиот)) тем более можно заработать и на вот таких спектаклях)) раша будет ещё много чего заказывать рыжему.....надо как-то по тихому лишить эту лавочку лицензии....вот и всё))
Evgene Boykinyuk
нада добавить ещё пару лямов в год, для мотивации.
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ukraine
Весь світ розуміє та підтримує Тайсона, поліція, Шахтар, вболівальники України, ... всі крім вболівальників ДК, от вам і реальність!
kvlad200760
Циганик як завжди кривить душею і говорить не те що думає! Тайсон великий професіонал і ніякого дискомфорту в команді не відчував.Інша справа що він запальний і деколи не стримує себе коли проти нього умисно порушують правила.А тут дві гри в ЛЧ де йому дісталося найбільше,а найгірше то кубкова гра де на нього влаштували справжне полювання!!! Тому ще пара порушень в матчі чемпу і расистська поведінка ультрасів от нерви у Тайсона і не витримали. Я його не виправдовує а просто пояснюю.Червону дали по ділу,відміняти її теж не варто,але покарання якщо винесуть як Шепелеву то буде справедливо!!!