Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 листопада 2019, 13:59
6773
17

Карпати – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Львів зустрічає «розлючених левів»

| Оновлено 02 листопада 2019, 13:59
6773
17
Карпати – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Шахтар

Ох і не позаздриш «Карпатам»... Тільки-тільки команда стала приходити в себе, перервавши серію з трьох поразок і навіть порадувавши шанувальників гучною нічиєю в столиці з «Динамо», як календар підготував ще більш серйозне випробування. «Шахтар», який відсвяткував 11 поспіль перемог в Прем'єр-лізі, тиждень тому втратив очки з «Олександрією», а в минулу середу вилетів з Кубка після поразки від одвічних київських конкурентів. Можна тільки уявити, з яким настроєм і рішучістю вирушили до Львова донецькі «розлючені леви»!

Надія у господарів може бути хіба що на... інше «Динамо». Не забуваємо, що вже в середу «гірників» чекає виїзд в Загреб, який може стати ключовим у боротьбі за плей-офф Ліги Чемпіонів. Важливо зберегти не тільки максимальну концентрацію, а й боєздатний склад саме на цю гру, тим більше з кадрами у Луїша Каштру проблем дійсно вистачало.

«У Кривцова м'язова травма. По Коноплянці та Марлосу так само. Постараємося відновити їх хай не до наступної гри, але хоча б до Ліги Чемпіонів», - сказав після матчу в столиці наставник «Шахтаря». На тренуванні перед вильотом до Львова зазначені вище виконавці разом зі Степаненком, Мораєсом, Коваленком, Піхальонком та Тотовицьким займалися під наглядом клубних фізіотерапевтів.

А ось зі львівського «лазарету» новини присутні, навпаки, позитивні. Досвідчений екс-захисник «Шахтаря» Кучер, який не грав з серпня, нарешті приступив до тренувань. У той же час, через пошкодження пропустив підготовку Гуцуляк, ймовірність участі якого в матчі під питанням. Точно не зіграють в суботу дискваліфікований Вербний, а також Кудрик (орендна угода з «Шахтарем» передбачає заборону на ігри проти свого клубу). Додамо, що у гостей відбуває дискваліфікацію Алан Патрік.

Ще один екс-захисник «гірників» Вакуленко напередодні протистояння заявив про оптимістичний настрій «Карпат»: «Сподіваюся, що нічия з «Динамо» стане для нас переломним моментом, адже і з «Шахтарем» теж можна боротися за позитивний результат. Так, донеччани - найсильніші в українському чемпіонаті, тому хочеться перевірити сили нашої команди і продемонструвати, що ми - амбітний колектив!».

Чесно кажучи, «Карпатам» вже давно пора продемонструвати хоч щось на тлі «Шахтаря», адже в чотирьох останніх матчах проти «гірників» львів'яни програвали з великим рахунком (загальна різниця м’ячів - 1:17). В цілому ж, донеччани не втрачали очок з «зелено-білими» з травня 2015 року, коли суперники розійшлися нічиєю в Києві (2:2).

Артем ЦИГАНЕНКО

Орієнтовні склади:

«Карпати»: Підківка, Халл, Вакуленко, Веремієнко, Мартінс, Ді Франко, Назарина, Понде, Дженнінгс, Кльоц, Лоренцен.

«Шахтар»: П'ятов, Ісмаїлі, Хочолава, Матвієнко, Додо, Коваленко, Степаненко, Тайсон, Соломон, Тете, Мораєс.

2 листопада, субота

«Карпати» — «Шахтар»
Львів. Стадіон «Україна». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «2+2»
КАРПАТИ - ШАХТАР. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон)
Прогноз Sport.ua — 1:3
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Oles Khorungiy
Спорт. юа абсолютно некомпетентны. Сами писали, что 5 игроков основы не полетят на игру, а тут включили их в ориентировочный состав.
Vbolivalnyk-Peter
А що червона в кубку не поширюється на чемпіонат? Чому Степаненко в орієнтованому складі?
ShakhtarUberAlles
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ВВВ
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
wicker
Шанси у Карпат цього разу є, 1. Підтримка трибун.2. Повна самовіддача. 3. Повна самопожертва не шкодувати ні своїх ніг, ні ніг суперника.4. На фланзі Ісмаілі здвоїти захист за рахунок двох крайніх захисників - Дубінчак, Лях, щоб вони страхували один одного, маю надію, що Санжар це врахує....
mole2019
Карпаты сливают игру.
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
dima.krot
Лол. Сами же писали сегодня, что не заявлены на матч Исмаили, Пятов, Марлос, Коноплянка и Кривцов. А в этой статье вы включили их в ориентировочный состав 🤣🤣🤣
steelmaker
1:3 - слишком смелый прогноз...
ShakhtarUberAlles
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Bolshoi
Карпаты дави кротов. Они слабые и уставшие.