Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

30.10.2019 18:00 – FT 1 : 1
5 : 4 Серія пенальті Серія пенальті
Кубок України
| Оновлено 30 жовтня 2019, 13:41
8548
6

Олександрія – Зоря. Прогноз і анонс на матч Кубку України

Другий за статусом поєдинок 1/8, який виб'є з турніру одну потужну команду

| Оновлено 30 жовтня 2019, 13:41
8548
6
Олександрія – Зоря. Прогноз і анонс на матч Кубку України
ФК Зоря
В рамках 1/8 фіналу Кубка України відбудеться чимало поєдинків, в яких зіграють представники Прем'єр-ліги. «Динамо» - «Шахтар», «Маріуполь» - «Олімпік», «Колос» - «Ворскла». До всіх цих матчів додається ще зустріч в Олександрії, де зіграють команди з верхньої частини турнірної таблиці УПЛ «Олександрія» та «Зоря».
 
«Олександрія» проводить напружений відрізок, в якому зустрічається з потужними суперниками. За кілька тижнів підопічні Володимира Шарана зіграли з «Динамо», «Сент-Етьєном», «Шахтарем», тепер на команду чекає непроста зустріч із «Зорею». Відзначимо, що «Олександрія» з цієї непростої ситуації виходить гідно. Виїзні нічиї з «Сент Етьєном» (1:1) і «Шахтарем» (0:0) - якісний результат.
 
Після такого важкого графіка сам тренер «Олександрії» заявляв, що в кубку свій шанс отримають деякі молоді футболісти. Для клубу калібру «Олександрії» участь в трьох турнірах - серйозне випробування, тому пріоритет віддається - чемпіонату і Лізі Європи, що логічно.
 
З іншого боку «Зоря» не обтяжена єврокубками. Зараз команда Віктора Скрипника на ходу. У луганчан календар простіший, і з цього «Зоря» намагається витиснути максимум. Команда проводить безпрограшну серію з п'яти матчів, в яких здобула три перемоги, розгромивши «Ворсклу» і «Олімпік» і обігравши, несподівано потужну в цьому сезоні, «Десну».

Цього сезону «Олександрія» та «Зоря» вже зустрічалися. Тоді, в серпні перемогу на виїзді здобули підопічні Шарана (1:2). Але з тих пір «Зоря» програла лише один матч і обійшла олександрійців у турнірній таблиці.
 
На папері «Зоря» - фаворит. Все через важкий графік «Олександрії». У команди Шарана просто може не вистачити ресурсу зіграти у свій кращий футбол після всіх виснажливих випробувань, які навалилися на команду останнім часом.
30 жовтня, середа
 
«Олександрія»  «Зоря»
Олександрія. Стадіон «Ніка». 18:00
ОЛЕКСАНДРІЯ  ЗОРЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Трансляція: YouTube-канал «Олександрії»
Прогноз Sport.ua — 0:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
odiniznashih
Это позор турниру.Что это за соревнование, в котором сильные друг друга бьют, а в финал может выйти команда из низшей лиги благодаря жребию и будет прогнозовано битой сильной командой.
Теряется вся интрига соревнования.