Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 жовтня 2019, 07:50
8971
21

Зоря не залишила шансів Ворсклі, забивши чотири голи в ворота полтавчан

Команда Віталія Косовського до семи матчів продовжила свою безвиграшну серію

| Оновлено 27 жовтня 2019, 07:50
8971
21
Зоря не залишила шансів Ворсклі, забивши чотири голи в ворота полтавчан
twitter.com/fczoryaofficial

«Зоря» та «Ворскла» до старту другого кола першого етапу Прем'єр-ліги підійшли з різними турнірними завданнями і в кардинально протилежному психологічному стані. Полтавчани, швидше за все, як і в минулому сезоні продовжать боротьбу в нижній шістці. Але, якщо в минулому сезоні «зелено-білих» не можна було зарахувати до учасників боротьби за збереження прописки в елітному дивізіоні, то тепер подальші перспективи полтавського колективу виглядають туманно.

Підтвердив наявність кризової ями, в якій опинилася команда Віталія Косовського, і сьогоднішній поєдинок. З перших хвилин луганчани почали тероризувати оборону суперників, а гості часто не встигали за швидкими переміщеннями «чорно-білих». Вже на 7-й хвилині рахунок ледь не відкрив Кабаєв, який після прострілу Михайличенка не влучив у ворота. Незабаром вже Леднєв з кута штрафного зовсім трохи не влучив у кут.

І такий натиск приніс результат господарям поля. Русин прийняв м'яч в куті штрафного «Ворскли», фінтом залишив не при справах Пердуту та красивим ударом поцілив у дальню «дев'ятку». Після забитого гола луганчани продовжили активно йти в атаку, а у «зелено-білих» катастрофічно не клеїлася контргра. Ближче до кінця тайму підопічні Віктора Скрипника знизили оберти, але при цьому впевнено контролювали ситуацію на полі. Перевага «Зорею» була подвоєна перед перервою. Леднєв зробив розрізну передачу на хід Михайличенку, якого в районі лінії штрафного збив Васін. Арбітр без роздумів вказав на 11-тиметрову позначку, і пенальті холоднокровним ударом реалізував Юрченко.

Неприємності для полтавців продовжилися на початку другого тайму. На 56-й хвилині гості залишилися в меншості, коли Баєнко на фланзі підкотився в ноги Русину. Незважаючи на емоційні протести гравця «Ворскли», арбітр продемонстрував йому жовту картку, яка стала другою в матчі для Баєнка. А через кілька хвилин після передачі Леднєва Кабаєв з гострого кута відправив м'яч у ворота.

Луганчани грали на куражі, а невиразні дії «зелено-білих» демонстрували всю сьогоднішню проблемну ситуацію, в якій опинилася «Ворскла». Був близький до оформлення дубля Русин, який пробив з меж штрафного в поперечину. Крапку в матчі поставив Леднєв, який до двох гольових передач додав результативний удар. Богдан сам дійшов до штрафного суперників і низом пробив точно в кут. Ще один момент у Леднєва був на 90-й хвилині, але футболіст «Зорі» з кута штрафного трохи не влучив у ворота.

4:0 - «Зоря» здобула переконливу перемогу. У наступному турі луганчани зіграють на виїзді з «Дніпром-1», а «Ворскла» прийматиме «Десну».

Українська Прем'єр-ліга. 12-й тур.

«Зоря» - «Ворскла» - 4:0


Назарій Русин (16), Владлен Юрченко (45+2, з пенальті), Владислав Кабаєв (61), Богдан Леднєв (77)


Богдан Леднєв (85) - Володимир Баєнко (29), Максим Мельничук (44), Денис Васін (45+1)

Володимир Баєнко (56, друга жовта картка)

«Зоря»: Микита Шевченко, Олександр Тимчик, Йоель Абу Ханна, Євген Чеберко, Богдан Михайличенко (Максим Білий, 60), Дмитро Іванисеня (Дмитро Хомченовський, 72), Владислав Кочергін (Максим Луньов, 46), Владлен Юрченко, Богдан Леднєв, Владислав Кабаєв, Назарій Русин

«Ворскла»: Дмитро Різник, Ігор Пердута, Володимир Чеснаков, Володимир Баєнко, Максим Мельничук, Артем Челядин, Луїзао (Євген Мартиненко, 60), Андрій Стрижак (Дмитро Кравченко, 81), Павло Ребенок, Денис Васін, Юрій Коломоєць (Юрій Козиренко, 66)

Арбітр: Денис Шурман (Київська область)

Стадіон «Славутич-Арена» (Запоріжжя)

ЗОРЯ - ВОРСКЛА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

44 матчі. Баєр встановив неймовірний рекорд топ-5 чемпіонатів
Футбол | 19 квітня 2024, 00:20 2
44 матчі. Баєр встановив неймовірний рекорд топ-5 чемпіонатів

Команда Хабі Алонсо знову врятувалася на останніх хвилинах

ВІДЕО. Без емоцій. Як Лунін відреагував на перемогу Реала в суперматчі у ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 07:21 9
ВІДЕО. Без емоцій. Як Лунін відреагував на перемогу Реала в суперматчі у ЛЧ

Андрій став героєм королівського клубу в серії пенальті проти Манчестер Сіті

Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Александр Пересадько
Ворскла- слепые коты.Уровень области.Косовский-дно.
Andy_P
Ворсклы просто нет, на поле не пойми кто играют во что-то. Отчего у них такая фигня с составом?
ares10
Ледньов і Русін непогано прогресують в цьому сезоні. Думаю скоро можуть дорости і до рівня збірної Ледньов бо Марлос, Коноплянка, Ярмоленко уже не молоді.
Юрий Бойко
Леднев просто космос. Хорошо, что ушел из Динамо и не загубил талант
odiniznashih
Уже хорошо видно, какой стиль игры Скрипник прививает Заре, теперь только надо отшлифовывать моменты и наигрывать игровые связки.
Ну и отрадно видеть, что это играет не латиноамериканская команда, а в большинстве своем наши украинские пацаны, у которых получается не хуже, чем у заезжих бразилов.
kot-7
Леднев хорош, жаль не актив Зори
Lion
Выгоните это динамовское сердце.
Владимир Кравченко
6:0, 5:0, 4:0 привет первая лига. Ворскла команда которая не кому не нужна. Как чемодан без ручки нести тежело а бросить не хочется. Нет денег, нет руководства, нет тренерского штаба, нет игроков. Вот и все жаль.
Vyaches Samojlov
По моему, Ворскла в этом сезоне будет бороться с Львовом за право отдохнуть от напрягов нашей ПремьерЛиги в лиге Первой.
Bop
У Ворсклы просто денег нет.
Команду ждёт судьба Металлиста......
cucumber
Леднев - молодец! Великолепный матч!
Bogdan Bogdan
Дуже сумно за Ворсклу і в цілому за УПЛ. Не радійте за Зорю, це не вона гарно грала, це Ворскла грала ніяк.!