Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 02 грудня 2019, 16:57
27171
2

Чисора стане наступним суперником Усика. Треба тільки перемогти Прайса

Лев Кравців упевнений, що Дерек - основний претендент

| Оновлено 02 грудня 2019, 16:57
27171
2
Чисора стане наступним суперником Усика. Треба тільки перемогти Прайса
Boxing Scene

Суперважка вага існує і поза дебютом Олександра Усика і його бажаннями провести поєдинки з усіма великими хлопцями тут. Зараз здорові хлопці у повному порядку. Викликають один одного на бій, проводять круті відбіркові поєдинки і важко нокаутують один одного. Чисора - Прайс якраз з тих пар, де буде на що подивитися.

Чисора ж повинен був боксувати не з Прайсом?

Дійсно, спочатку очікувалося більш напружене протистояння. Дерек повинен був вийти в ринг проти вічно перспективного і майже чемпіона Джозефа Паркера. Австралієць - реальний майже чемпіонський рівень, але йому увесь час щось заважає. Навіть чемпіоном він став, дуже спірно перемігши Енді Руїса-молодшого. Багато хто і зараз упевнений, що переміг тоді мексиканець.

Не склалося у Джозефа і цього разу. Ніби Паркер трохи скинув вагу і став більш атлетичним, але травмувався. Ну як травмувався. Типова виробнича травма для Австралії - укус павука. Його з поєдинку зняли, а через деякий час, після того, як Прайс офіційно став суперником Дерека, австралієць відновився і заявив, що готовий вийти на бій.

Звичайно, Девіда вже ніхто не знімав з бою, а Джозефа відправили лікуватися далі. Можливо, в майбутньому ми побачимо його поєдинок проти когось з цих двох, але точно не цього разу. Чисора, ясна річ, не зміг обійти цю ситуацію стороною, заявивши, що відразу зрозумів: Джозеф втече. Втік або ні - справа друга. Тепер Дереку виходити проти зовсім іншого опонента.

Чисора і Прайс ще не зовсім старі?

Дійсно, здається, вони боксують вже цілу вічність. Дерек встиг ударити одного Кличка, плюнути в обличчя другому, після цього піти на спад і зараз відновитися. Чаклунство, не менше. Прайс так і зовсім побував головною надією суперважкої ваги після Кличка, ще до завершення кар'єри Володимира почав скочуватися, але теж повернувся на більш-менш солідний рівень.

Boxing Scene

Як мінімум, через це Дерек буде свіжішим за свого опонента. Окрім цього, абсолютно не ясно, чи збирається Девід боксувати проти Чисори таким же чином, як проти Аллена. Якщо так - нічого позитивного йому не світить.

Навіть попри те, що обидва бійці добре спілкуються і майже дружать, в рингу буде війна, а в поєдинку проти високого суперника дистанція Чисори - середня і ближня. Саме там Прайс возився з Алленом, саме там він може і закінчити бій нокаутом, але не на свою користь.

З Дереком не можна рубатися. Таке можна собі дозволити, тільки маючи потужний нокаутуючий удар, - тоді британця можна просто відключити, адже падав він вже не один раз. У Прайса є удар, як і в будь-якого супертяжа, але минулий бій, навіть незважаючи на багато чистих влучань, він достроково завершив не нокаутом. Чому раптом повинно пощастити з Чисорою?

Так, можна відразу домовитися про те, що це суперважка вага, один удар все може вирішити, але будь тоді на місці Аллена Дерек, навряд чи Девід пішов би додому так же легко. Якщо Прайс не зуміє уникати методичного тиску суперника, а встане і зарубається на ближній - можна готуватися до нокауту.

А Усик тут до чого?

Чисора – досить розумний хлопець. Шумний, балакучий, такий собі типовий британський боксер, але не дурний. Він розуміє: є ще декілька років, щоб встрибнути в чемпіонський потяг, отримати декілька мільйонів і шанс, а потім можна і на спокій. Але, при цьому, він нікому нецікавий на даний момент.

Джошуа вирішує свої справи з Руїсом, а далі там Усик або Пулєв. Ф’юрі божеволіє в реслінгу, б'є мішків і чекає, поки Вайлдер розбереться з Ортисом. Тут немає місця Чисорі, але є поряд з Усиком.

Олександр - обов'язковий претендент на титул WBO, але Едді Хірн вже відмітив момент, при якому він битиметься за титул, але не проти чемпіона. WBO буде вакантним, а Олександр зустрінеться з крутішим супертяжем, ніж Візерспун. Здається, ідеально для всіх.

Звідси і виходить - хто нав'яжеться правильно українцеві, той і отримає шанс. Дійсно, є з кого вибирати, але Чисора завжди поруч з такими боями останні декілька років і, відчувши черговий шанс, подав голос.

У Великій Британії люблять Усика, його поведінку і бокс. Також там люблять, коли боксують британці проти приїжджих і багато хто сподівався, що Чисора замінить Спонга в дебюті Усика. Здається, пазл складається.

У сучасному професійному боксі нічого не говориться просто так. Бій Усика за вакантний титул, як, нібито, один з варіантів - основний варіант. Звинувачення Чисорой Усика в клоунаді - виклик на бій, який, швидше за все, відбудеться вже на початку 2020-го. Якщо тільки Прайс все не переверне…

Поєдинок Дерек Чісора – Девід Прайс відбудеться в суботу, 26 жовтня, в Лондоні. Орієнтовно бій розпочнеться о 23:00 за київським часом. Вечір боксу в прямому ефірі покаже телеканал Хsport.

Оцініть матеріал
(60)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джерело: MEGOGO знову не транслюватиме бій Ломаченка
Бокс | 25 квітня 2024, 16:54 7
Джерело: MEGOGO знову не транслюватиме бій Ломаченка

Бій проти Камбососа відбудеться 12 травня

Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті
Теніс | 25 квітня 2024, 16:22 22
Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті

Даяна дивовижним чином зуміла переграти Еміліану Аранго в Мадриді

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
JohnNeuman
Чисора типичный Брюстер, который в ринге никогда не бегает (как Паркер например) и всегда дерется. Эталонный боксер, заслуживающий уважения
Barsa2019
Автор , не вводи в заблуждение любителей бокса.Следующий бой у Усика титульный и скорее всего с победителем Джошуа- Руис2