Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBA
| Оновлено 27 жовтня 2019, 00:47
3794
3

Джош Тейлор – Реджіс Прогрейс. Прогноз і анонс на бій

Фінал Всесвітньої боксерської Суперсеріі пройде 26 жовтня в Лондоні

| Оновлено 27 жовтня 2019, 00:47
3794
3
Джош Тейлор – Реджіс Прогрейс. Прогноз і анонс на бій
WBA. Прогрейс і Тейлор
26 жовтня в Лондоні пройде фінал Всесвітньої боксерської суперсерії в першій напівсередній вазі (до 63,5 кг). На ринг вийдуть володар пояса IBF з Великобританії Джош Тейлор (15–0, 12 KO) і чемпіон WBA Super Реджис Прогрейс з США (24–0, 20 KO).
 
Крім титулів IBF і WBA, на кону в бою буде стояти діамантовий пояс WBC і титул за версією журналу The Ring. І звичайно ж, Кубок Мохаммеда Алі для переможця Всесвітньої суперсерії. Українець Василь Ломаченко теоретично може битися з переможцем цього поєдинку і незабаром стати абсолютним чемпіоном світу в двох вагових категоріях.
 
Прогрейс погрожував відмовитися від участі в фіналі турніру через порушення організаторами встановлених контрактом термінів проведення боїв і затримок з виплатою гонорару. Його юристи подали відповідний судовий позов, який недавно був відкликаний.
 
У со-головному бою вечора відбудеться британське дербі у суперважкій вазі: екс-претендент на титул чемпіона світу Дерек Чісора вийде на ринг з Девідом Прайсом. Спочатку суперником Чісори повинен був стати колишній чемпіон світу Джозеф Паркер, але він знявся з бою через укус павука.
 
Цікаво, що в півфіналах Суперсеріі і Тейлор, і Прогрейс перемогли білоруських боксерів. Тейлор перебоксував Івана Баранчика одноголосним рішенням суддів, а Прогрейс взяв гору над Кірілом Реліхом технічним нокаутом у 6-му раунді.
 

Цитати перед боєм:
 
Реджіс Прогрейс: «У мене все добре, я збираюся вибити з нього все лайно. Після зважування ми лаялися між собою, я говорив йому, що обов'язково його зупиню, а він обіцяв фінішувати мене. Я впевнений в тому, що поєдинок буде дуже кривавим. Комусь доведеться викидати рушник. Я гарантую вам, що одержує над ним перемогу.
 
Я думаю, що можу перемогти суддівським рішенням. Багато людей запитують мене: чи потрібно мені перемагати нокаутом? Я ж відчуваю, що мені не обов'язково так поступати. Мені здається, що я можу взяти перемогу рішенням, тому що збираюся показати домінуючий виступ. Так що мені не потрібно його вирубувати. Я думаю, що судді будуть чесні. Всі вони запрошені з інших країн, тому я не боюся, що мене пограбують або щось в такому дусі».
 
Джош Тейлор: «Під час любительської кар'єри у мене двічі була можливість битися з Ломаченко, але я зламав руку. В результаті Сему Максвеллові пощастило двічі розділити з ним ринг. Я був спустошений. Дивився їхні бої і думав: я хочу бути там. Сем добре себе показав, але я дуже шкодував про те, що не опинився на рингу. Ломаченко не може переміщатися вгору по вагових категоріях. Він невеликий.
 
Василь відмінно виступає в легкій вазі, але що буде, якщо додати ще п'ять фунтів. Найбільші бійці першої напівсередньої дивізіону можуть виявитися занадто великими для Ломаченко. П'ять фунтів – не така величезна вага. Але перед виходом в ринг боксери нарощують габарити і збільшують масу. Великі хлопці будуть занадто сильними для Василя. Я б із задоволенням бився з Ломаченко. Він лідер боксерського pound-for-pound. Я хочу битися з ним».
 
Церемонія зважування
 
Реджіс Прогрейс важить 63,5 кг, а Джош Тейлор показав вагу 63,28 кг.
 
Прогрейс вклався в ліміт з другої спроби, йому довелося роздягнутися догола.
 

Рекомендована ставка  перемога Прогрейса за очками.
 
Файткард вечора боксу в Лондоні
 
Джош Тейлор – Реджіс Прогрейс
Дерек Чісора – Девід Прайс
Ріккі Бернс – Лі Селбі
Ів Нгабу – Лоуренс Околі
Конор Бенн – Стів Джамойє
Абасс Барау – Джон О'Доннелл
Денис Радован – Люк Блекледж
Остін Уїльямс – Мирослав Юна
Шеннон Куртенай – Мелінда Хабран
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил