Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 26 жовтня 2019, 21:39
8491
3

Дерек Чісора – Девід Прайс. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок відбудеться 26 жовтня в рамках вечора боксу в Лондоні

| Оновлено 26 жовтня 2019, 21:39
8491
3
Дерек Чісора – Девід Прайс. Прогноз і анонс на бій
Дерек Чісора, Дівід Прайс
У суботу, 26 жовтня в Лондоні на Арені О2 відбудеться вечір боксу від відомого британського промоутера Едді Хірна з Matchroom Boxing. Головною подією вечора стане фінальний поєдинок WBSS в першій напівсередній вазі між чемпіоном WBA Super Реджисом Прогрейсом (24-0, 20 КО) і володарем поясу IBF Джошем Тейлором (15-0, 12 КО).
 
В андеркарді вечора свій бій проведуть Дерек Чісора (31-9, 22 КО) і Девід Прайс (25-6, 20 КО). Поєдинок розпочнеться не раніше 23:00 за київським часом.
 
35-річний Дерек Чісора в цьому році набрав хорошу форму. Для досвідченого боксера це буде вже третій бій в 2019-му році. У 2018-му Дерек в яскравому поєдинку поступився нокаутом Ділліану Вайту, але зараз він забув ці поразки і знову на коні. Напористий і впертий Чісора не залишив шансів Сенаду Гаши і Артуру Шпильці. Зрозуміло, що обидва боксера не рівня по класу Дереку, але завдяки цим перемогам бувалий британець знову близький до титульного поєдинку.

Після Гаши і Шпильки Чісора вийшов на бій з Девідом Прайсом, хоча спочатку повинен був боксувати з Джозефом Паркером, але переговори ні до чого так і не привели. А потім Джозеф отримав інфекцію від укусу павука. У підсумку - Прайс. Перемога над ним виведе Дерека на можливий бій за титул WBC. Після перемоги в супертяжах Олександра Усика, промоутери кажуть про можливий поєдинок українця з Чісорою за пояс WBC, який, швидше за все, залишить переможець реваншу Руїса і Джошуа. Для Чісори ставка в цьому поєдинку висока і він з усіх сил намагатиметься вхопитися за черговий шанс отримати титульний бій.
 
36-річний Девід Прайс також йде на серії перемог. Цікаво, що свій останній бій Прайс, як і Чісора, провів в один вечір боксу 20 липня. Тоді британець переміг свого співвітчизника Девіда Аллена, який відмовився продовжувати бій після 10-го раунду. До цього британець перемагав Тома Літтла і Каша Алі.
 
Для Прайса цей бій має те ж значення, що і для Чісори. Едді Хірн заявляв, що переможець цього протистояння може зустрітися з Олександром Усиком. Таким чином, 36-річний британець, кар'єра якого явно на спаді, може знову опинитися на авансцені світового боксу.

Прогноз на бій

Любителів боксу очікує в'язкий бій двох бувалих ветеранів з потужним ударом. На користь Прайса грають дані - він значно вищий - 203 сантиметри, проти 187 у Чісори. Але Дереку не звикати боксувати з більш високими опонентами. Незважаючи на дані, Чісора - явний фаворит цього протистояння. Він не тільки володіє потужним ударом, але і боксер вищого класу, ніж Прайс. Тоді як Девід - пробитий спортсмен, не здатний тримати удар. А Чісора може гарненько вдарити. Судячи з усього, бій не триватиме всю дистанцію. Чісора повинен змітати свого опонента і виходити на Усика.

Рекомендована ставка – дострокова перемога Чісори.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ман Сіті – Реал – 1:1 (пен 4:5). Лунін виграв серію пенальті. Відеоогляд
Футбол | 18 квітня 2024, 01:40 5
Ман Сіті – Реал – 1:1 (пен 4:5). Лунін виграв серію пенальті. Відеоогляд

Дивіться найцікавіші моменти матчу-відповіді головного єврокубка

Перес привітав Луніна і ухвалив рішення щодо продовження контракту українця
Футбол | 18 квітня 2024, 08:35 4
Перес привітав Луніна і ухвалив рішення щодо продовження контракту українця

Флорентіно залишився явно у захваті від гри Андрія у поєдинку Манчестер Сіті – Реал

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
vizuals
Прогноз )))
Тута млин йде війною на млин - ось прогноз. Буде багато ударів. Але цікава подія.
dikcher
Оба уже "отработанный материал", но Чисора должен выигрывать, причем нокаутом.