Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
1663
0

Люсьєн ФАВР: «Ми все ще можемо вийти з групи»

Наставник «Боруссії» – про шанси вийти в плей-офф Ліги чемпіонів

Люсьєн ФАВР: «Ми все ще можемо вийти з групи»
dw.com. Люсьєн Фавр
Головний тренер дортмундської «Боруссії» Люсьєн Фавр прокоментував поразку від міланського «Інтера» (0:2) в матчі третього туру групового раунду Ліги чемпіонів.
 
«Ми поступалися в рахунку до перерви, потім мали кілька хороших можливостей, поки вони не забили другий м'яч. Ми повинні були краще розпорядитися своїми моментами. Компактна гра була частиною нашого плану. Ми хотіли зіграти так і натиснути на суперника в потрібні моменти. Не можна розраховувати на десять гольових моментів у матчі з такою командою. У нас важка група, але ми все ще можемо з неї вийти.
 
Ми добре грали. Перший тайм вийшов солідним. Шкода, що пропустили. В іншому тайм вдався. У нас було не так багато моментів, але в цілому грали ми добре. Ми терпляче чекали свого шансу і не давали супернику можливостей для контратак. У нас був один стовідсотковий момент, яким ми повинні були розпорядитися краще», - сказав Фавр.
 
Відзначимо, що в турнірній таблиці групи F після трьох турів «Боруссія» займає третє місце з 4 очками в активі, поступаючись «Інтеру», який розташувався на другій позиції, лише за додатковими показниками.
 
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.