Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 22 жовтня 2019, 23:10
4419
4

Манчестер Сіті – Аталанта. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Протистояння в Манчестері з українським підтекстом

| Оновлено 22 жовтня 2019, 23:10
4419
4
Манчестер Сіті – Аталанта. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
twitter.com/atalanta_bc. Руслан Малиновський

У вівторок увага українських уболівальників буде прикута не тільки до дуелі «Шахтаря» із загребським «Динамо», а й до протистояння «Манчестер Сіті» та «Аталанти». І справа тут не тільки в тому, що ці команди є конкурентами «гірників» за вихід в плей-офф Ліги чемпіонів (більшою мірою це стосується бергамців, оскільки підопічні Хосепа Гвардіоли навряд чи втратять путівку в наступний раунд). Олександр Зінченко та Руслан Малиновський ще зовсім недавно були причетні до успіху національної збірної України, а тепер опиняться по різні боки барикад.

Правда, нинішній етап кар'єри для українців безхмарним назвати складно. Зінченко після минулого сезону, коли він вважався безперечним гравцем основного складу, останнім часом помітно втратив довіру тренерського штабу. У минулий уїк-енд півзахисник навіть не потрапив в заявку «Сіті» на матч проти «Крістал Пелас». У Малиновського дещо інша ситуація. Руслан тільки влітку став гравцем «Аталанти» і зараз намагається закріпитися в основному складі бергамського клубу. Як би там не було, у вівторок вихід на поле стадіону «Етіхад» і Зінченка, і Малиновського цілком імовірний.

У чемпіонаті Англії про гру команди Хосепа Гвардіоли складається суперечливе враження. З одного боку, був погром, влаштований «Уотфорду» з рахунком 8:0, але також шанувальники «містян» пережили приголомшливі поразки від «Норвіча» та «Вулверхемптона». Проте, «Манчестер Сіті» йде на другій позиції в турнірній таблиці, а шестиочкове відставання від лідируючого «Ліверпуля» навряд чи викликає сильне занепокоєння, адже попереду ще достатньо матчів для виправлення ситуації. У двох зустрічах Ліги чемпіонів «небесно-блакитні» взяли максимум очок, з розгромним рахунком обігравши «Шахтар» в Харкові і розібравшись із загребським «Динамо» на своєму полі.

«Аталанта» після успішного минулого сезону, коли бергамці прийшли до фінішу Серії А на третій позиції та вийшли у фінал національного Кубка, явно не має наміру зупинятися на досягнутому. «Богиня» йде в лідируючій групі італійського чемпіонату, і атакуюча гра команди Джан П'єро Гасперіні виглядає досить переконливо: найкраща на даний момент результативність в лізі тому підтвердження. Оборону ж «Аталанти» оплотом надійності назвати важко. За прикладом далеко ходити не потрібно: у крайньому турі Серії А бергамці зустрічалися з «Лаціо» і, забивши у ворота суперників три голи, згодом примудрилися втратити перемогу. У Лізі чемпіонів у «богині» справи йдуть погано. Дві поразки, одна з яких принесла масу позитивних емоцій українським уболівальникам, і останнє місце в групі - два поєдинки з «Манчестер Сіті» стають ключовими для «Аталанти».

Жоау Канселу, захисник «Манчестер Сіті»:

«Аталанта» - сильна команда з хорошою «фізикою». Вони здорово прессингують. У них є технічні футболісти, і не сумніваюся, що на нас чекає важкий матч».

Хосеп Гвардіола, головний тренер «Манчестер Сіті»:

«Дуже приємно спостерігати за грою команди Гасперіні. Вони грають сміливо і поважають своїх уболівальників. Вони йдуть на великий ризик, і я впевнений, що у вівторок увечері «Аталанта» зіграє в своєму звичному стилі. Я сповнений впевненості і цілком довіряю своїй команді. Поки що ми не дуже добре граємо в штрафному. Ми допустили ряд помилок, яких не повинно бути на цьому рівні. У той же час ми дуже добре граємо в обороні. Залишилося тільки почати забивати в потрібні моменти».

Джан П'єро Гасперіні, головний тренер «Аталанти»:

«Манчестер Сіті», безперечно, здатний виграти Лігу чемпіонів, але коли граєш з кращими, то тобі нічого втрачати, і це робить футбол набагато цікавішим».

Орієнтовні склади:

«Манчестер Сіті»: Едерсон - Уокер, Отаменді, Фернандіньо, Зінченко - Де Брюйне, Родрі, Гюндоган - Марез, Агуеро, Стерлінг.

«Аталанта»: Голліні - Толой, Паломіно, Масьєлло - Хатебур, Фройлер, Пашалич, Госенс ​​- Малиновський, Мюріель, Гомес.

22 жовтня, вівторок

«Манчестер Сіті» — «Аталанта»
Манчестер. Стадіон «Етіхад». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
МАНЧЕСТЕР СІТІ – АТАЛАНТА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Орель Грінфілд (Ізраїль)
Прогноз Sport.ua — 3:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andy Chak
буде мінімальна перемога Аталанти, і Маліна накінець заб'є за бергамців.
ВВВ
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
StrikeX
На сайті УЄФА написали про якусь "хворобу" Зінченка, і що він не зіграє. Малиновський теж навряд чи вийде четвертий матч поспіль в старті.