Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 22 жовтня 2019, 00:13
2928
3

Олександр ДЕНИСОВ: «Призначення Шевченка в збірну – успішне рішення»

Футбольний журналіст вважає, що відбулися зміни в психології країни

| Оновлено 22 жовтня 2019, 00:13
2928
3
Олександр ДЕНИСОВ: «Призначення Шевченка в збірну – успішне рішення»
footballua.tv. Олександр Денисов
Футбольний журналіст Олександр Денисов прокоментував успіхи національної збірної України:
 
«Українська Прем'єр-ліга поки ще не є тією лігою, в європейському розумінні, якої нам би хотілося її бачити. А ось наша збірна, завдяки Андрію Шевченку і гравцям, які в ній виступають, вже є проєвропейською.
 
Призначення Андрієм Павелком на посаду головного тренера збірної Андрія Шевченка – одне з найважливіших і успішних рішень Андрія Павелка. А скільки було скепсису? Ось, мовляв, вони ж куми або Золотий м'яч згадували. Критичні стріли летіли і на адресу Павелка, і на адресу Шевченка.
 
Ми бачили картинку з початку матчу Україна – Португалія, коли НСК Олімпійський заповнений, всюди прапор України, звучить Гімн України, всі співають, прямо мурашки по шкірі. За 19 років відбулися зміни в психології нашої країни. У 2000-му році перед матчем Україна – Польща Гімн Украіни вжіву вперше виконав Олександр Пономарьов і ніхто з гравців не співав. А в 2019-м гімн співають всі. Навіть Марлос. Дуже зворушливий момент.
 
А «Шахтар» має дуже складний матч у вівторок, з черговою темною конячкою. Група, в цілому, складається з таких команд. «Аталанта», яка дебютувала в Лізі чемпіонів, «Динамо» Загреб, який відразу оголосив ще на початку турніру, що буде боротися з «Аталантою» і «Шахтарем» за другу позицію. Незрозуміло, чому «Аталанта» розвалилася в Загребі, адже на «Сан-Сіро» ми бачили зовсім іншу команду».
 
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sahka1981
А сколько было скепсиса? Вот, мол, они же кумовья или Золотой мяч вспоминали. Критические стрелы летели и в адрес Павелко, и в адрес Шевченко."
Так ты же сам больше всех и рвал и метал, по этому поводу, а потом когда павелка заарканили в стойло, начал хвалебные оды петь...
zizyyura
Капитан шахтеровидность
Bolshoi
Успешное решение - это по каковски?