Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 червня 2020, 01:29
4279
1

Віктор СКРИПНИК: «Зоря дивиться вперед з оптимізмом»

Команда здобула непросту перемогу

| Оновлено 21 червня 2020, 01:29
4279
1
Віктор СКРИПНИК: «Зоря дивиться вперед з оптимізмом»
zarya-lugansk.com

«Зоря» в матчі чемпіонату України здолала «Десну» 2:1, забивши два голи в кінці поєдинку. Наставник Віктор Скрипник задоволений таким результатом.

- Дотерпіли, можна сказати. Подібний цй зустрічі матч у нас вже був, коли ми грали, але не могли дотиснути і реалізувати моменти. Сьогодні поєдинок був монотонним. «Десна» - хороша команда, яка грає другим номером. Футболісти у них пристойної якості. Знаємо, що їхня обойма йде ще мало не з Першої ліги. Можу тільки комплімент сказати суперникам. А ми проявили не те, що характер, а показали віру в себе, шукали моменти.

Завжди з побоюванням ставимося до молоді, яка приїжджає зі збірною назад, тому що вони там теж грають і було два матчі. Цього разу вони вийшли на поле, «освіжили» гру і створили вирішальні моменти, після або за підсумком яких ми забивали. Навіть за рахунку 1:1 була віра в те, що ми, як і в зустрічі з «Динамо», будемо йти вперед, тиснути і шукати шанси. Це і сталося. Цьому ми нескінченно раді.

Важливий поєдинок був для нас. Але, як я говорив раніше, не вирішальний, так як ще 9 очок можна було набрати в очному протистоянні з «Десною» в разі потрапляння до першої шістки. Дивимося вперед з оптимізмом.

Всі раді цій перемозі. Готуємося до подальших ігор.

- На другий тайм ви випустили Богдана Ледньова і Назарія Русина. Це були заплановані заміни?
- Ні. Добре, що у нас є такі хлопці. Русин завжди знайде момент, який може виконати. Ледньов теж знайде момент, після якого зможе пробити. Хочемо, щоб наші гравці не наїдалися футболом, а жили ім. В цілому, задоволені нашими замінами.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
RooDiK312
Молодці, вітаю з перемогою!!!