Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 жовтня 2019, 12:35
7440
27

Карпати зіграли внічию зі Львовом в матчі з двома вилученнями

Команди також пробивали по одному пенальті, які не вдалося реалізувати

| Оновлено 20 жовтня 2019, 12:35
7440
27
Карпати зіграли внічию зі Львовом в матчі з двома вилученнями
ФК Карпати

Порівняно з минулим туром на львівське дербі головний тренер «Карпат» Роман Санжар зробив певні кадрові ротації. Замість Ді Франко, Лоренцена та Бойчука на поле вийшли Кльоц, Козак та Вакуленко. У складі «Львова» замість Квасного, Ренана Олівейри та дискваліфікованого Педро у гру вступили Гончар, Приймак та Шина.

Господарі поля з перших хвилин заволоділи перевагою і могли швидко відкрити рахунок. Арбітр Арановський за гру рукою Рафаела Сабіно призначив пенальті – Гуцуляк пробивав з позначки, але Сарнавський зумів парирувати цей удар. Для Гуцуляка це другий в УПЛ незабитий пенальті, а Сарнавський вже 5-й раз став переможцем пенальтійської дуелі.

Напруга на полі наростала і Арановському навіть довелося показати жовту картку головному тренеру «Львова» Мазяру. Небезпечні моменти продовжували виникати біля воріт «містян». Знову міг змінити нулі на табло стадіону Гуцуляк, але м’яч після дальнього удару пролетів поруч зі штангою. Пристрасті у львівському дербі і далі наростали і «Карпати» під кінець першого тайму залишилися в меншості: Вербний, який грубо зіграв проти Приймака, вперше в УПЛ був вилучений з поля.

На початку другого тайму «Карпати» знову мали можливість відкрити рахунок. Після навісної передачі та рикошету від захиснику м’яч летів у ворота і від Сарнавського влучив у поперечину воріт «містян». Згодом вже Альваро також небезпечно пробивав, але м’яч влучив у  голову Мартінса.

В середині другого тайму арбітр вдруге в матчі призначає пенальті, цього разу у ворота господарів поля. Пернамбуко вперше в чемпіонатах пробивав пенальті і не зумів перехитрити Кудрика, для якого це була дебютна в УПЛ пенальтійська дуель. Також вдруге у грі Арановський показує гравцям червону картку, цього разу Рафаелу Сабіно, який грубо зіграв проти Гуцуляка. Бразилець вже вдруге в чемпіонаті достроково покидає поле.

В підсумку вперше в УПЛ матч «Карпат» та «Львова» завершився нульовою нічиєю. Безвиграшний серіал «Львова» триває в чемпіонаті вже 6 ігор: дві нічиї та 4 поразки. «Містяни» не забивають голів в УПЛ вже 541 хвилину поспіль. А «Карпати» перервали свою програшну серію у чемпіонаті, яка тривала три матчі.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Українська Прем'єр-ліга. 11-й тур.

«Карпати» - «Львів» - 0:0

На 8-й хвилині Олексій Гуцуляк не реалізував пенальті (воротар).

На 75-й хвилині Пернамбуко не реалізував пенальті (воротар).

Тім Халл (36), Франциско Ді Франко (67), Діого Дженнінгс (74) - Сергій Люлька (28), Альваро (30), Мартан (32), Антон Братков (59), Ренан (76)

Назар Вербний (44, груба гра) - Сабіно (79, груба гра)

«Карпати»: Олег Кудрик - Марвін Мартінс, Сергій Вакуленко, Тім Халл, Владислав Дубінчак (Ростислав Лях, 89) - Артем Козак (Франциско Ді Франко, 46), Назар Вербний, Єгор Назарина - Дмитро Кльоц, Олексій Гуцуляк (Александру Бойчук, 82), Діого Дженнінгс

«Львів»: Богдан Сарнавський - Сергій Люлька (Микола Квасний, 89), Сергій Борзенко, Антон Братков, Ігор Гончар - Мартан (Ренан, 64), Сабіно, Владислав Приймак (Руслан Зубков, 81) - Шина, Альваро - Пернамбуко

Арбітр: Євген Арановський (Київ)

Стадіон «Україна» (Львів)

КАРПАТИ - ЛЬВІВ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 27
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dudigo78
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Kevko
Город Львов: два стадиона (один из низ к к Евро12), много людей, любящих футбол, прекрасный аэропорт... И такое убожество, которое называется "Карпаты" и "Львов"
JohnNeuman
Мне как нейтральному болельщику, знающему историю украинского футбола и историю этих двух команд в частности, было интересно смотреть этот матч. Другое дело если дать посмотреть этот матч литовскому болельщику, который ничего не знает про местный чемпионат. Было бы ему хоть немного интересно смотреть этот матч? Ответ прост - конечно же нет. Весь интерес нынешнего чукра только в знании предыстории этого всего. С точки зрения футбола, финтов, мастерства, тактики, борьбы, заполненности трибун, интересных комментаторов, драмы на поле такое зрелище не интересно вообще. Но с точки зрения "своячности" чукр интересен даже в таком виде и очень даже между прочем.
UKRAINE FAN
Такие матчи нужно останавливать за не спортивное поведение(так как не одна из команд не стремилась к победе). Обе команды на столько низкого уровня что такое г..о не возможно смотреть!
tank72063
Санжару:"Рома,когда начнется прилив?Ждем перемог..."
Shevchenka2019
Фек@ли ви були у фансєктрє чи на дивані?))) Кл0уни)))) Кульпар ваш дім) Як щурі ховалсь)
Shevchenka2019
Фек@л ти кл0ун. Пнх!!! Такі погані Карпати....а так класні ек@ли не обіграли...
Dirkochelo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Муґунот Уух
Завжли цікавило, чому "Карпати", адже від Львова до гір кілометрів з п'ятдесят?
А віднедавна ще цікаво, чому "Львів", адже команда з Рівного?
Муґунот Уух
Вівці зі Львова vs Львівські Вівці 0-0
kerch30
По всіх параметрах ГРА БУЛА РАВНА,,,
wicker
Ультрас показали хто у місті господар, Карпати на жаль ні. вербний ти на кантору граєш, чи за Чижа топиш, Санжар НАХ... його на лавку.....
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил