Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бельгія
| Оновлено 04 жовтня 2019, 19:26
27425
6

Бельгійські ЗМІ: «Забити більше аутсайдеру групи було неможливо»

Sport.ua представляє огляд бельгійської преси після нічиєї «Олександрії» з «Гентом»

| Оновлено 04 жовтня 2019, 19:26
27425
6
Бельгійські ЗМІ: «Забити більше аутсайдеру групи було неможливо»
Belga
У четвер, 3-го жовтня, «Олександрія» на «Арені Львів» зіграла внічию з бельгійським «Гентом» (1:1) в матчі другого туру групового раунду Ліги Європи. Бельгійські ЗМІ залишилися незадоволеними результатом поєдинку, бо розраховували на перемогу.
 
«Гент» не отримує нічого, крім нічиєї на полі «Олександрії», - говорить заголовок видання Voetbal Krant. «Буйволи» грали першим номером в Україні, але в підсумку погодилися на одне очко. 1-1 - результат, яким «Гент» не повинен бути задоволений», - додає в своєму звіті журналіст вищезгаданого порталу Йохан Валькерс.
 
Видання nieuws365.be вважає, що після матчу з командою Володимира Шарана «Гент» повинен був закріпитися на першому місці: «Після перемоги над «Сент-Етьєном» «Гент» міг закріпитися на першій сходинці турнірної таблиці, але підопічні Йесса Торупа втратили очки.
 
Гол Лорана Депуатра дав «Генту» ранню перевагу. «Буйволи» справляли чудове враження, але це тривало недовго. Господарі отримали можливість забити і скористалися своїм шансом. Камінські врятував команду після непростого удару Ковальця, але Сітало відправив м'яч у порожні ворота після відскоку».
 
 
Прес-служба «Гента» також висловила думку, що клуб повинен був перемагати: «Був холодний вечір у Львові. «Буйволи» добре стартували з раннього голу, але «Олександрія» зрівняла рахунок у другому таймі і витягла одне очко з вогню. Команда зробила крок назад».
 
А Nieuwsblad.be виділив хорошу гру воротаря Томаса Камінські: «Буйволи» уникнули голу в першу хвилину: Лучкевич класно пробив головою, але Камінські був на висоті і врятував команду. Однак, навіть голкіпер, який зловив кураж, не зміг перешкодити еквалайзеру».
 
Видання додало, що після голу Артема Сітала вирвати перемогу у Львові у «Гента» не було шансів. «Після пропущеного м'яча «Гент», як і раніше, претендував на перемогу, але забити більше найслабкішому противнику групи (на папері) було неможливо».
 
А ось український форвард Роман Яремчук, на думку журналістів сайту, був найгіршим в складі бельгійської команди: «Це був невдалий вечір для Яремчука в його рідному місті. Він упустив відмінний шанс відзначитися в останній п'ятнадцятихвилинці».
 
 
Сайт voetbalnieuws.be зазначає, що, незважаючи на нічию, у їх команди залишаються хороші шанси на єврокубкову весну після нічиєї «Сент-Етьєна» і «Вольфсбурга» в паралельному матчі.
 
«Гравці «Гента» повертаються засмученими, бо не змогли перемогти в Україні. Проти «Олександрії», «слабкого брата» в пулі Ліги Європи, війська Йесса Торупа застрягли в пустельній нічиїй. Після того як Депуатр відкрив рахунок, небезпечні моменти припинилися, тільки Майкл Нгадеу зміг добре пробити головою на 30 хвилині, але господарів врятувала штанга.
 
Ті, хто думав, що «Буйволи» вийдуть з роздягальні гострішими, були розчаровані. «Олександрія» все частіше атакувала і була винагороджена еквалайзером від Артема Сітала, який зміг з легкістю скористатися відскоком. Згодом «Гент» намагався забити переможний гол, але перевага у володінні м'ячем нічого не дала.
 
Після великої домашньої перемоги над «Сент-Етьєном» ми втратили очки. Оскільки самі французи також зіграли внічию з «Вольфсбургом», втрата залишається обмеженою, і «Гент» зберігає хорошу стартову позицію для виходу в плей-оф», - йдеться в звіті Voetbalnieuws.
 
Ми ж будемо сподіватися, що перше очко в скарбничці «Олександрії» примножиться в наступних матчах. Попереду ще чотири поєдинки і кожен бал може в підсумку виявитися вирішальним. Хлопці Володимира Шарана довели, що їх рано записали в аутсайдери.
 
Денис ШАХОВЕЦЬ
Оцініть матеріал
(50)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів
Футбол | 19 квітня 2024, 10:17 1
Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів

Португалець виділив єдиний клуб, який очолював у своїй кар'єрі

Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 06:30 19
Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи

У півфіналах Ліги Європи зіграють: Марсель – Аталанта, Рома – Байєр

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Игорь Нестеренко
Я думал, что Гент аутсайдер! А вона оно как!? Бельгийцы стали подпухать последнее время
Автоточка 5.10
да, аутсайдеры нынче пошли такие что могут и вставить
vladimirpa12
как бы вам последнее место-не занять--производителя шоколада--Александрии надо было выигрывать-если чего-то хотят в ЛЕ
Сергей Иванамофф
Ничего, в ответном матче они поймут, как им повезло с одним очком.