Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 03 жовтня 2019, 11:26
8946
8

Барселона проявила характер та вирвала перемогу у Інтера

Дубль Луїса Суареса приніс позитивний результат для каталонців

| Оновлено 03 жовтня 2019, 11:26
8946
8
Барселона проявила характер та вирвала перемогу у Інтера

Як і в минулому сезоні, жереб відправив «Інтер» та «Барселону» до однієї групи Ліги чемпіонів. У попередньому розіграші каталонці на своєму полі обіграли міланців з рахунком 2:0 (голи забивали Рафінья та Альба), а в другій зустрічі команди обмінялися голами в кінцівці. Примітно, що в обох матчах не брав участі лідер «блаугранас» Ліонель Мессі. До нової дуелі суперники підійшли в різному психологічному стані. Підопічні Ернесто Вальверде пережили невдалий старт в національному чемпіонаті, в той час як «нерадзурі» очолюють турнірну таблицю італійської Серії А.

Хороша новина для шанувальників «Барселони» полягала в тому, що відновився після пошкодження Мессі, який з перших хвилин з'явився на полі «Камп Ноу». Але в цьому була і слабкість каталонців. Адже не секрет, що гра «блаугранас» заточена на аргентинця, а поточна форма Лео викликала питання.

Вже 3-тя хвилина завершилася неприємностями для господарів поля. Санчес поборовся за м'яч поблизу штрафного «Барселони», і снаряд полетів на хід Мартінесу, який блискуче розібрався в епізоді, пробивши точно в кут. Каталонці рішуче взяли м'яч під контроль, але компактна оборона «нерадзурі» не дозволяла суперникам привільно себе почувати у своїх володінь. Більш того, гості впевнено виходили з-під агресивного пресингу «блаугранас», а контратаки підопічних Антоніо Конте несли чималу загрозу.

Футболісти «Інтера» не раз були близькі до того, щоб збільшити свою перевагу. Тільки шикарна реакція тер Штегена завадила Мартінесу оформити дубль, коли форвард бив головою з лінії воротарського. Після удару Сенсі м'яч трохи розминувся з поперечиною. Перед перервою, нарешті, відбувся небезпечний момент біля воріт «Інтера»: Артур зліва увірвався в штрафний і пробив вище цілі.

Що сталося з гравцями міланського клубу в другому таймі, доведеться розбиратися тренерському штабу «нерадзурі», а ми констатуємо: каталонцям вдалося повністю перевернути хід матчу
, що невдало складався. Переломним моментом став гол у виконанні Луїса Суареса. Після передачі Відаля уругваєць поклав корпус і ефектним ударом з льоту увігнав м'яч у кут воріт. Надалі атаки «Барселони» стали все з більшою інтенсивністю накочуватися на захисні побудови гостей. Небезпечно пробивали Грізманн та Дембеле, який вийшов на поле замість француза. Часом доходило до хаотичності у штрафному «Інтера», а захисники в пожежному порядку виносили м'яч.

Розв'язка наступила в кінцівці зустрічі, коли гостям, здавалося, вдалося відсунути гру від свого штрафного майданчика. Індивідуальними діями блиснув Мессі, який здійснив сольний прохід і віддав передачу Суаресу. Уругваєць увірвався до штрафного і точно пробив повз голкіпера. На те, щоб відігратися, у «нерадзурі» не було вже ні часу, ні сил.

«Барселона» здобула вольову перемогу і в наступному турі зіграє на виїзді з празькою «Славією». «Інтер» спробує виправити турнірну ситуацію в домашньому поєдинку проти дортмундської «Боруссії».

Ліга чемпіонів. Група F. 2-й тур.

«Барселона» - «Інтер» - 2:1

Луїс Суарес (58, 85) - Лаутаро Мартінес (3)

Антуан Грізманн (9), Жерар Піке (22), Серхіо Роберто (52), Артуро Відаль (76) - Ніколо Барелла (6), Алексіс Санчес (77, на лаві запасних)

«Барселона»: Марк-Андре тер Штеген - Нелсон Семеду, Клеман Лангле, Жерар Піке, Серхіо Роберто - Френкі де Йонг, Серхіо Бускетс (Артуро Відаль, 53), Артур Рамос - Антуан Грізманн (Усман Дембеле, 66), Луїс Суарес, Ліонель Мессі

«Інтер»: Самір Ханданович - Дієго Годін, Стефан де Врей, Мілан Шкріньяр - Квадво Асамоа, Стефано Сенсі (Маттео Політано, 79), Марсело Брозович, Ніколо Барелла, Антоніо Кандрева (Данило Д'Амброзіо, 71) - Алексіс Санчес (Роберто Гальярдіні, 66), Лаутаро Мартінес

Арбітр: Дамір Скоміна (Словенія)

Стадіон «Камп Ноу» (Барселона, Іспанія)

БАРСЕЛОНА - ІНТЕР. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Артета оцінив невдачу в АПЛ та виліт Арсенала з Ліги чемпіонів
Футбол | 19 квітня 2024, 20:20 4
Артета оцінив невдачу в АПЛ та виліт Арсенала з Ліги чемпіонів

Це був не найкращий тиждень для лондонців

Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 06:30 19
Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи

У півфіналах Ліги Європи зіграють: Марсель – Аталанта, Рома – Байєр

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
digsum
Понравился де Йонг, особенно его финт Зидана. А с заменой Гризманна вроде играть только лучше стали.
Сергей Долина
Поздравление Барселоне! С победой! Два шикарных, супер мастерских гола Суареса, в первом поучаствовал Месси, а во втором накрутил несколько человек Интера и отдал голевой пас , подтвердив, что он лучший в мире! Такие моменты и голы хочется смотреть вечно!
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Maradona
Барса зараз в середніх кондиціях, важко уявити її в грі проти Ліверпуля чи МС.
Інтер сподобався, одразу видно руку Тренера.
vovast
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
garik_trinity
Шо то фигня, шо то...
Dark777
Ебаные шаровики... Как обычно... Суарес петух!