Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бельгія
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:25
8650
9

Олександрія – Гент. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Роман Яремчук готовий зіграти проти колишньої команди у рідному Львові

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:25
8650
9
Олександрія – Гент. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
ФК Олександрія. Роман Яремчук
В четвер, 3 жовтня, в матчі другого туру групового етапу Ліги Європи «Олександрія» прийматиме бельгійський «Гент». Поєдинок відбудеться у Львові на стадіоні «Арена-Львів». Після першого туру українська команда знаходиться на останній четвертій сходинці, а бельгійці з трьома набраними очками - на другій.
 
Дебют «Олександрії» на груповій стадії Ліги Європи прийшовся на виїзний матч проти «Вольфсбурга». Суттєва різниця в класі суперника далась взнаки, і команда Володимира Шарана зазнала поразки (1:3). Втім, не можна сказати, що «містяни» були «хлопчиками для биття», вони намагалися вести свою гру і певні відрізки матчу їм вдавались. В будь-якому випадку досвід, отриманий в поєдинку проти німецької команди, стане в нагоді в подальших виступах «Олександрії».
 
Після матчу з «Вольфсбургом» «жовто-чорні» зіграли три поєдинки в чемпіонаті та Кубку України. Спочатку підопічні Володимира Шарана на виїзді зіграли внічию з «Колосом» (1:1). В тому матчі олександрійці грали на третій день після єврокубкової гри, і це вплинуло на результат. Далі команду чекала гра Кубка України проти друголігового «Діназу», однак на цей матч головний тренер відправив дублюючий склад, який мінімально обіграв команду з Вишгорода (1:0). Поєдинок проти «Львова» став генеральною репетицією перед грою з «Гентом». «Жовто-чорні» грали основним складом і впевнено переграли львівську команду з рахунком 2:0. Наразі «Олександрія» в чемпіонаті йде на четвертому місці, відстаючи від другого лише на одне очко.
 
Бельгійський «Гент» добре знайомий українським вболівальникам. По-перше, у складі «буйволів» грають три гравці збірної України: форвард Роман Яремчук, півзахисник Роман Безус і захисник Ігор Пластун. Більше того, фактично путівку у великий футбол Яремчуку дала саме «Олександрія», в якій Роман себе добре проявив і набрався впевненості у власних силах.
 
Нинішній сезон команда Йєса Торупа проводить дуже впевнено. Останні десять матчів «буйволи» не знають поразок, вигравши вісім ігор і два поєдинки звели внічию. Свою першу гру в груповому етапі турніру «Гент» зіграв проти французського «Сент-Етьєна», якого обіграв з рахунком 3:2. 
 
«Гент» грає в атакувальний, результативний футбол, команда багато забиває - в середньому 2,5 голи за матч. В той же час, захист «буйволів» досить надійний, вони пропускають в середньому один гол за гру. «Гент» вже грав з українськими командами, три роки тому бельгійці двічі програли донецькому «Шахтарю» в Лізі Європи (0:5 і 3:5).
 
Найвище досягнення «буйволів» на міжнародній арені - стадія чвертьфіналу в Кубку УЄФА в далекому сезоні 1991/92, а в Лізі чемпіонів вони дійшли до 1/8 фіналу в сезоні 2015/16.
 
Фаворитом поєдинку на «Арені Львів» є досвідчена бельгійська команда, однак шанси на успіх мають і підопічні Володимира Шарана, які поступово набираються єврокубкового досвіду.
 
Орієнтовні склади:
 
«Олександрія»: Паньків – Мірошніченко, Бухал, Дубра, Пашаєв, Гречишкін, Банада, Ковалець, Лучкевич, Шастал, Сітало.
 
«Гент»: Камінські – Асаре, Бронн, Нгаду-Нгаджи, Лустіг, Кумс, Овусу, Оджиджа-Офое, Девід, Яремчук, Депуатр.
3 жовтня, четвер
«Олександрія» – «Гент»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 19:55
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ОЛЕКСАНДРІЯ — ГЕНТ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Єнс Мое (Данія)
Прогноз Sport.ua — 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ingvar1305
Потрібно перемагати вдома...
2-1 ...
Istm
Олександрія, проявіть характер!
досить туристами бути.
kerch30
Шаран, Паньків та Яремчук дома. 2-1
Ростик Карпа
Львів покаже, як потрібно вболівати в єврокубках, без дудок і сємочок
PS: сьогодні весь день дощ сильний падає, можливо нам це на руку
ВВВ
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
wicker
1-1 буде за щастя
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Bolshoi
Соснет Александрия, надо быть честными, главное чтобы не так позорно как Шахтер с МС.