Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бельгія
| Оновлено 04 жовтня 2019, 11:12
10448
17

Олександрія у Львові зіграла внічию з Гентом

Підопічні Шарана заробили перше очко в груповому етапі Ліги Європи

| Оновлено 04 жовтня 2019, 11:12
10448
17
Олександрія у Львові зіграла внічию з Гентом
Sport.ua
«Олександрія» непогано виглядала в програному матчі першого туру проти «Вольфсбургу», що напередодні гри з «Гентом» налаштовувало уболівальників господарів на оптимістичний лад. Бельгійці, звичайно, слабші за німецьку команду, та й фактор свого поля повинен був сьогодні допомогти команді Шарана.
 
Тренери обох команд виставили на гру практично ті ж склади, що грали на старті групового етапу. Єдина заміна була в складі «Олександрії» - замість Довгого з перших хвилин на поле вийшов Ковалець, який став згодом одним з кращих гравців зустрічі.Сопернікі почали гру без розвідки і вже в першій атаці господарі могли вийти вперед, але «Гент» врятував Камінські, який відбив удар головою Лучкевича з близької відстані. Уже в наступній атаці могли забивати і гості, але олександрійцям відверто пощастило, що м'яч після удару головою Оджіджа-Офое пролетів поруч зі штангой. Було помітно, що господарі не зовсім вдало увійшли до гри, часто не встигаючи за переміщеннями суперників. Саме в ці хвилини «Гент» і забив свій єдиний гол у матчі після удару Депуатра з лінії штрафного у ближній кут, Паньків не врятував команду.
 
Початок матчу залишився за бельгійською командою - як за рахунком, так і по грі. Позитивним моментом для господарів було те, що гості не зуміли провести другий м'яч у ворота Паньківа, а можливості для цього у них були. Найбільш небезпечний момент біля воріт нашої команди стався під кінець першої третини матчу, коли Нгаді-Нгаджу головою пробив у ліву від голкіпера штангу. В якійсь мірі переломним у матчі можна вважати момент, коли «Олександрія» могла зрівняти рахунок, але після удару головою Банади гостей врятував голкіпер, який витягнув м'яч з під поперечини. Саме після цього господарі поля завелися і, активно підтримувані уболівальниками, стали грати помітно агресивніше.
 
Після перерви ініціатива перейшла вже в руки підопічних Шарана, які на деякий час замкнули бельгійців на їх половині поля. Гол Сітала на 61-й хвилині виглядав закономірним підтвердженням зміненого характеру матча.После введення м'яча з-за бокової господарі доставили м'яч в штрафну, після чого Ковалець низом пробив в дальній кут, Камінські зумів відбити непростий удар, але Сіталу не склало труднощів добити сферу в сітку. На куражі господарі провели ще кілька атак, після чого, мабуть, на тлі втоми зменшили оберти. Кінцівка зустрічі пройшла вже за переваги бельгійців, які цілком могли вирвати перемогу після удару Яремчука, але засмутити свою колишню команду Роману не дозволив Паньків.
 
Таким чином, «Олександрія» набрала своє перше в історії очко на на стадії групового етапу Ліги Европи. Наступні два матчі проти «Сент-Етьєна» можуть бути визначальними для команди Шарана в плані вирішення завдання по виходу до плей-оф турніру.
 
Ліга Європи. Груповий етап. Група I
 
«Олександрія» - «Гент» - 1:1
 
  Депуатр (5) - Сітало (60)
 
«Олександрія»: Паньків - Пашаєв, Дубра, Бухал, Мірошниченко - Лучкевич (Безбородько, 86), Банада, Гречишкін, Ковалець (Довгий, 75), Третьяков - Сітало (Шастал, 80)
 
«Гент»:  Камінські - Лустіг, Пластун, Нгаді-Нгаджу, Асаре - Кумс, Девід, Оусу, Оджіджа-Офое - Яремчук (Кубу, 88), Депуатр (Квілітая, 85)
 
Арбітр: Йен Мое (Данія)
 
Стадіон: «Арена Львів»

ОЛЕКСАНДРІЯ - ГЕНТ, ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

 

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tkach008
Молодцы мужики!!! Не так уж и плохо и в плане результата, и в плане игры. Дальше будет лучше)))
Український Крим
Тепер потрібно брати шість очок з Сент-Ет'єном!
Алексей Ильин
Мне очень понравилась Александрия, огромная самоотдача, желание, бились на каждом участке поля. Да, не хватает мастерства, да, не хватает опыта международного, его просто нет, но я очень рад такому результату. Когда то так бились Карпаты Кононова, но это уже совсем другая история)
Руслан Сиренко
Ну хоть какие-то крохи в еврорейтинг
Istm
ну не знаю.
могли і виграти, могли і пропустити. Що зрівняли - молодці, все-таки перші залікові бали у груповому турнірі.
але браку багато у грі.
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Demon
Молодцы ребята!!!
firstromario
як на мене абсолютно рівні команди. навіть важко сказати чи це добре чи ні. колись наш чемпіонат був сильнішим, але і зара так нічо такі команди як олександрія виглядають
Евгений Давиденко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Max Gor
Александрия сильней чем Гент, играли дома и что бы выходить надо было любой ценой побеждать. Толку от этих ничьих и пробиваться в лигу Европы.
dima.krot
Хоть кто-то сегодня порадовал
Валерий Бирзул
Кто бы что не говорил, а Гент играл лучше и и мел больше шансов на победу.