Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 вересня 2019, 00:06
7123
2

Зоря в Києві розгромила Олімпік

Команда Скрипника забила в більшості п'ять м'ячів

| Оновлено 30 вересня 2019, 00:06
7123
2
Зоря в Києві розгромила Олімпік
Поєдинок 9-го туру чемпіонату України між «Олімпіком» та «Зорею» нарешті зрівняв усі команди в турнірній таблиці - але лише в графі «зіграні матчі». І тепер можна стверджувати, що донецька команда є головним претендентом на пониження в класі. Психологічна підготовка команди явно залишає бажати кращого.
 
Більше половини першого тайму донецька команда грала на рівних з фаворитом поєдинку. «Олімпійці» відповідали атакою на атаку і мали пару непоганих моментів, аби забити м'яч. Однак на 37-й хвилині стався переломний момент. Ксьонз на фланзі ззаду стрибнув в ноги супернику, за що тут же був вилучений з поля. «Зоря» моментально скористалася шансом: після подачі з флангу Русин не зміг обробити м'яч, але той відскочив до Юрченка, який з близької відстані пробив невідпорно - 0:1!
 
Незабаром після відновлення гри атака «Зорі» була розіграна як по нотах: Кабаєв вивів один на один Кочергіна, а той не став ризикувати і покотив м'яч на вільного Русина, який спокійно вразив порожні ворота - 0:2.
 
Після цього «Олімпік» взагалі перестав грати. Чим гості скористалися сповна! Моменти біля воріт Кринського виникали з лякаючою частотою. До пори до часу захист і воротар справлялися з загрозами, але в кінці кінців Ледньов прийняв м'яч після подачі Каменюки і другим дотиком забив красивий гол. Незабаром Каменюка став автором ще одного ассисту: після його пасу Кабаєв прострілив на Русина, але м'яч від руки воротаря влетів в сітку - 0:4!
 
А на останній хвилині основного часу вже Кабаєв асистував партнерові: навісив з флангу, і Русин в падінні головою замкнув - 0:5!
 
З такою грою «Олімпік» навряд чи втримається в Прем'єр-лізі. Команда з 5-ма очками замикає турнірну таблицю. А наступної суботу її чекає виїзд до «Десни». У «Зорі» тепер 15 балів і 5-е місце, а 6-го жовтня луганчани їдуть в гості до ще одного аутсайдера, «Львова».
 
Украинская Премьер-лига. 9-й тур.
 
«Олимпик» — «Заря» — 0:5

 Владлен Юрченко (40), Назарій Русин (53; 87), Богдан Ледньов (73), Владислав Кабаєв (80).

 Павло Ксьонз (37).

 Йоль Абу Ханна (49), Євген Чеберко (89).
 
«Олімпік»: Володимир Кринська - Євген Цимбалюк, Павло Лук'янчук, Дмитро Гришко - Павло Ксьонз, Євген Пасіч, Фабінью (Роман Вантух, 46), Сергій Політило, Максим Тейшейра, Демір Імері (Жоффрей Чінеду, 77) - Матар Дьє.
 
«Зоря»: Микита Шевченко - Йель Абу Ханна (Микита Каменюка, 65), Олександр Тимчик, Віталій Вернидуб - Дмитро Іванисеня, Владислав Кочергін (Ігор Чайковський, 78), Владлен Юрченко (Леван Арвеладзе, 71), Євген Чеберко, Богдан Ледньов - Назарій Русин, Владислав Кабаєв.
 
Стадіон: «Динамо» імені Валерія Лобановського (Київ),
 
Арбітр: Сергій Бойко (Іванків).
 
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
симон петлюра
заря браво!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
serg1508
Вывод: в Динамо исполнители, без исключения, супер-пупер, если такой молодняк маринуют на банке или футболят в аренды.