Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 вересня 2019, 09:00
8377
11

Карпати на своєму полі поступилися Колосу

Львів'яни програли другу гру поспіль в чемпіонаті

| Оновлено 29 вересня 2019, 09:00
8377
11
Карпати на своєму полі поступилися Колосу
ФК Колос

Після кубкової поразки від «Інгульця» головний тренер «Карпат» Роман Санжар зробив певні кадрові зміни у стартовому складі. Замість Кудрика місце  воротах зайняв Підківка, а замість Войковича та Лейоуса у гру вступили Кириленка та Кльоц. Щодо стартового складу ковалівців, то після домашньої нічиєї з «Олександрією» наставник «чорно-білих» Руслан Костишин зробив одну вимушену заміну: замість дискваліфікованого Мілька на поле вийшов Смирний.

І саме Смирний на початку матчу зумів відкрити рахунок в дебютній грі в історії зустрічей «Карпат» та «Колоса». Нехтій на лівому фланзі атаки увірвався до штрафного і зробив передачу на Смирного, який влучно пробив в дальній кут воріт Підківки. Для Смирного, до речі, це вже другий гол з початку чемпіонату.

Пропущений гол не відобразився на діях господарів поля, які продовжували більше контролювати м’яч. Проте через неточність завершальних передач справа до небезпечних моментів біля воріт Волинця не доходила. І все ж, зусилля «зелено-білих» призвели до взяття воріт «Колоса». Після удару Ді Франко м’яч зрикошетив від захисника до Назарини, і півзахисник «левів» влучно пробив низом впритул зі штангою, забивши свій перший гол в УПЛ.

Забитий гол додав впевненості гравцям «Карпат», які раз за разом створювали напругу в штрафному ковалівців. Над поперечиною пробив здалеку Дубінчак, а після удару Ді Франко рятує свої ворота Волинець, перевівши м’яч на кутовий. І тут же Волинець знову встиг відреагувати на небезпечний удар Понде. І як часто буває у футболі спрацювало неписане правило: не забиваєш ти – забивають тобі. Після пасу Ільїна ударом зльоту вперше в УПЛ відзначився досвідчений Волков.

Як і очікувалося другу половину зустрічі активніше розпочали господарі поля і Дженнінгс пробив над поперечиною воріт. Міг зрівняти рахунок Понде, який пробивав головою під поперечину, але Волинець зумів ліквідувати загрозу. А удару Мартінса, який відгукнувся на подачу кутового, бракувало влучності.

І все ж, «Карпати» могли уникнути домашньої поразки, коли після удару Дженнінгса м’яч влучив у руку Парамонову і арбітр Бондар вказав на «позначку». Понде другий раз в УПЛ пробивав пенальті  і вперше не зумів реалізувати 11-тиметровий удар. А у ворота Волинця вперше в чемпіонатах пробивався пенальті, і воротар «Колоса» відгадав напрямок удару суперника, потішивши своїх уболівальників, які завітали до Львова.

Подією матчу став і вихід на поле чергового новачка «Карпат», яким став німецький легіонер Лоренцен. У підсумку, пропускна домашня серія «Карпат» з 25 травня збільшилася у чемпіонатах до 6 ігор поспіль – 10 голів. «Зелено-білі» залишилися на своєму місці у турнірній таблиці, а «Колос» підтягнувся до трійки кращих команд чемпіонату.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Українська Прем'єр-ліга. 9-й тур.

«Карпати» - «Колос» - 1:2

Єгор Назарина (28) - Євген Смирний (8), Олександр Волков (44)

На 75-й хвилині Крістіан Понде не реалізував пенальті (воротар)

Дмитро Кльоц (2), Діого Дженнінгс (26), Сергій Вакуленко (71) - Павло Ореховський (4), Денис Костишин (5), Вадим Парамонов (67), Джемаль Кізілатеш (73), Олександр Чорноморець (74), Владислав Нехтій (83)

«Карпати»: Роман Підківка, Марвін Мартінс, Сергій Вакуленко, Владислав Дубінчак, Тім Халл, Дмитро Кльоц (Фране Войкович, 65), Єгор Назарина, Кирил Кириленка (Олександру Бойчук, 58), Франциско Ді Франко (Мелвін Лоренцен, 76), Діого Дженнінгс, Крістіан Понде

«Колос»: Євген Волинець, Олексій Зозуля, Максим Максименко, Вадим Парамонов, Олександр Чорноморець, Павло Ореховський, Євген Смирний (Джемаль Кізілатеш, 56), Олександр Волков, Олег Ільїн (Олег Кожушко, 80), Денис Костишин (В'ячеслав Рябов, 69), Владислав Нехтій

Арбітр: Іван Бондар (Київ)

Стадіон «Україна» (Львів)

КАРПАТИ - КОЛОС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

100-мільйонний пшик? Як Джейдон Санчо може почати все з нуля у Манчестері
Футбол | 25 квітня 2024, 11:00 0
100-мільйонний пшик? Як Джейдон Санчо може почати все з нуля у Манчестері

Щоправда, на шляху до цього ще існує одна «невеличка перешкода»…

Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?
Футбол | 24 квітня 2024, 12:20 19
Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?

Колумністу Sport.ua Олексію Сливченку не сподобалося одне з останніх висловлювань легенди «Реала»

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
banderlog78
і на х.й в Карпатах пів складу іноземців ? пацани з школи Карпат теж могли би колгоспникам прогавати. і дешевше було би
zhyr
Чувак насміхається над Карпатами, при цьому його команда знаходиться ще нижче в турнірній таблиці))
Орест Орищишин
ФК "Карпати" терміново необхідно перереєструвати на будь-який хутір Львівщини.Можливо тоді вони будуть конкурувати з командами і сіл Покровське та Ковалівка
Shevchenka2019
Арбитр матча «Карпаты» — «Колос» в эпизоде с пенальти дал желтую Черноморцу, хотя рукой сыграл Парамонов, для которого она бы стала второй
Martin Cristofer
Реально, чому у Львові не ходять на футбол? Хоча б тисяч 5. Для міста мільоника це хіба проблема?
Rostislav Zdorenko
Даааа, сколько уже можно смотреть этот шлак в исполнении Карпат, калечи, в лигу1 брысь
wicker
То повний ПЗД! Пороблено! Підківка слідом за Ковтуном ПНХ на лавку, або із команди, Кудрика в основу НЕГАЙНО! Окрім пенальтиста до Санжара та команди ПРЕТЕНЗІЙ НЕМАЄ!
myroslavmail
За тиждень програти двом селам... Стидоба
Владимир Копяк
Очередной договорняк в нашем футболе... Кто не согласен, пусть кинет в меня камнем.
Ростик Карпа
Ой, та невже...