Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 вересня 2019, 17:03
4133
3

Карпати – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

«Колос» вперше завітає до Львова

| Оновлено 28 вересня 2019, 17:03
4133
3
Карпати – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Карпати

У суботу, 28 вересня, «Карпати» вперше у своїй історії прийматимуть дебютанта Прем’єр-ліги «Колос» з Ковалівки. До цього матчу суперники підійдуть з полярними настроями. «Карпати» після двох поспіль виїздів зазнали двох поразок - поступилися в чемпіонаті «Дніпру-1» та в Кубку – «Інгульцю». «Колос» у двох попередніх матчах в УПЛ набрав чотири домашні очки.

Після кубкової, вже другої у цьому році, невдачі від «Інгульця» головний тренер «Карпат» Роман Санжар зазначив: «Хочу вибачитись перед вболівальниками за себе особисто, за футболістів, адже наші шанувальники заслуговують на те, щоб команда грала і перемагала. Однак все просто – щоб вигравати, треба реалізовувати моменти». Тим часом черговим новачком «левів» став 24-річний німецький нападник Мелвін Лоренцен, який свого часу у складі «Вердера» дебютував у Бундеслізі. Донедавна виступав за нідерландський клуб АДО «Ден Хаг».

Кубковий поєдинок, який тривав 120 хвилин у Петрово, забрав чимало фізичних сил у гравців «Карпат». А футболісти «Колоса», на відміну від львівського клубу, цей кубковий етап пропускали і мали більше часу для підготовки до суботнього матчу. Тож підопічні Романа Санжара в суботу повинні проявити перш за все бійцівські якості та волю до перемоги, щоб потішити своїх вболівальників перемогою над ковалівцями.

Якщо «Колос» вперше подорожуватиме до Львова, то новачок «чорно-білих» Парамонов добре знайомий з цим містом та стадіоном, адже в минулому сезоні виступав за «Львів». Керманич «Колосу» Руслан Костишин на поєдинок з «Карпатами» не зможе виставити капітана команди Мілька, який пропускатиме гру через дискваліфікацію. До речі, саме Мілько з початку нинішнього чемпіонату залишався єдиним гравцем «Колосу», що виступав без жодної заміни. В «Карпатах» таким єдиним «незамінним» гравцем в поточному чемпіонаті залишається воротар Роман Підківка. За окремим графіком займається після травми нападник «Колосу» Олександр Бондаренко – один з кращих бомбардирів команди у минулому чемпіонаті в першій лізі (9 голів).

Щодо статистичних фактів навколо матчу, то пропускна домашня серія «Карпат» з 25 травня триває у чемпіонатах п’ять ігор поспіль – 8 голів. А гравці «Колоса» з 4 серпня більше одного голу за матч в УПЛ не забивають. Арбітр матчу Іван Бондар з Києва проведе 52-й матч в УПЛ. «Карпати» при цьому арбітру провели шість матчів у чемпіонатах і не програвали: по три перемоги та нічиї. Бондар вперше в елітному дивізіоні виведе «Колос» на футбольне поле.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Орієнтовні склади:

«Карпати»: Підківка, Вакуленко, Халл, Мартінс, Дубінчак, Назарина, Кльоц, Дженнінгс, Ді Франко, Войкович, Понде.

«Колос»: Волинець, Зозуля, Максименко, Парамонов, Чорноморець, Задоя, Оріховський, Ільїн, Волков, Д.Костишин, Нехтій.

Дискваліфікації: Мілько («Колос»)

28 вересня, субота
 
«Карпати» «Колос»
Львів. Стадіон «Україна». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Уніан»
КАРПАТИ – КОЛОС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Іван Бондар (Київ)
Прогноз Sport.ua — 1:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Рідкісне видовище! Лунін привітав вундеркінда Реала після гри Ла Ліги
Футбол | 27 квітня 2024, 02:32 0
ФОТО. Рідкісне видовище! Лунін привітав вундеркінда Реала після гри Ла Ліги

Королівський клуб обіграв «Реал Сосьєдад» 1:0, єдиний гол забив Арда Гюлер

Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ
Футбол | 27 квітня 2024, 03:03 0
Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Юрій Костик
Хочеться вірити що Карпати будуть боротися у першій п‘ятірці, але щось не те твориться, гаче молодший брат Динамо... таке враження що просеруть сьогодні гру... хоча вболіваю і надіюся.
Юрій Костик
Хочеться вірити що Карпати будуть боротися у першій п‘ятірці, але щось не те твориться, гаче молодший брат Динамо... таке враження що просеруть сьогодні гру... хоча вболіваю і надіюся.
SKIF1927
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил