Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 вересня 2019, 13:51
11065
69

Десна - Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

У Чернігові зіграють два лідери української Прем'єр-Ліги

| Оновлено 22 вересня 2019, 13:51
11065
69
Десна - Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Шахтар
Досить несподівано центральним матчем 8-го туру українського чемпіонату стає гра, в якій чемпіон країни донецький «Шахтар» зіграє на виїзді з чернігівською «Десною», яка посідає зараз друге місце в турнірній таблиці.
 
Нагадаємо, що в минулому турі підопічні Олександра Рябоконя в Києві зуміли обіграти місцевих динамівців з рахунком 2:1 і на даний момент за набраними очками перебувають ближче за всіх до гірників. Тому у разі успіху ще й у поєдинку з «Шахтарем» чернігівська команда може, по-перше, зберегти за собою другу позицію, а, по-друге, наблизиться до лідера вже на відстань чотирьох очок. Та і нічия для «Десни», звичайно ж, буде цілком прийнятним результатом, враховуючи, що далі підуть ігри, де суперники цілком порівняні з нею за рівнем.
 
Можна очікувати, що з перших хвилин у господарів поля в матчі з «Шахтарем» вийдуть на поле ті ж футболісти, які грали в Києві, адже, як відомо, переможний склад рідко змінюють. Та й сама гра «Десни», швидше за все, не зазнає великих змін. Якщо такий план спрацював у поєдинку з «Динамо», то чому б його не повторити в зустрічі з лідером турніру. Тим паче, що місцеві вболівальники, напевно, захочуть продовження «банкету» і будуть несамовито підтримувати свою команду.
 
Тепер про гостей. Тут дуже важливо розуміти, як донецькі гравці відреагували на домашню поразку з великим рахунком на старті групового турніру Ліги чемпіонів від англійського «Манчестер Сіті» 0:3. Чисто психологічно ця невдача може їх надломити. Але, все ж таки, думається, що в «Шахтарі» вже не раз проходили подібні випробування і знають, як виходити з такого стану. Та й за рівнем майстерності, і за досвідом гірники явно перевершують господарів поля. До того ж Луїш Каштру, на відміну від свого чернігівського колеги, має можливість досить безболісно проводити ротацію складу. І ми напевно побачимо на полі футболістів, які не грали в матчі з англійцями.
 
В чемпіонатах України раніше суперники провели всього 2 матчі і обидва завершилися перемогою «Шахтаря». Було це минулого сезону. Тоді у Чернігові гірники виграли 2:0, а в Харкові 1:0.
 
І про арбітра. Судити цей матч буде харків'янка Катерина Монзуль. При ній «Шахтар» в минулому сезоні вдома обіграв «Маріуполь» 2:0, а «Десна» спочатку програла «Динамо» 0:4, після чого вдома добилася перемоги над «Карпатами» 2:1.
 
Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ
 
Орієнтовні склади:
 
«Десна»: Євген Паст, Максим Імереков, Андрій Гітченко, Денис Фаворов, Єгор Картушов, Владислав Огиря, Владислав Калитвинцев, Андрій Мостовий, Андрій Богданов, Артем Фаворов, Олександр Філіппов
 
«Шахтар»: Андрій Пятов, Сергій Болбат, Микола Матвієнко, Сергій Кривцов, Ісмаїлі, Алан Патрік, Тарас Степаненко, Віктор Коваленко, Тайсон, Марлос, Жуніор Мораєс
 

22 вересня, неділя

«Десна» — «Шахтар»
Чернігів. Стадіон імені Ю.Гагаріна. 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «2+2»
ДЕСНА-ШАХТАР. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбитр: Катерина Монзуль (Харків)
Прогноз Sport.ua — 1:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 26 квітня 2024, 12:40 1
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Даріо СРНА: «Хочемо отримати за Судакова великі гроші. Буде більше 60 млн»
Футбол | 26 квітня 2024, 11:10 28
Даріо СРНА: «Хочемо отримати за Судакова великі гроші. Буде більше 60 млн»

Клуб готується до продажу провідного виконавця

Коментарі 69
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Morfeo1
Ребята научились б нормально болеть за клубы.
Я уважаю и Шахтёр, и Динамо, и мне очень неприятно читать комментарии.
Спасибо.
Я думаю что вы, в основном, нормальные люди...
K_Sarioglo@i.ua
0-2. Шахтер обыграет Десну на минималках. Как бы тут не упражнялись в остроумии фанаты "великого" ДК, разница между Шахтером и киевлянами в классе в пользу первого не намного меньше чем между МС и самим Шахтером.
y-grec
Шахтар завжди грає першим номером в один і той самий футбол, тому гадаю в першу чергу результат залежить від гри Десни, тобто чи зможе Десна максимально використовувати слабкі місця Шахтаря і чи зможе максимально закрити свої прогалини.
Зважаючи, що Десна в цьому сезоні поки що майже не пропускала і виграла в двох принципових суперників (Динамо та Олександрія), а також те, що Шахтар провів за останній тиждень 2 виснажливих матчі проти Зорі та Манчестер Сіті, я б розраховував лише на мінімальну перемогу Шахтаря, або, хто знає, навіть нічию.
Odinokij
МанСити вчера в АПЛ 8:0 выиграли 3:0 ШД проиграл ничего удивительного нет,а Десна пусть постоит за себя. Календарь такой третий год.два последних года в шестерках был.первый год ДК после ШД играл и почти догнал ШД-2 очка разница.В том году ДК играло после ШД и отстали .В этом году с самого начала ШД после ДК играет это даёт преимущество ШД но осенью это не так сказывается /игры сборной и евро/ ,а в шестерках там сильно сказывается+конец сезона травмы,карточки. Так почему эти дебилы пфл не разведут эти две комады по разным углам и одной команде легче будет. Подумайте дебилы рейтинг клубный УЕФА упал уже и это сказывается.Третий год пишу об этом дебилы ПФЛ?..
ShakhtarUberAlles
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
framaruo
Как бы ни закончился матч, Десна играет супер!!!
Молодцы!!!
framaruo
Хотелось бы узнать у профессионалов. Десна играет или раздвигает?
framaruo
Первый пошел
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Владимир Сагайдак
Тут два если. Одно если Десна будет играть с копанкой, то она либо выиграет ли сыграет в ничью. Либо просто раздвинет ноги за бабки рыжего и кроты не напрягаясь выиграют как обычно.
New Zealander
Не пойму почему ни Фонсека, ни Каштру не хотел/хочет избавляться от шлака? Болбат, Патрик, Кривцов. Пора бы этих ребят садить на лавку и наигрывать Витао, Додо, Бондаря, Антонио.. . Или может быть тренеры не видят разницу в классе по сравнению с Исмаили и ко?! Кто мне объяснит в чем дело?
Rostislav Zdorenko
Ну простым матч точно не будет для шахты. Десна должна побороться!
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Саша Заливадний
шахтер два матча подряд получает в свои ворота по 3 мяча.. так что и Десна положит 3 мяча дырявому Пятову.
ingvar1305
2-4 Шахтар...
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
framaruo
Постоянный прогноз от Sport.ua. Только меняется порядок цифры, в зависимости от принимающей стороны.
Когда-нибудь, все таки, прогноз сбудется, только не в этом случае.
zhyr
а чому всі команди грають тур з Динамо, а слідуючий з Шахтарем?
plovzila
Не понимаю что фаны голубятни забыли на этой ветке? Тут играют ЛИДЕРЫ УПЛ , а не представители второй шестерки