Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 03 листопада 2020, 01:58
3072
0

Волейбол. Україна - Бельгія. Перед матчем

Наставники і капітани команд поділилися очікуваннями від матчу

| Оновлено 03 листопада 2020, 01:58
3072
0
Волейбол. Україна - Бельгія. Перед матчем
cev.eu
В бельгійському місті Антверпен відбулася прес-конференція капітанів та головних тренерів збірних України та Бельгії. Нагадаємо, що підопічні Угіса Крастіньша в 18 фіналу зустрінуться зі збірною Бельгії. Початок матчу 21 вересня о 21:30 за київським часом. 
 
Угіс Крастіньш, тренер збірної України : «У команди є лише одна мета, і я думаю, що ми готові показати свій найкращий волейбол у завтрашній грі, побачимо, що станеться».
 
Олег Плотницький, капітан збірної України: «Для нас місцеві вболівальники не будуть проблемою. На груповому етапі ми грали проти Нідерландів, Естонії та Польщі. У них було багато вболівальників, тому ми до цього готові. Як сказав тренер, у нас є лише одна мета – пройти до чвертьфіналу – і я думаю, що ми готові».
 
Брехт Ван Керкхоф, тренер збірної Бельгії: «Ми вчора бачили Україну в Амстердамі. Вони – жорстка команда. Я думаю, що ми повинні перемогти завтра, сподіваємось, на заповнені трибуни».
 
Сем Деру, капітан збірної Бельгії: «Я не думаю про чвертьфінал, тому що нам потрібно сфокусувати свою увагу на грі проти України. Це перший крок. Якщо ми цього не зробимо, завтра можемо програти і це буде прикро. Я очікую велику кількість вболівальників, нам потрібно довести, що ми гідні грати в чвертьфіналі».
 
Нагадаємо, що збірна України на першому етапі виступала в групі D в голландських містах Роттердам і Амстердам, де спершу перемогла Чехію з рахунком 3:1 У другому матчі наша команда програла Нідерландам 0:3 Потім завдала поразки Чорногорії 3:1 і Естонії 3:0 І в заключному матчі групового турніру українці програли збірній Польщі 0:3.
 
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.