Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 19 вересня 2019, 09:01
10695
12

Вольфсбург – Олександрія. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Перша зустріч німецьких «вовків» з українською командою

| Оновлено 19 вересня 2019, 09:01
10695
12
Вольфсбург – Олександрія. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
ФК Олександрія
В четвер, 19 вересня, свій єврокубковий шлях в Лізі Європи розпочне «Олександрія». Суперником команди Володимира Шарана в першому турі групового етапу буде німецький «Вольфсбург». Дебютна гра для «жовто-чорних» відбудеться у Вольфсбурзі на стадіоні «Фольцваген-Арена».
 
«Олександрія» отримала пряму путівку в групову стадію турніру, як «бронзовий» призер чемпіонату України, а «Вольфсбург» минулого чемпіонату зайняв шосту сходинку в Бундеслізі, і теж був позбавлений горнила відбіркових матчів.
 
Для української команди поєдинок у Вольфсбурзі буде сьомим за ліком в єврокубках. Нагадаємо, що в сезоні 2016/17 «Олександрія» програла за сумою двох матчів «Хайдуку» на стадії третього кваліфайну, а в наступному році, пройшовши румунську «Астру», поступилася БАТЕ в раунді плей-оф. «Вольфсбург», на відміну від «Олександрії», має значно багатший єврокубковий досвід, а найбільшим досягненням німецької команди була стадія чвертьфіналу Ліги чемпіонів в сезоні 2015/16, та двічі на цій стадії «вовки» зупинялись у Лізі Європі в сезонах 2009/10 та 2014/15. Тож досвіду супернику нашої команди не займати.
 
«Восльфсбург» в цьому сезоні ще не програвав, провівши п’ять офіційних матчів. В першій грі на Кубок Німеччини команда Олівера Гласнера перемогла в додатковий час представника 3-ї Бундесліги «Галлешер» (5:3). Чемпіонат Німеччини «Вольфсбург» розпочав з двох перемог: домашньої над «Кельном» (2:1), і над «Гертою» (3:0) на виїзді. Наступні дві гри «вовки» зіграли внічию з однаковим рахунком (1:1) з новачком Бундесліги - «Падерборном», а також «Фортуною» з Дюссельдорфа.
 
Наразі, після чотирьох турів, «Вольфсбург» займає п’яту сходинку, набравши вісім очок. Найкращий бомбардир команди голландець Ваут Вегорст забив чотири голи в п’яти матчах. Нападник Вегорст та французький захисник Жером Руссійон є найдорожчими гравцями команди, їхня трансферна вартість складає 15 та 20 млн євро відповідно. Для порівняння, сумарна вартість футболістів «Олександрії» складає 11 млн євро. Також в складі «Вольфсбурга» грає добре відомий українським вболівальникам екс-гравець «Динамо» Адмір Мехмеді.
 
Команда Володимира Шарана зі старту нового сезону зіграла сім поєдинків в Прем’єр-лізі, з яких чотири виграла, а в трьох зазнала поразок. «Жовто-чорні» невдало розпочали чемпіонат: в перших турах вони поступились «Шахтарю» (0:3) і «Маріуполю» (1:2). Надалі «Олександрія» перемогла «Олімпік» і «Зорю» з однаковим рахунком (2:1), але зазнала дошкульної домашньої поразки від «Десни» (0:3). В останніх двох поєдинках тренерському штабу вдалося стабілізувати гру, і як підсумок, дві «сухі» перемоги над «Ворсклою» (1:0) і «Дніпром-1» (2:0). В турнірній таблиці «містяни» займають третю сходинку.
 
Напередодні матчу серйозні кадрові проблеми має «Вольфсбург»: травмований основний голкіпер Кун Кастелс, також не допоможуть захисник Брукс, півзахисники Камачо і Шлагер, нападник Гінчек. У складі «Олександрії» суттєвих втрат немає, всі футболісти готуються до матчу.
 
«Вольфсбург» в єврокубках раніше не зустрічався з українськими командами. Відповідно, «Олександрія» теж вперше зіграє з німецькою командою. Букмекери вважають беззаперечним фаворитом «Вольфсбург», але будемо сподіватись на успішний старт «Олександрії», для якої нічия буде гарним підсумком матчу.
 
Орієнтовні склади.
 
«Вольфсбург»: Перван – Руссійон, Кнохе, Гілавогі, Тіссеран, Арнольд, Герхардт, Вільям, Брекало, Віктор, Вегорст.
 
«Олександрія»: Паньків – Мірошніченко, Бухал, Дубра, Лучкевич, Гречишкін, Довгий, Банада, Ковалець, Шастал, Сітало.

19 вересня, четвер

«Вольфсбург» – «Олександрія»
Вольфсбург. Стадіон «Фольцваген-Арена». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ВОЛЬФСБУРГ — ОЛЕКСАНДРІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Халіс Осках’я (Туреччина)
Прогноз Sport.ua — 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tkach008
Очень - очень оптимистично)) Надеюсь, прогноз сбудется...
George Abuladze
1:1 на выезде? Вы серьезно? 3:0 в лучшем случае!
Kovalenkobrevno
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Istm
Оптимістичний прогноз.
Олександрія, спробуйте!
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Антон Пашко
Sport.ua шутники просто)) Вы Вольфсбург не перепутали с австрийским Вольфсбергом случайно?
Какие 1:1 ? Это смешно просто))
svetikrm
Кроме Футболов ещё где-то трансляция будет?
SKIF1927
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил