Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 вересня 2019, 20:44
2363
0

Олександр БАБИЧ: «Виходячи з другого тайму, нічия – хороший результат»

Прес-конференція наставника «Маріуполя» після матчу з «Олімпіком»

| Оновлено 15 вересня 2019, 20:44
2363
0
Олександр БАБИЧ: «Виходячи з другого тайму, нічия – хороший результат»
ФК Маріуполь. Олександр Бабич
Головний тренер «Маріуполя» Олександр Бабич прокоментував нічию з донецьким «Олімпіком» (1:1) в матчі 7-го туру української Прем'єр-ліги.
 
— Складний був матч. Однозначно, складний. Багато що у нас не виходило. Якщо брати перший тайм, то ми хотіли працювати низом з швидкими перекладами м'яча з флангу на фланг. Хотіли таким чином розгойдати оборону суперника. Але у нас не виходило швидко працювати з м'ячем. В кінці тайму розкрили фланг і забили гол.
 
У другому таймі біля наших воріт було багато моментів. І виходячи з другого тайму, то нічия 1:1 для нас хороший результат. Рустам Худжамов дійсно відмінно попрацював.
 
Свої проблеми ми знаємо. Це не виправдання, але у нас сьогодні три гравці основного складу Фомін, Корнієнко та Танковський не могли брати участь. Для нас це серйозні втрати. Безумовно, сьогодні ми планували зіграти по іншому. Ті елементи, які ми відпрацьовували на тренуваннях на полі нашої бази, у нас не вийшли. На базі у нас все-таки швидке поле, тут, на стадіоні, поле повільне. Ми знаємо свої помилки... Через поля нам, напевно, зручніше грати на виїзді - там, де є автоматичний полив і поле швидке. На таких полях нам комфортніше грати. У нас же поле, на якому зручніше грати за допомогою довгих передач. Але так теж треба вміти грати.
 
Кимось я задоволений, кимось - ні. Деяким молодим футболістам пора витерти шмарклі і зрозуміти, що вони грають в Прем'єр-лізі, а не в дублюючому складі. Це наша робота. Будемо з ними розмовляти і працювати на тренуваннях. В таких іграх відразу видно різницю між тими футболістами, з якими ми вже працюємо давно, і тими, хто тільки приєднався.
 
— Андрій Шевченко нещодавно використав таке слово як «розбалансування». У «Маріуполя», як здалося, сьогодні була розбалансування.
— У нас не виходило зіграти в атакуючих діях. Помилялися на рівному місці. Можливо, так, нам не вистачало балансу в середині поля. У «Олімпіка» дуже кваліфіковані футболісти. Ми дуже побоювалися Матара. І ви бачили, скільки проблем він нам створив. Це футболіст, який зберіг багато м'ячів. «Олімпік» сьогодні завдяки Матару виходив з оборони в атаку за допомогою довгої передачі. У нас гравців такого плану немає, тому ми намагалися зіграти інакше, граючи низом і розгортаючи атаку з флангу на фланг. Але не вийшло... Є над чим працювати. Повторюся, ми знаємо свої помилки. Чемпіонат триває і сьогодні результат, враховуючи яка була гра в другому таймі, нас більше влаштував. З огляду на поставлений пенальті і ще два моменти, де один молодий футболіст не допрацьовував, давав подавати і входити в штрафну. Це наша робота.
 
— Влітку команду покинули Ігнатенко, Пихальонок, Зубков і Борячук. Чи відчувається їх відсутність?
— Нам їх, безумовно, не вистачає. Згадаймо минулий сезон, коли Зубков забивав вирішальні м'ячі, а Пихальонок був мозком команди. Дуже шкода, що Саша зламався. Бажаємо йому якнайшвидшого одужання.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.