Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 вересня 2019, 13:23
2774
0

Маріуполь - Олімпік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Донецький клуб проведе свій перший офіційний матч під керівництвом Вісенте Гомеса

| Оновлено 15 вересня 2019, 13:23
2774
0
Маріуполь - Олімпік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Маріуполь
Донецький «Олімпік» невдало стартував в новому сезоні і перед п'ятим туром це призвело до відставки бразильського наставника Жуліо Сезара. Після цього вже з виконуючим обов'язки головного тренера Ігорем Климовським «олімпійці» зуміли добитися нічиєї з київським «Динамо» 1:1, а потім розгромно програли «Шахтарю» 0:4.
 
І ось на початку вересня команді був представлений новий тренер іспанський фахівець Вісенте Гомес, який досить тривалий час працював в структурі київського «Динамо» і добре знайомий з українським футболом. Саме Гомес, на думку президента «Олімпіка» Владислава Гельзіна, повинен вивести клуб з кризи і підняти його вгору в турнірній таблиці.
 
Вже при новому наставнику «Олімпік» провів контрольний матч з ковалівським «Колосом», що завершився внічию 2:2, і підписав 23-річного захисника Павла Лук'янчука. Він є вихованцем запорізького «Металурга», виступав за юнацькі та молодіжні склади київського «Динамо», рівненський «Верес» і угорський клуб «Кишвард». Цілком можливо, що вже в майбутньому матчі Лук'янчук може з'явитися на полі, тим більше, що через дискваліфікацію в ньому не зможе зіграти один з найдосвідченіших гравців оборони Дмитро Гришко.
 
Щодо «Маріуполя», то після вильоту з Ліги Європи, команда тепер може повністю зосередитися на внутрішньому чемпіонаті. Підопічні Олександра Бабича також зіграли товариський матч у період паузи Прем'єр-Ліги, викликаної іграми збірної України. Азовці перемогли «Дніпро-1» з рахунком 3:2. У цьому поєдинку наставник маріупольців задіяв деяких молодих футболістів і один з них, Антон Байдал, навіть відзначився забитим голом.
 
Перед «Маріуполем» як і раніше стоять завдання на першому етапі потрапляння в шістку кращих команд країни, тому втрата очок у домашньому поєдинку з «Олімпіком» в їх плани явно не входить.
 
У чемпіонатах України команди зустрічалися одна з одною 6 разів - 4 перемоги на рахунку «Маріуполя» і двічі вигравав «Олімпік». Різниця забитих м'ячів 14-9 на користь азовського клубу.
 
Матч «Маріуполь» - «Олімпік» довірено обслуговувати арбітру Олександру Дердо з Чорноморська. У попередньому сезоні при ньому маріупольці програли на виїзді «Десні» 0:2 і виграли також в гостях у «Зорі» 1:0. «Олімпік» з тієї ж «Зорею» в Запоріжжі зіграв внічию 0:0.
 
Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ
 
 
Орієнтовні склади:
 
«Маріуполь»: Рустам Худжамов, Ігор Кирюханцев, Сергій Яворський, Дава, Сергій Горбунов, Павло Полегенько, Ігор Тищенко, Дмитро Мішньов, Валерій Федорчук, Владислав Чурко, Владислав Вакула
 
«Олімпік»: Бетім, Ігор Снурніцин, Іван Зотько, Іван Трубочкін, Євген Цимбалюк, Тарас Завійський, Геннадій Пасіч, Євген Пасіч, Тейшейра, Сергій Політило, Матар
 

15 вересня, неділя

«Маріуполь» — «Олімпік»
Маріуполь. Стадіон імені В.Бойка. 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
МАРІУПОЛЬ-ОЛІМПІК. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбитр: Олександр Дердо (Чорноморськ)
Прогноз Sport.ua — 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Не без допомоги українців. АПЛ встановила черговий неймовірний рекорд
Футбол | 25 квітня 2024, 07:11 0
Не без допомоги українців. АПЛ встановила черговий неймовірний рекорд

Цього сезону в чемпіонаті величезна кількість голів

Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль
Футбол | 25 квітня 2024, 00:05 24
Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль

Іриски обіграли Клоппа та Ко 2:0, Миколенко травмувався, Ман Юнайтед виграв у Шеффілда

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.