Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 12 вересня 2019, 14:47
9899
3

Девін ХЕЙНІ: «У Ломаченка є вади, він старіє кожен день»

Молодий боксер вважає, що може перемогти українського чемпіона

| Оновлено 12 вересня 2019, 14:47
9899
3
Девін ХЕЙНІ: «У Ломаченка є вади, він старіє кожен день»
BoxingScene. Девін Хейні
20-річний американський боксер Девін Хейні, який 13-го вересня буде битися з Зауром Абдуллаєвим за титул тимчасового чемпіона WBC, прокоментував поточну форму українця Василя Ломаченка.
 
- Я не суджу про бійця по одному виступу, але в цьому бою Ломаченко показав свої вади. Якби замість Кемпбелла був швидший хлопець, з великим IQ в рингу, молодший і вибухонебезпечний, хто знає, як це все пройшло б.
 
- Ви здивовані тим, як Люк тримався? Мені здається, легка вага занадто велика для Ломаченка. Ці хлопці здаються занадто великими для нього.
- Думаю, категорія 61,2 кг для нього трохи складніша. Опоненти набагато більші і сильніші. У 59 кг він є більш домінуючим. 61,2 кг може бути для нього занадто. Він каже, що може зробити 57 кг. Я, наприклад, не можу зробити 57 кг і 59 кг. Я думаю, я добре провів би з ним бій. У мене є швидкість, у мене є рух, у мене хороше IQ в рингу. Він бився з хорошими опонентами, але він не бився ні з ким з таким стилем, як у мене .... Також на моєму боці молодість. Ломаченко не стає молодшим, він старіє кожен день, але він все ще показує відмінні виступи, він все ще чудовий боєць. Я хочу побитися з ним, тому що всі говорять, що він найкращий.
 
- Як би ви впоралися з ним?
- Потрібно побачити. Я бачу, що Ломаченко робить помилки, на яких я можу зробити упор. Це точно не буде легко. Але на топ рівні немає легких поєдинків. Я готовий. Я мужик, і якщо хтось кращий за мене, покажи мені, побий мене. Я прийму свою поразку як чоловік. У мене немає з цим проблем.
 
Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
xalk
Бла бла бла бла