Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 05 вересня 2019, 17:31
11680
12

Майкл ОУЕН: «Капелло завдав катастрофічної шкоди англійського футболу»

Легендарний форвард розкритикував Фабіо Капелло

| Оновлено 05 вересня 2019, 17:31
11680
12
Майкл ОУЕН: «Капелло завдав катастрофічної шкоди англійського футболу»
twitter.com/btsport. Майкл Оуен

Майкл Оуен розкритикував легендарного італійського тренера Фабіо Капелло, який очолював збірну Англії в 2008-2012 роках:

«Фабіо Капелло став причиною кінця моєї кар'єри в збірній, але це не головна причина того, чому я вважаю його гівняним тренером.

Коли він вперше скликав склад збірної, перше, що ми відзначили: він дуже суворий, коли справа стосується їжі. А друге - це те, що він ні слова не міг сказати по-англійськи.

Ми всі просто дивилися один на одного. «Як він планує щось пояснити нам?» - думав я.

Зараз я взагалі не розумію, чому Футбольна асоціація призначила людину, яка не знає англійської. Я був запасним при Капелло. Я сидів на лавці і думав: «Ох, це недобре».

Мабуть, Фабіо відчув, що йому, як новому тренеру, потрібно щось змінити. І цим чимось виявився Майкл Оуен. Не повинно дивуватися, що той час я згадую з образою.

Він не тільки обірвав мою міжнародну кар'єру, яку я домігся з таким трудом, без всяких пояснень, так він ще й став одним з найменш ефективних тренерів збірної Англії. Він був гівняним тренером.

На мою думку, Фабіо Капелло завдав катастрофічної шкоди моїй кар'єрі і всьому англійському футболу, і за це йому ще й добре заплатили».

Оцініть матеріал
(48)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
MaxUa
Это какое же надо иметь мощнейшее самолюбие, чтобы ставить знак равенства между уроном личной карьере и уроном всему английскому футболу. А про язык - это вообще типичное высокомерие. Типа если кто-то не знает английского, то это варвар. Все обязаны знать английский, потому что нам так удобно. При этом если мы сами будем работать в другой стране, мы не собираемся учить местный язык, а снова ожидаем, что местное население будет знать английский. Опять же, потому что нам так удобное. Самолюбие у них там конечно зашкаливающее.
DKTheBest2
Оуэн от части прав. Капелло был сильным тренером на клубном уровне, но сборная это совсем другое. У кого получается, а у кого и нет. У Капелло не пошло, но англичане и до и после Капелло не блестели и не блестят.
Саша Яковенко
Я тоже не понимаю, почему при таком огромном количестве английских традиций-тренеров-команд-лиг-футболистов
и всевозможнейших футбольных функционеров, иностранцев приглашают тренировать английскую сборную.
До Капелло сборную Англии тренировал швед Свен Горан Эрикссон, которого хоть и считают очень успешным тренером, но все его успехи остались в 90-ых.
Руслан Сиренко
Переводчиков там нет?
Камон плей)
turist86
"ні слова не міг сказати по-англійськи".
В Україні один тренер з десяти говорить українською. І нічого, скарг не було...
dp1
Досягнення Капелло на клубному рівні свідчать про те, що він могутній тренер! Просто Оуен образився, наче дівчинка.
Владимир Копяк
Я тоже тогда не понимал, как он через переводчиков руководит командой,это нонсенс... А еще такого игрока для сборной угробил... Может это задумка такая была, принести вреда по максимуму прямым конкурентов?.
lasua
Название статьи ни как не относится к тексту статьи. Капелло делом доказал, что он хороший тренер, просто он попал в расцвет тотального доминирования Испании, когда у Англии уже не было топ сборной. Личная обида Майкла, который в те годы уже нигде не играл на топ уровне