Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 серпня 2019, 20:44
9532
10

Віктор СКРИПНИК: «Ледньов і Русин не зіграють проти Динамо»

Головний тренер луганської «Зорі» - про матч з «Карпатами» та майбутній поєдинок проти «Динамо»

| Оновлено 25 серпня 2019, 20:44
9532
10
Віктор СКРИПНИК: «Ледньов і Русин не зіграють проти Динамо»
ФК Зоря. Віктор Скрипник
Головний тренер луганської «Зорі» Віктор Скрипник розповів про виїзну перемозі над «Карпатами» (1:0)
 
- Дуже важлива стратегічно і в турнірному плані була для нас ця зустріч. Коли лідери втрачають очки, а у тебе попереду з ними ще матчі, то важливо набирати свої пункти, щоб підійти до очного поєдинку в бойовій готовності. У нас сьогодні маленький ювілей - 10-а гра за місяць. Ми її виграли на виїзді у дуже симпатичної команди, з якою непросто грати. Вони не тільки б'ють м'яч вперед і біжать. «Карпати» грають в футбол. Раді важкій перемозі в непростих погодних умовах.
 
У четвер у нас важлива гра. Хочемо подарувати позитивні емоції собі і вболівальникам. Будемо робити все, для того, щоб зробити неможливе можливим.
 
- У другому таймі, як і в поєдинку проти «Еспаньола», «Зоря» володіла м'ячем менше суперника.
- Повторюся, у нас ця зустріч була 10-ю за місяць. Хлопці вичавлені, як лимон. Я буду захищати свою команду завжди, так як бачу їх ставлення до справи. У Барселоні, можливо, ми розбудили звіра в першому таймі. Там всі все бачили. А тут наша команда діяла за рахунком. Це прагматизм. Навіщо нам бігти стрімголов? Перед цим «Карпати» за всіма статтями переграли «Олімпік», який в цьому турі відібрав очки у «Динамо». Сьогодні ми дуже хотіли виграти, тому що напередодні зустрічі з київським «Динамо» хочеться зробити заділ в плані очок. Турнірна таблиця нас радує. Такого графіка, який ми зараз пройшли, я не побажаю навіть ворогові. У нас щотижня додається суперник все сильніше. Була «Будучность», потім ЦСКА. Ми тільки й читаємо: не вмієте грати... А ці мужики виходять і вболівальники їх хвалять. Потрібно розуміти, що сили є не завжди. Намагаємося варіювати склад. Сьогодні не грали частина тих футболістів, які грали в Іспанії. Нарешті забив Філіп Будковський. Гол додасть йому впевненості в майбутньому. Раді перемозі, а над контролем м'яча будемо працювати.
 
- «Зоря» дозаявила Сілас. Цей гравець отримає від вас шанс?
- Будемо дивитись. У заявці у нас 22 людини. З'являються травмовані і з урахуванням цього, ми заявляємо тих хлопців, які у нас є. Сілас той футболіст, який багато зіграв в «Зорі». Однак в цьому сезоні у нього були проблеми. Він не був з нами на зборах. Перший раз зіграв вчора за дубль. Чекаємо, щоб він набирав форму і створював конкуренцію в команді. Є футболісти, які грають постійно: Кочергін, Хомченовський, Іванисеня. Ось ці позиції вимагають альтернативи. У нас є Леван Арвеладзе. Він здорово нам допомагає. Сподіваємося, Сілас нам теж допоможе в майбутньому.
 
- Комплектацію команди вже закінчено?
- Напевно, ми вже нічого не будемо змінювати. Будемо дивитися, що нас чекає попереду. Шкода, що отримав травму Віталій Вернидуб. Проблеми з коліном у Джоеля Абу Ханни. Плюс травма у Лазіо. Виходить, що три центральні захисники травмовані. Але радий, що у нас є в обоймі Максим Білий.
 
- Ви не пробували перенести матч з «Карпатами» перед важливими зустрічами з «Еспаньолом»?
- Ми нікого не просили про перенесення і нікуди не зверталися. Моя справа - готувати команду до календарних ігор.
 
- А якби була можливість перенести гру?
- Із задоволенням би це зробили. Подивіться чемпіонати Бельгії, Нідерландів, Угорщини. Клуби, коли у них такий щільний графік, переносять свої зустрічі в чемпіонаті. Ми не плачемо. Я просто говорю про те, що за місяць наша команда провела 10 поєдинків. Не треба бути математиком, щоб порахувати, яке навантаження отримують футболісти. Так, ми програли вдома «Олександрії». Не змогли дотиснути «Дніпро». Втома позначається. Ми самі незадоволені і досить самокритичні. Хочемо бути ще кращими.
 
- Наступна зустріч в чемпіонаті у вас проти «Динамо». Чи будуть грати орендовані у киян хлопці?
- Не зможуть зіграти Богдан Ледньов і Назарій Русин.
 
Матч шостого туру УПЛ «Зоря» - «Динамо» відбудеться першого вересня в Запоріжжі. Початок зустрічі о 19:30.
 
Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kevko
Даже в ответах на вопросы чувствуется профессионализм Скрипника. В целом, респект тренеру и игрокам. С Эспаньолом нужно побороться. Все может быть. Но главное для болельщиков - достойная игра
Sunrise
Всё по делу. Думаю болельщики Зари всё понимают. До осени требовать игры от команды с новым тренером, да ещё в таком графике... Это критикуют люди, которым Заря в принципе до лампочки. Абы хайп создать. Их не интересует развитие ситуации в дальнейшем.
А нам нужен результат этим летом, и пока он достаточно хорош.
Vadim-77
Скрипник, не смотря на тяжелейший график и проблемы с составом, дает результат. Плохо, если еще и Абу Ханна сломался на долго ...
.
https://t.me/fczarya Телеграмм канал о "ЗАРЕ". Подписывайтесь, чтобы быть в курсе всех новостей о команде.
Rustam Isakov
а Тимчик гратиме
Вячеслав Самойлов
Как быстро Скрипник начал понимать, что такое "арендовец" (надо было бы ему с Бабичем или Вернидубом пообщаться, тот бы объяснил, что у нас значит аренда игроков).
Если он на мостике задержится, то через пару лет посмотрим (по кол-ву арендованных) - НАСКОЛЬКО самостоятельна Заря, как клуб.
П.С. Вот насколько не уважаю Рафаилова, настолько же уважаю Геллера. Ни единого слова практически "впустую" не бросает - а вот дело (причем - МОЛЧА!) делает. Клуб неплох, команда (ну, более-менее) на ходу и периодически выдает классные игры.
mikmir1
Починається, перед "ФК" "Динамо",будемо зливати...
wicker
На жаль Зоря Скрипника втратила яйця Вернидуба