Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 липня 2020, 17:12
11842
3

Дніпро-1 – ФК Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Обом клубам потрібно повертатися на стежку перемог

| Оновлено 11 липня 2020, 17:12
11842
3
Дніпро-1 – ФК Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1
В понеділок, 26 серпня, матчем «Дніпро-1» – ФК «Львів» закривається програма 5-го туру української Прем’єр-ліги. Господарі поля займають восьму сходинку в турнірній таблиці, набравши 5 залікових очок. Гості мають ще скромніші досягнення: лише три бали після 4 ігор, і передостання сходинка в «турнірці». Оскільки обидва клуби мають амбіції потрапляння в першу «шістку», то подальша втрата очок може ускладнити їхні перспективи.
 
«Спортклубівці» після перемоги в стартовому турі УПЛ над «Олімпіком» (2:0) здобули дві виїзні нічиї з «Зорею» (1:1) та «Ворсклою» (1:1), а вдома програли чернігівській «Десні» (0:1). У минулому турі команда Дмитра Михайленка з труднощами досягла позитивного результату у поєдинку з полтавчанами, чудовий гол на свій рахунок записав вінгер Олексій Чичиков. Наприкінці зустрічі, за суперечки з арбітром, отримав червону карту капітан «Дніпро-1» Сергій Кравченко, і він не допоможе своїм одноклубникам у грі проти «Львова». Серед інших кадрових змін, які відбулися у складі дніпровської команди, варто відмітити підписання швейцарського півзахисника Гріффіна Сабатіні. Уродженець Зімбабве грає на позиції центрального півзахисника, але його поява в основі поки що малоймовірна. У грі проти «Ворскли» через ушкодження не грав форвард Владислав Супряга, чи зможе він відновитись до звітного поєдинку – наразі невідомо.
 
Львів’яни також стартували в чемпіонаті з перемоги, взявши гору над чернігівською «Десною» (2:1) в першому турі. Але наступні три матчі «Львова» завершились поразками. У поєдинках проти лідерів чемпіонату « Динамо» і «Шахтаря» вони поступились цілком прогнозовано і закономірно з рахунками 0:3 і 0:2 відповідно. А от у виїзному матчі проти «Ворскли» команда Богдана Блавацького цілком могла сподіватись на позитивний результат. Проте пенальті на останніх хвилинах гри перекреслив всі старання футболістів «Львова», і як підсумок поразка 2:3. Загалом, львівська команда вдаліше і розкутіше грає у виїздних поєдинках ніж у домашніх. Тож вболівальники «синьо-золотих левів» можуть розраховувати на позитивний результат для своєї команди. 
 
Під час тижневої перерви між турами УПЛ, «бразильський легіон» «Львова» отримав чергове поповнення: захисник Клебер і форвард Феліпе підписали контракти з львівським клубом. Поки що відомо, що це гравці на перспективу, скоріше для молодіжного складу, які не зможуть компенсувати кадрові втрати «городян». Остання гра проти «Шахтаря» показала, що повноцінно замінити Бруно, який перейшов в «Віторію» Гімараеш», та Володимира Адамюка, якого перевели в дубль, наразі нікому.
 
Поєдинок у Дніпрі стане другою офіційною зустріччю між «Дніпром-1» і «Львовом». В позаминулому році, в розіграші Кубку України на стадії чвертьфіналу дніпряни перемогли львівську команду з рахунком 2:1.  Але на той час обидва клуби грали в Другій лізі. Як завершиться їхня перша зустріч в елітному дивізіоні – дізнаємося в понеділок. Початок зустрічі на «Дніпро-Арені» о 19:00.
 
Орієнтовні склади.
 
«Дніпро-1»: Кліщук – Гуйє, Лопирьонок, Логінов, Шаповал, Вакулко, Когут, Назаренко, Коркішко, Чичиков, Куліш
 
«Львів»: Бандура – Гончар, Братков, Борзенко, Квасний, Приймак, Мартан, Сабіно, Педро, Шина, Реннан.

26 серпня, понеділок

«Дніпро-1» — ФК «Львів»
Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена». 19:00
ТБ-трансляція на телеканалі УНІАН
ДНІПРО-1 — ФК ЛЬВІВ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків)
Прогноз Sport.ua — 2:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил