Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат України
| Оновлено 25 серпня 2019, 11:44
39942
206

Олімпік відстояв нічию з Динамо в матчі з двома вилученнями

Донецький клуб на НСК «Олімпійський» сенсаційно виборов перше очко в чемпіонаті

| Оновлено 25 серпня 2019, 11:44
39942
206
Олімпік відстояв нічию з Динамо в матчі з двома вилученнями
twitter.com/DynamoKyiv

До сьогоднішнього протистояння між «Динамо» та «Олімпіком» була прикута підвищена увага українських уболівальників, і не тільки шанувальників команд, які зустрічалися на полі НСК «Олімпійський». Київський клуб проводив перший поєдинок під керівництвом Олексія Михайличенка після відставки білоруського фахівця Олександра Хацкевича. Звичайно, якоїсь кадрової революції від колишнього спортивного директора чекати навряд чи варто було, але одним сюрпризом Олексій Олександрович, все ж, потішив. Новий тренер «Динамо» (хоча, це визначення зі зрозумілих причин відносне) на відміну від свого попередника знайшов місце в стартовому складі для опорника Мохаммеда Кадірі. В іншому звичні поєднання «біло-синіх» не зазнали змін.

Тренерському штабу «Олімпіка», який знаходиться в очікуванні призначення нового керманича, довелося вирішувати непросту задачу в умовах катастрофічної кадрової ситуації. В результаті заявка донецького клубу недорахувалася двох футболістів.

Відразу після стартового свистка кияни заволоділи територіальною перевагою. Щоправда, зі створенням гостроти у господарів поля не клеїлося, але «біло-сині» не поспішали форсувати ситуацію. «Олімпійці» сконцентрувалися на обороні своїх володінь, періодично вибиваючи м'яч вперед в надії на швидконогого Матара. В одному з епізодів така тактика ледь не принесла успіх гостям, але вчасно на виході зіграв Денис Бойко.

У першому таймі на полі точилася абсолютно безмоментна гра, а першу по-справжньому гольову можливість кияни створили перед перервою, коли Бурда ледь не замкнув навіс Циганкова зі штрафного. Футболісти донецького колективу в атаці напрацювали і того менше: нуль ударів по воротах це наочно підтверджують.

Куди більш наповненим подіями виявилася друга половина зустрічі. На її початку стався неприємний для гостей епізод: травму отримав Зотько, якого довелося міняти в оперативному порядку. Але через хвилину негативні емоції донеччан змінилися радістю. Тейшейра знайшов у штрафному «Динамо» Політила, який майстерно розібрався в ситуації і низом пробив точно в кут.

У повітрі запахло сенсацією, і кияни, які це розуміли, відразу помітно прискорилися. Господарям поля знадобилося зовсім небагато часу для того, щоб зрівняти цифри на табло. Індивідуальними діями, нарешті, блиснув Циганков, який ефектним ударом змусив капітулювати Бетіма. А незабаром становище «олімпійців» зовсім погіршилося. Гришко прямою ногою пішов на м'яч і зачепив ногу Вербича. Арбітр був непохитний - червона картка. Четвертий матч поспіль «Олімпік» не зміг дограти в повному складі...

Здавалося, «біло-сині» сповна скористаються чисельною перевагою, тим більше, що тиск на оборону гостей посилювалося з кожною хвилиною. Але час минав, а м'яч вперто не хотів залітати у ворота Бетіма. Навіть Бурда двічі здалеку намагався пробити голкіпера - безуспішно. Усвідомлення близькості незадовільного результату внесло поспішність в дії киян. В кінці матчу нерви не витримали у Беньяміна Вербича, який відмахнувся від Матара після фолу останнього. Арбітр вирішив зрівняти склади і видалив словенця.

Гості вистояли до фінального свистка (команди переграли більше семи хвилин) і завоювали перше очко в поточному чемпіонаті. Для «Динамо» такий результат, безперечно, виглядає жалюгідним, і розмови про доцільність призначення на пост головного тренера київського клубу Михайличенка тепер тільки посиляться.


Українська Прем'єр-ліга. 5-й тур.

«Динамо» - «Олімпік» - 1:1


Віктор Циганков (62) - Сергій Політило (52)

Микита Бурда (74), Тамаш Кадар (91), Мохаммед Кадірі (92) - Тарас Завійський (85)


Беньямін Вербич (85, неспортивна поведінка) - Дмитро Гришко (68, груба гра)

«Динамо»: Денис Бойко, Віталій Миколенко, Микита Бурда, Тамаш Кадар, Томаш Кедзьора, Мохаммед Кадірі, Володимир Шепелєв (Карлос Де Пена, 79), Віталій Буяльський, Віктор Циганков, Жерсон Родрігес (Фран Соль, 84), Беньямін Вербич

«Олімпік»: Бетім, Ігор Снурніцин, Іван Зотько (Іван Трубочкін, 51), Дмитро Гришко, Євген Цимбалюк, Тарас Завійський, Драман, Євген Пасіч, Максим Тейшейра (Демір Імері, 93), Сергій Політило, Матар (Шахаб, 96)

Арбітр: Віталій Романов (Дніпро)

НСК «Олімпійський» (Київ)

ДИНАМО - ОЛІМПІК. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 26 квітня 2024, 12:40 16
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Лас-Пальмас – Жирона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Футбол | 27 квітня 2024, 06:01 1
Лас-Пальмас – Жирона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі 206
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
stopor2016
Сенсация в том , что Олимпик не удержал победу !!!
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
«УАФ– М а ф і я!»
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
футфан
Суркис: Вопросы есть? Капитан есть вопросы?
Цыганков: Да, есть. Тренера нормального когда назначете?
bolelschik
Вот у Олимпика получилось обновление. Очень грамотно сыграла команда
electron440v60hz
сурков загнали не в будку, а уже прямо в шоколадный глаз!!!
ALud
Кака була, кака є... риба гниє з голови... нема розуму, вважай дуркіс...
Cityzen83
Суркис всегда поступает гениально. Сначала переподписывать тренера физрука.
, потом выгоняет физрука через 5 матчей и назначает чела, который 15 лет хуи гонял получая зп от того же Суркиса. А то, что футбол за это время полностью изменился, и методика и тренировочный процесс великого Лобановского конца 90 х, через 20 лет мягко скажем устарела, нашего гения не волнует. Угробить все что можно - это гениально Рахмильевич. Молодец БЛЕАТЬ.
Richard14
Суркис , продайте Динамо!!!
digsum
Даже не хочется злорадствовать и говорить "мы же говорили".. Олимпик обязаны были обыгрывать в любом состоянии и при любом тренере, да еще и в праздник
Анатолий Воробей
Сердце, как хорошо, что ты такое.... Б...ляди, отдайте сердце в Охмадет, ни пригодится детям больше. Ну не позорьтесь.
SportsMan
Офигеть! Даже Карпаты вздрючили этот Олимпик на его поле. Куда мы катимся?
avtv5555
Прошло 17 лет , а как будто вернулся в прошлое невнятная игра и тренер который не чувствует игру. Я имею ввиду замены от Михи в районе 80 минуте
Miro Basyuk
з динамо все зрозуміло,але й обідно за чемпіонат,по суті вже в 5 турі інтриги хто стане чемпіоном нема
Zfk
И так, сегодня мы увидели трейлер многосерийной драмы с элементами эротики "Кто не имел ещё Динамо?" который будет идти каждый выходной день на телеканалах страны. Режиссер и сценарист фильма Алексей Михайличенко, Вадим Евтушенко, Сергей Федоров. Продюсер фильма Игорь Суркис.
Сергей Двореченец
Після голу Олімпіка здалося, що Дінамо грає на контору. Після видалення гравця у Олімпіка Дінамо згадує, що в футбол можна грати. Після другого вилучення футбол завершився. Гра відстій, ганьба! А Олімпік з набраними очками.
SportsMan
Такое ощущение, что мы неправильно поняли тенденцию. 1975-й, 1986-й, 1997-й... И появилось мнение, что Динамо становится очень сильным каждые 11 лет. А по ходу вывод надо было сделать такой: в следующий раз Динамо что-то выиграет в 2075 году. Хоть внуки порадуются.
Sukiyaki
Игорь Рахмильевич, огласите пжлста весь список задач на сезон.
Чемпионство - вопрос,практически,решенный.
Мож. Лигу Европы выиграть?
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Вадим Максимов
Таке буває коли по черзі команду тренерують фізруки...мінус -5 від шахти.
Немає слів...а ще як будуть грати в ЛЕ, чи взагалі зможуть з групи вийти з такою грою..