Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 серпня 2019, 21:09
9539
32

Динамо - Олімпік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Перший іспит Михайличенко і... поки що Климовського

| Оновлено 25 серпня 2019, 21:09
9539
32
Динамо - Олімпік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Динамо Київ

Призначення Олексія Михайличенка головним тренером «Динамо», і, відповідно, його перехід на цю посаду з посади спортивного директора клубу викликало просто шквал коментарів, всіляких пересудів і ще більше - сміливих прогнозів. Чи відкриє нову еру прихід ще одного фахівця з плеяди «динамівських сердець», зможе показати тільки час. Поки ж цікаво поспостерігати, наскільки вдало Олексію Олександровичу вдасться вдруге «увійти в одну річку», і наскільки швидким виявиться адаптація гравців до нового наставника.

Втім, вболівальники «біло-синіх» вельми втомилися від експериментів, а тому загальний інтерес до клубних подій поділяють тільки в частині майбутнього позитивного результату. Незважаючи на те, що вже при колишньому головному тренері Олександрі Хацкевичі «Динамо» не вдалося пробитися в груповий раунд Ліги чемпіонів, завдання пройти якомога далі в Лізі Європи, і, зрозуміло, перемогти в чемпіонаті України, з киян ніхто не знімав.

На черзі - «Олімпік», що показує непоганий футбол, але поки що залишається з нулем в таблиці. Цікаво, що на матч з «Динамо» донецький колектив, можливо, також вийде з новим головним тренером. Або ж буде грати під його пильним наглядом. Хто це буде - поки невідомо. На тижні, після відставки Жуліо Сезара, тренувальним процесом керував Ігор Климовський. Незважаючи на не найкращий настрій у гравців, фахівець закликав команду забути всі невдачі та зосередитися на роботі. Ймовірно, саме Климовський керуватиме діями донеччан в тому випадку, якщо до початку матчу не відбудеться офіційне представлення нового коуча.

Поки про це відомо лише те, що «Олімпік» може знову очолити іноземець. Хто б ним не став, вже зараз зрозуміло, що новому тренеру доведеться зіткнутися з цілою купою ігрових, турнірних, і навіть дисциплінарних проблем (в трьох останніх поєдинках гравці «Олімпіка» незмінно заробляли вилучення). В цілому ж, в чотирьох матчах донеччани мають чотири поразки, а атакуюча лінія команди напрацювала лише на два забиті м'ячі, один з яких - з пенальті. «Олімпік» продовжує поповнюватися гравцями (останнім часом новачками стали захисник Іван Зотько та півзахисник Демір Імері, якому тільки належить дебютувати в УПЛ), але згуртувати колектив для результату поки не виходить.

Зі зрозумілих причин динамівці в цій зустрічі виступлять фаворитами. На їхньому боці і клас футболістів, і фактор свого поля, і навіть статистичні дані. З 14 очних зустрічей кияни виграли 11. Єдина поразка сталася в 2017 році на полі «Олімпіка», а точніше в Сумах. Проте, не дивлячись на нинішні позиції суперника, Олексій Михайличенко напевно приготує якийсь сюрприз. Більшість припускає чергову хвилю «чистки» в складі «Динамо», однак наскільки разючої вона буде на перших порах можна буде дізнатися протягом найближчих декількох тижнів.

Ну а поки сам Михайличенко записує відеозвернення із закликом до вболівальників прийти на стадіон та підтримати команду. Яким би гірким не було розчарування від останніх матчів, поглянути на нове «Динамо» Михайличенка буде досить цікаво.

Артем ЦИГАНЕНКО

Орієнтовні склади:

«Динамо»: Бойко, Миколенко, Кадар, Бурда, Кендзьора, Буяльський, Шепелєв, Де Пена, Гармаш, Циганков, Родрігес.

«Олімпік»: Пеньков, Снурніцин, Зотько, Гришко, Цимбалюк, Завійський, Драман, Політило, Шахаб, Тейшейра, Матар.

24 серпня, субота

«Динамо» — «Олімпік»
Київ. НСК «Олімпійський». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «2+2»
ДИНАМО — ОЛІМПІК. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Віталій Романов (Дніпро)
Прогноз Sport.ua — 3:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 32
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
z.valenok01
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Dirkochelo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
«УАФ– М а ф і я!»
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
z.valenok01
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Dynamo-s-Dnepra
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Istm
якісь висновки можна буде робити тільки після весняних матчів в ЛЄ.
dyryavo_s_dnepra
Будет разгром даже больше чем 3-0, но не потуму что динамо сильное, а потому что Олимпик мертвый. И опять начнется феерия, до первого соперника уровня Брюгге)
J0e777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Prevedko
Кадар, Гармаш, Сидорчук, Де Пена, Андриевский, Беседин-out
Попов, Цитаишвили, вернуть с аренды Булецу и Супрягу, только при условии доверия и можно наиграть неплохой состав с перспективой , но только с грамотным тактическим раскладом. А так и Гармаш с Сидором на пенсию выйдут и наши таланты к тому времени сгниют где-нибудь в арендах и молодежных составах