Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 серпня 2019, 10:21
3199
6

Маріс ВЕРПАКОВСКІС: «Незрозумілий негатив в сторону Хацкевича»

Екс-форвард «Динамо» вважає, що колишній наставник київського клубу непогано робив свою роботу

| Оновлено 23 серпня 2019, 10:21
3199
6
Маріс ВЕРПАКОВСКІС: «Незрозумілий негатив в сторону Хацкевича»
dynamo.kiev.ua. Маріс Верпаковскіс
39-річний колишній форвард «Динамо» Маріс Верпаковскіс поділився думкою про роботу колишнього наставника київської команди Олександра Хацкевича.
 
- Маріс, ви стежили за грою «Динамо» за Хацкевича? Як ставитеся до його звільнення?
- Скажу чесно: дивився тільки за якимись окремими, головними іграми, тому мені важко дати повний аналіз. Можу судити лише за результатами. Мені дещо незрозумілий той негатив серед фахівців і вболівальників, який був останнім часом в сторону Хацкевича. Мені здається, що при тому складі, яким зараз володіє «Динамо», Хацкевич досить непогано робив свою роботу. Минулого року в кваліфікації Ліги чемпіонів програли сильному «Аяксу». У цьому сезоні не пройшли «Брюгге». Так, це не такий сильний суперник, як «Аякс», але гра була рівною. «Брюгге» десь пощастило трохи більше. Думаю, за складами і бюджетами «Динамо» і «Брюгге» зараз плюс-мінус на одному рівні знаходяться. Плюс потрібно враховувати те, що бельгійцям зараз набагато простіше запрошувати якісних легіонерів, враховуючи рівень та перспективи місцевого чемпіонату у порівнянні з українським.
 
Контракт Верпаковскіса належав «Динамо» з 2003-го по 2011-й роки.
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 0
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 5
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ALud
На 100% можна погодитися з Марісом, що не на того гонять хвилю вболівальники, не на того. Свій рівень тренера Хац показав в роботі тренера Динамо-2, тобто навіть рівню першої ліги він не відповідав, маючи в своєму розпорядженні більшу половину молодих талантів України(хто не пам'ятає успіхи тих років Динамо-2, хай звернеться до статистики, команда три сезони пленталася внизу таблиці, правда як і при Гусину, але Хацкевичу на відміну від Андрія дозволили забрати самих талановитих хлопців з молодіжки. Доречі, рішення розпустити Динамо-2 було якраз принято по підсумкам роботи Хацкевича і що потім побачила в ньому ФФБ цікавого при призначені тренером збірної знають лише вони, але вже через рік з ним розірвали котракт під приводом пониження з/п по результату ігор за збірної за рік, на яку Хац не пішов..І тут на арену виходить футбольний сліпець з Монако Ігор Суркіс... Вболівальник Динамо повинен пам'ятати, що після появи слухів про призначення тренером Хацкевича, значна більшість вболівальників і не лише їх, не вірили в таку можливість якраз із-за невідповідності рівня тренера рівню Динамо, але ж суркісу з віптрибуни видніше, тим паче що він уже мав досвід при підборі тренерів влучанням пальцем в небо. Маємо те що маємо, Динамо продовжило успішно деградувати , суркіс в перервах між поїздками в Монако - "мудрувати"... Що ж , політ продовжуєтья, і судячи по настроям вболівальників на футбольних форумах, багато хто вже зрозумів, що того Динамо, за яке ми вболівали десятки років вже давно немає, а є диномочко суркісів і вболівати за нього - це продовжувати собі краяти серце, хоча надія колись побачити НАШЕ Динамо ще жевріє. І наостанок, відносно того, хто вболівальник Динамо справжній, а хто суркісу не указ - не йому і його апологетам це визначати, це справа кожного окремо взятого вболівальника особисто і тільки його.Хто ще пам'ятає справжнє Динамо, той підтвердить, що навіть знаходячись в заповненій чаші Республіканського стадіону, кожен відчував себе не стотисячною часткою вболівальників, а багатомільйонною, бо не було розподілу на тих, хто на стадіоні, а хтоза межами стадіону. Ми всі, незалежно від місцезнаходження були на стадіоні, всі, але навіть цього суркісу не дано зрозуміти.
Penalty
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Владислав Ткаченко
Членоповских,я тебе обьясню: Игры нет,тактики нет,физики у игроков нет