Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 23 августа 2019, 10:21
3199
6

Марис ВЕРПАКОВСКИС: «Непонятен негатив в сторону Хацкевича»

Экс-форвард «Динамо» считает, что бывший наставник киевского клуба неплохо делал свою работу

| Обновлено 23 августа 2019, 10:21
3199
6
Марис ВЕРПАКОВСКИС: «Непонятен негатив в сторону Хацкевича»
dynamo.kiev.ua. Марис Верпаковскис

39-летний бывший форвард «Динамо» Марис Верпаковскис поделился мнением о работе бывшего наставника киевской команды Александра Хацкевича.

— Марис, вы следили за игрой «Динамо» при Хацкевиче? Как относитесь к его увольнению?
— Скажу честно: смотрел только за какими-то отдельными, главными играми, поэтому мне тяжело дать полный анализ. Могу судить только по результатам. Мне несколько непонятен тот негатив среди специалистов и болельщиков, который был в последнее время в сторону Хацкевича. Мне кажется, что при том составе, которым сейчас обладает «Динамо», Хацкевич довольно неплохо делал свою работу. В прошлом году в квалификации Лиги чемпионов проиграли сильному «Аяксу». В этом сезоне не прошли «Брюгге». Да, это не такой сильный соперник, как «Аякс», но игра была равной. «Брюгге» где-то повезло чуть больше. Думаю, по составам и бюджетам «Динамо» и «Брюгге» сейчас плюс-минус на одном уровне находятся. Плюс нужно учитывать то, что бельгийцам сейчас намного проще приглашать качественных легионеров, учитывая уровень и перспективы местного чемпионата в сравнении с украинским.

Контракт Верпаковскиса принадлежал «Динамо» с 2003-го по 2011-й годы.

Оцените материал
(10)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ФОТО. Лицо и эмоции Агуэро после сейва Лунина в серии пенальти с Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 19:37 0
ФОТО. Лицо и эмоции Агуэро после сейва Лунина в серии пенальти с Ман Сити

Украинский вратарь выиграл серию пенальти в матче с «Манчестер Сити»

Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 00:45 29
Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте

Марта в трех партиях обыграла Чжэн Циньвень в 1/8 финала турнире WTA 500

Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ALud
На 100% можна погодитися з Марісом, що не на того гонять хвилю вболівальники, не на того. Свій рівень тренера Хац показав в роботі тренера Динамо-2, тобто навіть рівню першої ліги він не відповідав, маючи в своєму розпорядженні більшу половину молодих талантів України(хто не пам'ятає успіхи тих років Динамо-2, хай звернеться до статистики, команда три сезони пленталася внизу таблиці, правда як і при Гусину, але Хацкевичу на відміну від Андрія дозволили забрати самих талановитих хлопців з молодіжки. Доречі, рішення розпустити Динамо-2 було якраз принято по підсумкам роботи Хацкевича і що потім побачила в ньому ФФБ цікавого при призначені тренером збірної знають лише вони, але вже через рік з ним розірвали котракт під приводом пониження з/п по результату ігор за збірної за рік, на яку Хац не пішов..І тут на арену виходить футбольний сліпець з Монако Ігор Суркіс... Вболівальник Динамо повинен пам'ятати, що після появи слухів про призначення тренером Хацкевича, значна більшість вболівальників і не лише їх, не вірили в таку можливість якраз із-за невідповідності рівня тренера рівню Динамо, але ж суркісу з віптрибуни видніше, тим паче що він уже мав досвід при підборі тренерів влучанням пальцем в небо. Маємо те що маємо, Динамо продовжило успішно деградувати , суркіс в перервах між поїздками в Монако - "мудрувати"... Що ж , політ продовжуєтья, і судячи по настроям вболівальників на футбольних форумах, багато хто вже зрозумів, що того Динамо, за яке ми вболівали десятки років вже давно немає, а є диномочко суркісів і вболівати за нього - це продовжувати собі краяти серце, хоча надія колись побачити НАШЕ Динамо ще жевріє. І наостанок, відносно того, хто вболівальник Динамо справжній, а хто суркісу не указ - не йому і його апологетам це визначати, це справа кожного окремо взятого вболівальника особисто і тільки його.Хто ще пам'ятає справжнє Динамо, той підтвердить, що навіть знаходячись в заповненій чаші Республіканського стадіону, кожен відчував себе не стотисячною часткою вболівальників, а багатомільйонною, бо не було розподілу на тих, хто на стадіоні, а хтоза межами стадіону. Ми всі, незалежно від місцезнаходження були на стадіоні, всі, але навіть цього суркісу не дано зрозуміти.
Penalty
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Владислав Ткаченко
Членоповских,я тебе обьясню: Игры нет,тактики нет,физики у игроков нет