Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

13.08.2019 20:30 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:1 3 : 3
Брюгге Проходить далі
Ліга чемпіонів
| Оновлено 14 серпня 2019, 01:52
29381
105

Динамо — Брюгге. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Момент істини для команди Хацкевича

| Оновлено 14 серпня 2019, 01:52
29381
105
Динамо — Брюгге. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів
ФК Динамо Київ
У вівторок, 13-го серпня, київське «Динамо» прийме бельгійський «Брюгге» у межах матчу-відповіді 3-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів.
 
У першому поєдинку підопічні Олександра Хацкевича поступилися з рахунком 0:1. Обидві команди не показали видатної гри, але бельгійці були більш вдалими — Караваєв порушив правила у власному штрафному майданчику, а Ванаку чітко реалізував пенальті на 37-й хвилині поєдинку.
 
Щоб вийти в 4-й раунд кваліфікації Ліги чемпіонів, «Динамо» потрібно обов'язково перемагати, причому з різницею як мінімум у два м'ячі. Киян, звичайно, може влаштувати і рахунок 1:0, але тільки в тому випадку, якщо в серії післяматчевих пенальті фортуна буде на їхньому боці.
 
З одного боку, команда Хацкевича непогано почала сезон. Перемога над «Шахтарем» в Суперкубку України (2:1) надихнула фанатів «Динамо». Та й в чемпіонаті кияни розібралися з «Карпатами» (2:0) і «Львовом» (3:0). Здавалося, що «Динамо» впевнено набирає хід. Але потім були дві поспіль поразки — спочатку від «Брюгге» в кваліфікації Ліги чемпіонів, а потім від «Шахтаря» в українській Прем'єр-лізі (1:2). Після цих матчів багато критикували Хацкевича за надмірно обережну манеру гри, а дехто називав її просто «боягузливою». Але поки що у «Динамо» ще є час все виправити.
 
«Психологічно ми готові, футболістам необхідно викинути все з голови і зосередитися на «Брюгге». Це вже шостий матч за короткий проміжок часу. Ми повинні проявити характер і силу волі, інакше перемогти буде складно», — зазначив головний тренер« Динамо» Олександр Хацкевич перед матчем-відповіддю з «Брюгге».
 
Втім, в грі «Динамо» є і позитивні моменти. Швидко адаптується в команді 24-річний люксембурзький нападник Жерсон Родрігеш, якого кияни встигли купити чи не в останній момент. Родрігеш був далеко не найгіршим в першому матчі з «Брюгге» і вже встиг відзначитися дебютним голом за «Динамо» в поєдинку проти «Шахтаря» (є в цьому якийсь символізм, чи не так?), а зараз він сподівається збільшити свій гольовий рахунок.
 
Само собою, в майбутньому поєдинку «Брюгге» доведеться куди легше, ніж «Динамо». Кияни зобов'язані забивати, а для цього їм доведеться йти вперед і розкриватися. Гості ж можуть дозволити собі спокійно зіграти другим номером та ловити господарів на контратаках. Як відомо, руйнувати завжди куди легше, ніж створювати.
 
Але, як справедливо відзначають фанати «Динамо», якщо не зараз виходити в груповий етап Ліги чемпіонів, то коли? Якщо «Динамо» вдасться пройти «Брюгге», то в 4-му кваліфікаційному раунді турніру киянам буде протистояти переможець пари «Базель» — ЛАСК. Якщо «Брюгге» буде сильнішим, «Динамо» безпосередньо потрапить в груповий етап Ліги Європи. Але що киянам та Ліга Європи, адже вони так скучили за Лігою чемпіонів!
 
Як би там не було, 0:1 — рахунок, який цілком можна відіграти. Але для того, щоб здолати «Брюгге», «Динамо» потрібно зібрати в кулак всі свої сили і всю свою волю до перемоги.
 
Букмекери вважають «Динамо» фаворитом майбутнього протистояння. На перемогу київської команди дають коефіцієнт 2,15. На перемогу «Брюгге» дають 3,4, нічия оцінюється коефіцієнтом 3,48.
 
Орієнтовні склади:
 
«Динамо»: Бойко — Миколенко, Кадар, Бурда, Кендзьора, Буяльський, Сидорчук, Вербич, Гармаш, Караваєв, Родрігеш.
 
«Брюгге»: Міньоле — Соболь, Делі, Мітрович, Мата, Ванаку, Рітс, Вормер, Бонавентуре, Окереке, Тау.
 

13 серпня, вівторок

«Динамо» — «Брюгге» (перший матч 0:1)
Київ. НСК «Олімпійський». 20:30
ТВ-трансляція на телеканалі «2+2»
ДИНАМО — БРЮГГЕ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбитр: Іван Бебек (Хорватія)
Прогноз Sport.ua — 2:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Екс-арбітр ФІФА пояснив, чому рефері вилучив гравця Динамо у матчі ЛЄ
Футбол | 26 вересня 2024, 22:25 5
Екс-арбітр ФІФА пояснив, чому рефері вилучив гравця Динамо у матчі ЛЄ

Ступар вважає, що арбітр у ситуації з Брагару все зробив правильно

ВІДЕО. Перший гол у Лізі Європи! Довбик забив за Рому у ворота Атлетіка
Футбол | 26 вересня 2024, 22:39 21
ВІДЕО. Перший гол у Лізі Європи! Довбик забив за Рому у ворота Атлетіка

Артем вразив ворота іспанського колективу на 32-й хвилині у матчі 1-го туру ЛЄ

Коментарі 105
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
The Best
Динамо має проходити дальше, але якщо на полі не буде "супер граців" типу Сидорчука, Гармаша, Бесєдіна. Бо це не Брюгге створювало класні моменти, а самі гравці Києва конкретно напомилялись.
Ace Ventura
Рыгать хочется от игры Динамо, какую выстроил Хацкевич - это тотальный антифутбол! Динамо из штрафной не может выйти и выбивает мяч на отбой. Лобановский в гробу переворачивается!
Микола Унгурян
Динамо повинно проходити далі, але ... в прогноз 2-0 не віриться що з таким захистом зіграють "насухо", а виграти 3-1 то не видно хто буде забивати 3 голи. Але однозначно ДК перемоги і варто підтримувати всі клуби в єврокубках (вже на стадії півфіналу чи фіналу ЛЧ будемо вболівати кожен за свій улюблений клуб )
Surkisfuilo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
yuriy_kent
Удачи Динамо. Только победа. 2-0. Верю.
ALEXANDRO
Я считаю что болельщикам Динамо нужно вывешать баннер "Хацкевич уходи!!!" где-то на 85-89 минуте и кричать до тех пор пока не увидит это Суркис,может после такого физрука наконец-то уволят!!!
Real Trent
Если для того,чтобы обыграть Брюгге,нужно собирать волю в кулак,то с амбициями и возможностями команды на этот сезон все ясно. Хотя уже лет 10,как все ясно,но надежда все никак не умрет)
ALEXANDRO
У меня такая чуйка что опять выйдут на поле и "перегорят" психологически,а Брюгге этим воспользуется....а Хац потом будет опять рассказывать о "тяжолом насыщенном графике","что они люди а не роботы" и т.д.
Miro Basyuk
З одної сторони хочеться проходу в наступний раунд.Але по суті,в Лч ні Динамо ні Шахтарю робити нема чого,це хіба якщо в групі відверто будуть слабкі суперники.
Сьогодні якщо Дк далі не пройде, дай боже щоб хаца звільнили і на його місце призначили Вернидуба.Думаю у нього би все получилося.Суркіс яке ж ти сліпе
Ace Ventura
Суркис - жлоб! Он говорит, что не хочет менять тренера потому что новый тренер захочет усилений команды, а денег ему жалко! Раз тебе жидяре жалко денег на Динамо, то выстави его на продажу! Зачем издеваться над таким клубом??? не хочешь в него инвестировать, то продай. Издевается и над клубом и над болельщиками!
Ярослав Мирошниченко
А вообще при такой игре Динамо не знаешь чего ждать...
Юра Вареник
Свято приближается , Хацкевич увольняется . Хацкевич увольняется . Свято приближается .
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
У нас, сами знаете, какой график...
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
wladimir_skidan
Удачи ДК. И забить на установку Хацкевича, и сыграть по спортивному зло и нагло. Брюгге надо выносить с крупными счетом
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Dan Mudy
Пройдуть
ВВВ
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Іван Лапечук
Как болельщик "Оболони" скажу, что ДК сейчас играет как УГ. Впрочем все украинские команды в еврокубках сыграли как УГ. Но при +- равных по силе соперниках только ДК еще и умудрилось закончить игру с говняным результатом. По "Шахтеру" - пока тащит чисто индивидуалка (игра тоже не очень), но даже при этой неочень игре он смотрится мощнее и чувствовалось в Киеве, что может добавить. Если ДК не сменит тренера - по игре этот сезон будет довольствоваться суперкубком и, возможно, кубком Украины.
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил