Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
4831
2

Віктор СКРИПНИК: «Хочеться бачити кращу якість футболу»

Наставник «Зорі» - про перемогу над «Колосом»

Віктор СКРИПНИК: «Хочеться бачити кращу якість футболу»
ФК Зоря. Віктор Скрипник

Головний тренер «Зорі» Віктор Скрипник прокоментував перемогу своєї команди над «Колосом» 3:1 в третьому турі УПЛ:

- Є ігри, які просто хочеться вигравати, тому що конкуренти і турнірна таблиця на нас чатують. Задоволені, що виграли. В такому режимі, в якому ми зараз, 6 матчів за два тижні, це важко для хлопців. Плюс сонце, температура повітря піднялася. Ми витримали натиск. Добре, що є футболісти, які можуть забити і з 30 метрів. Це нам дуже допомогло. Хочеться бачити ще кращу якість футболу. Показуємо хлопцям, чого хочемо. Щось вже виходить, над чимось потрібно працювати. Будемо працювати.

Хлопці раді, що у нас післязавтра вихідний. Нас чекає четвер і матч проти ЦСКА, команди, яка не здалася. Приїде до нас ще сильнішою.

- Ви сказали, що зараз головне результат. Однак рано чи пізно, якщо буде багато браку і помилок, то і результат пропаде.
- Давайте будемо чекати! 4 матчі з 6 ми виграли, два рази зіграли внічию. Шкода, що не виграли всі 6 поєдинків. Не можу ні в чому дорікати хлопцям. Ми грали не 11 проти 0. Ми грали проти клубу, який два перші матчі виграв. Ми з Болгарії прилетіли сюди відразу на гру. Було тренування, відновлювальні процедури, спека. Все це дуже важко. Радий, що у нас все зараз так, як є. Хочу, щоб хлопці робили ту роботу, яка потрібна для того, щоб ми йшли далі, вигравали. Якість прийде. Дайте їм відпочити п'ять днів, прийде тижневий цикл, і будемо розмовляти про якість.

- Ви хочете сказати, що «Зорі» заважає Ліга Європи?
- Ні. Ми сидимо на двох кріслах. Хочемо і там добре випустити і тут не відпускати конкурентів. Можна пригадати минулий сезон, коли «Зоря» грала перехідні ігри в єврокубках і втрачала очки в чемпіонаті. Причому з командами, з якими потім ми боролися за 3,4 і 5 місця. Хочеться не повторювати подібне. Є ігри, які треба вигризти, виграти і йти далі.

- Які слова сказали футболістам у перерві, адже «Зоря» заграла краще?
- При такому режимі, в якому ми граємо зараз, важко втягуватися в перші хвилини зустрічі. Треба терпіти, витримати перші хвилини. Нам давали грати і цим треба користуватися. Потрібно було якісніше розпоряджатись м'ячами. Не було у нас хаосу, який призводить до довгих передач. Спокійно шукали свої шанси попереду. Було видно, що в другому таймі команда розбіглася.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Сало і хрін. Дружина Довбика показала, як він готується до матчів
Футбол | 25 квітня 2024, 10:16 4
ФОТО. Сало і хрін. Дружина Довбика показала, як він готується до матчів

Український нападник «Жирони» залишається найкращим бомбардиром Ла Ліги

Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина
Футбол | 24 квітня 2024, 21:29 1
Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина

«Металург» Запоріжжя не приїде на поєдинок проти «Хуста»

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kevko
Интенсивный и ответственный отрезок прошли: 6 игр, все с положительным результатом. Нужно отдать должное Скрипнику и команде. Берите еще Шапаренко, может это поможет парню и команде