Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 07 серпня 2019, 13:52
35333
57

Брюгге – Динамо. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Бельгійський бар'єр на шляху «біло-синіх»

| Оновлено 07 серпня 2019, 13:52
35333
57
Брюгге – Динамо. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів
ФК Динамо Київ

Шостого серпня вступає в бій із захисту честі країни в єврокубках наша «важка артилерія» - київське «Динамо». Віце-чемпіони України в рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів зіграють на виїзді проти «срібної» команди Бельгії - «Брюгге»

Команда Олександра Хацкевича підходить до непростого протистояння в непоганому настрої. Всі три офіційні поєдинки (два в чемпіонаті України, один в Суперкубку) «біло-блакитні» виграли. Команда в порівнянні з минулим сезоном навіть візуально стала виглядати могутніше. Не в останню чергу через появу «нової крові» - Караваєва, Кадірі та Родрігеса. Але так само варто вести мову і про те, що динамівський «молодняк» нарешті «оперився», а динамівські старожили в особі Сидорчука та Гармаша переживають другу молодість.

Тому у Олександра Хацкевича вперше за довгі місяці з'явилося право вибору. Динамівський тренер на даний момент може собі дозволити практично безболісно виставити два рівноцінні склади. Правда, головне питання - наявність в команді забивного форварда - все ще залишається відкритим. Бесєдін поки що лише «нав'язує боротьбу захисникам суперника», Соль тільки-тільки оклигав від травми, а Родрігес лише за день до вильоту в Брюгге з'явився в команді. Так що Хацкевичу належить поламати голову, кого з цієї трійці поставити в основу.

Втім, буде у динамівського тренера і інший головний біль. Зокрема, чи випускати в основі Циганкова, який поки що виходив тільки на заміни. А ще - кого вибрати з пари Вербич - де Пена? Це добре, що є право вибору. Але ось чи буде у динамівського тренера право на помилку - питання. Справа в тому, що практично всі інсайди в унісон стверджують, що в разі, якщо «Динамо» в нинішньому сезоні не проб'ється в груповий раунд чемпіонської Ліги, нинішньому тренерському штабу вкажуть на двері. Хто знає, може, такий стан речей і має право на життя. Авжеж, скільки ще випробовувати терпіння Суркісів, уболівальників і долю? З іншого боку, нинішній «Брюгге» в режимі тут і зараз не виглядає тим монстром, котрим рік тому був «Аякс», який поставив щільний шлагбаум на шляху киян в головний клубний турнір світу.

Однак і применшувати заслуг «Брюгге» аж ніяк не варто. Досвідчена, бувала команда буде грати при рідних трибунах. А так, як уміють вболівати на «Ян Брейдель» - одне диво. Для своїх. І справжнє пекло для чужих. Цей фактор - перший аргумент на користь «синьо-чорних». Другий - новий головний тренер. В команду повернулася легенда - Філіп Клеман, який десять років захищав кольори колективу в якості гравця, і приблизно стільки ж пропрацював на його благо в якості тренера різних рівнів. Але не головним. Однак варто було Клеману привести до «золота» чемпіонату скромний «Генк», як керівництво брюжжан повернуло «втікача» до себе.

Спеціаліст одразу ж взявся за роботу. Він переформатував команду на нову схему - з 4-3-3 на 3-5-2. Незважаючи на втрату відразу декількох ключових виконавців («синьо-чорні» влаштували розпродаж на 65 мільйонів євро), новоприбулі відразу влилися в колектив. І Окереке, і Тау, і наш Соболь. У двох стартових турах тамтешнього чемпіонату - дві перемоги із загальним рахунком 9:1. За словами того ж Соболя, Клеман велику увагу приділяє не тільки тактиці, але й мотивації, мікроклімату в команді.

Ну і ще один козир «Брюгге» в майбутній грі - їх лідер Ванакен вирішив залишитися, хоча на нього був пристойний попит.

Одним словом, «Брюгге» - сильний і гідний опонент. І дуже небезпечний. Але якщо ставиш високі вимоги і завдання, безсумнівно, потрібно перемагати не тільки вдома.

Філіп Клеман, головний тренер «Брюгге»:

- Протистояння з київським «Динамо» в Лізі чемпіонів буде іншою історією. У вівторок нас чекає матч абсолютно іншого рівня. У грі проти «Сент-Трюйдена» я побачив чимало слабких місць в нашій грі, якими суперник рівня «Динамо» може скористатися. Так що у нас ще багато роботи. Я і мої помічники вже бачили кілька матчів «Динамо». У складі цієї команди виступає як багато молодих талантів, так і багато якісних, досвідчених виконавців у всіх лініях. Нам потрібно грати дуже сильно, щоб пройти цього суперника.

Олександр Хацкевич, головний тренер «Динамо»:

- Нас чекають поєдинки з дуже швидкою командою, яка діє в агресивній манері. У «Брюгге» змінився головний тренер. З попереднім наставником ця команда грала за схемою 4-3-3, яку використовують багато команд Бельгії та Нідерландів. Як буде будуватися гра «Брюгге» при новому тренері, побачимо, але я не думаю, що відбудуться якісь серйозні зміни. Один з представників нашого тренерського штабу був присутній на матчі 2-го туру чемпіонату Бельгії «Брюгге» - «Сент-Трюйден». І, безумовно, ми будемо аналізувати відеозапис поєдинку 1-го туру бельгійської першості за участю «Брюгге». Нарешті, джерелом інформації про суперника буде для нас і мій хороший товариш Сергій Серебрєнніков, який давно живе в Бельгії і може дати свою оцінку «Брюгге».

Букмекерські контори досить обережні в питанні визначення фаворита за підсумками двох поєдинків: шанси обох команд на прохід в наступний раунд вони оцінюють приблизно однаково. Але ось в першому поєдинку, в Бельгії, на думку «контор», шанси на перемогу вище у господарів. Так, середній коефіцієнт на перемогу «Брюгге» - 1,95, тоді як на виграш «Динамо» - 3,85. Нічия оцінюється середнім показником 3,45.

Валерій ВАСИЛЕНКО

Орієнтовні склади:

«Брюгге»: Хорват, Соболь, Делі, Мітровіч, Педро, Ріц, Вормер, Тау, Ванакен, Денніс, Окереке.

«Динамо»: Бойко, Кендзьора, Бурда, Кадар, Миколенко, Сидорчук, Шепелєв, Буяльський, Вербич, Караваєв, Соль.

6 серпня, вівторок

«Брюгге» – «Динамо»
Брюгге. Стадіон «Ян Брейдель». 21:30
ТБ-трансляція на телеканалі 2+2
БРЮГГЕ – ДИНАМО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Хав'єр Естрада Фернандес (Іспанія)
Прогноз Sport.ua – 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі
Футбол | 19 квітня 2024, 06:45 171
Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі

Гірники можуть потрапити напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

Лунін став найпопулярнішим українським спортсменом в Instagram
Футбол | 19 квітня 2024, 21:36 0
Лунін став найпопулярнішим українським спортсменом в Instagram

Після суперсерії пенальті в Андрія вже 2,6+ мільйона підписників

Коментарі 57
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
denideni5351
1:3
Удачи!!!
Johnny92
Поставив 5 сотень на обидві заб'ють, а там буде видно. Можна було брати ще й перемогу Брюгге з форою +1, але я не ризикнув. Все таки вірю в перемогу Динамо.
Юрий Логвинский
Д. Быков, 06.08.2019 09:25 +1
Букмекеры уверены, что сурковские соски снова отсосут, бгггг!
Д. Быков. запомните, Оскорбление довод неправых и второе, достоинству нас не научит тот, кто недостойно сам себя ведет.
62maksim
Думаю Динамо покаже максимум у матчі з Брюгге,буде важко,але думаю Динамо переможе 1-2
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Invulnerable
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
bolelschik
А Шапаренко звездняк поймал? Или просто не надо было стричься?
K_Sarioglo@i.ua
Не согласен в плане счета, думаю что победитель будет и хотя бы 3 гола тоже. А вот кто выиграет-вопрос. Но болеем разумеется за Динамо! В еврокубках нет Динамо, Шахтера, Зари и т.д., есть понятие УКРАИНСКИЙ КЛУБ. Пока они не играют между собой разумеется.
Istm
ну очень большие сомнения.
Ag1077
Хац выведет Динамо в Л.Ч. С таким составом против такого Брюгге можно и без тренера. И Базель то же проходимая команда. Таки останется у руля, а это самое обидное... Так как, увы, будущего не видно. В группе в пылу оптимизма надеюсь на третье место.
nicksaf
Хацкевич останется и никто его не уйдёт в любом случае.
SamojlovS
Да уж. Сегодня посмотрим, что сильнее - динамовская оборона или бельгийская атака.
В принципе и одно, и другое - хороши, а теперь будет возможность сравнить...
George Abuladze
Сколько оптимизма, поставит Динамо автобус, и будут закидывать навесы на единственного нападающего против троих защитников, дай бог чтоб нули сохранили, а в Киеве при поддержке трибун нужно выигрывать. Нужно брать валидол, и что то от тошноты
electron440v60hz
Брюгге накидает киевским лохам 3-4 штучки!! а лучше 5!
yuriy_kent
Удачи Динамо сегодня. Буду смотреть и болеть за наш, украинский клуб в европе.
Raumo
Тоже ставлю на ничью!
Invulnerable
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
_NATSGUL_
Прогноз Sport.ua – 1:1
Показатели букмекеров пофиг, ведь играет наш клуб