Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Зоря
01.08.2019 19:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 3:1 1 : 0
Ліга Європи
| Оновлено 02 серпня 2019, 11:47
21885
70

Зоря в Запоріжжі обіграла Будучност, яка більше тайму грала вдев'ятьох

Луганчани оформили вихід у 3-й кваліфікаційний раунд Ліги Європи

| Оновлено 02 серпня 2019, 11:47
21885
70
Зоря в Запоріжжі обіграла Будучност, яка більше тайму грала вдев'ятьох
ФК Зоря

Після успіху в першому матчі «Зорі» потрібно було підтвердити свою перевагу над «Будучностю» і довершити розпочате в Подгориці, оформивши путівку в наступний раунд Ліги Європи. При цьому важливо було уникнути травм і дисциплінарних покарань. Забігаючи наперед відзначимо, що з усім перерахованим вище луганчани впоралися, хоч якість їх гри і залишила чимало запитань.

Гості досить сміливо почали зустріч, намагаючись перевести гру на половину поля «Зорі». Але перше загострення відбулося саме біля їхніх воріт. Кочергін зробив розрізну передачу в штрафну «Будучності» на хід Леднєву, який з гострого кута не зміг пробити повз  голкіпера, який
вийшов.

Подальша гра проходила переважно в центрі поля з невиразними спробами суперників доставити м'яч до штрафного протиборчої сторони. Перша (вона ж, по суті, і остання) загроза воротам «Зорі» була створена «біло-блакитними» після того, як Мілич замкнув навіс з кутового, і м'яч потрапив у поперечину. А наступна гольова можливість таки привела до результативного удару. Кочергін на своїй половині поля ефектно розібрався з двома опонентами і запустив у прорив Луньова, який втік від двох захисників (один з них послизнувся). Пішла передача на Громова, і автору дубля в Подгориці залишалося точно пробити повз голкіпера.

А через кілька миттєвостей ситуація для чорногорців зовсім погіршилася. За відмашку в верховому єдиноборстві Джурич отримав другу жовту картку і залишив свою команду в меншості. Майже всі чорногорці, які знаходилися на полі, побігли з'ясовувати стосунки з арбітром, що призвело до ще більш невтішних для «Будучності» наслідків. Ніл Дойл визначив самим буйним Божовича і холоднокровно видалив ще одного гравця гостей. Після цього і так невеликі шанси чорногорців на камбек стали зовсім фантастичними.

Але після перерви очікуваних активних дій від луганчан дочекатися не вдалося. «Чорно-білі» володіли територіальною перевагою, але загострювати ситуацію зовсім не поспішали. Кілька дальніх ударів, та дуже неточна спроба Хомченовського після прострілу Каменюки - ось, власне, і все, що можна згадати про атакуючі потуги господарів поля. Доходило навіть до оглушливого свисту з трибун незадоволених такою пасивністю футболістів луганського клубу вболівальників.

Фінальний свисток так і зафіксував мінімальну перемогу «Зорі», яка стала учасником 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи.


Ліга Європи. 2-й кваліфікаційний раунд. Матч-відповідь.

«Зоря» - «Будучност» - 1:0 (перший матч - 3:1)


Артем Громов (32)

Нікола Джурич (24), Лука Міркович (26), Петар Грбич (34)

Нікола Джурич (33, друге попередження), Драшко Божович (34, неспортивна поведінка)

«Зоря»: Заурі Махарадзе - Йоель Абу-Ханна, Євген Чеберко, Віталій Вернидуб, Олександр Тимчик (Микита Каменюка, 64) - Богдан Леднєв, Дмитро Іванисеня, Владислав Кочергін (Ігор Чайковський, 68) - Дмитро Хомченовський, Артем Громов (Владислав Кабаєв, 61), Максим Луньов

«Будучност»: Мілош Драгоєвич - Душан Стоількович (Деян Зарубіца, 75), Деян Болевич, Стефан Мілич, Нікола Джурич - Василіє Терзич, Драшко Божович, Лука Міркович - Мілош Мійіч, Петар Грбич (Мілош Раічкович, 53), Михайло Перович (Боян Роганович, 37)

Арбітр: Ніл Дойл (Ірландія)

Стадіон «Славутич-Арена» (Запоріжжя)

ЗОРЯ - БУДУЧНОСТ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 70
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BEAR
Посмотрел игру.
Просто убожество.
Играют против соперника классом ниже и в большинстве.
Ну старайтесь для зрителей - пришло же не мало.
Ни желания, ни умения, а потом удивляются почему на них не ходят!!!
Vbolivalnyk-Peter
Напередодні президент Зорі плакався, що на матч продано 1700 квитків, присоромлюючи вболівальників. Після сьогоднішньої гри його команди, гадаю, в нього має відпасти язик, якщо він ще хоч раз згадає, що вболівальники недостатньо підтримують Зорю
Alehandro
А потом ещё удивляются почему это на еврокубки в Запорожье так мало зрителей собирается... На этот кизяк, что ли, соберать полные трибуны? 2/3 игры бегали 11 на 9 и никаких голевых моментов
bonv
2 перемоги і бали в рейтинг..
bonv
Молодці що виграли! Але після вилучень гри вже не було
Ігор Сайко
Зорю з перемогою, але гра винятково бездарна.
UKRAINE FAN
Зритель который пришел на сегодняшний матч теперь пару месяцев не будет смотреть футбол . Будет отходить от такого говна . Ну 4-1 разрывайте играйте для публики. Нет нах.. это все будим дурака валять
Вячеслав Самойлов
Там сейчас Нефтчи показывает, как нужно играть ДОМА (после выигрыша в гостях).
Между прочим, россиян (Арсенал Т) ВЫНОСЯТ на 3-0!
dig_sum
Надо где-то два-три месяца. 10-15 официальных игр. Тогда будет видно, выйдет ли с этого роя что-то. Пока не ясно
Amil Aliev
И шо это было?
cucumber
берегли ноги наверное, им нужно каждый вечер показывать игры Ман сити.. и то как они уничтожают соперников
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
cucumber
Без Громова вообще нет игры
Валерий Бирзул
Народ, кто смотрел футбол. Когда этот пи... ец закончится. Кто выдаёт этим дебильным зрителям ДУДКИ, это же полная деградация . Такое ощущение что зрители только с гор спустились. И как обезьяны сидят и дудят в дудки. Какой позор. Комментаторов не слышно от этого воя. Видно это убожество нравится местным властям, или меценатов клубов.
Обидно за державу.
odiniznashih
Играли по счету.
Лишние травмы и усталость не нужны - им играть практически каждые 3 дня.
С выходом Каменюки правый фланг заметно оживился.
ARTA LC
По всем негативным комментариям в отношении игры Зари. Да ее (игры и Зари) небыло во втором тайме... Возможно была установка - первое: поменьше травм, все видели, как черногорцы при любом ускорении откатывали в ноги; второе - это матч с Днепром здесь-же через 2 дня на 3-й. Вот и посмотрим - рациональность в ущерб зрелищности в этом матче или излишняя перестраховка перед важным матчем в ЧУ.
Istm
ну очень неубедительно и скучно.
Результат - ок, но болгар/хорватов не пройти с такой игрой.
Vladimir Voxa
Можно сказать что вымучтли,не игра была а мука,с такой игрой Заре деже делать нечего.
Играя на два игрока больше и целый час и незабить гол(даже не имея голевых моментов) это позор!!!
Istm
Хаккен - АЗ Алкмаар 0:3.
в третьому раунді Маріуполь - АЗ Алкмаар