Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 липня 2019, 23:24
2774
0

Дмитро МИХАЙЛЕНКО: «Нам треба додавати і адаптуватися в УПЛ»

Головний тренер «Дніпра-1» - про перемогу над «Олімпіком» (2:0)

| Оновлено 31 липня 2019, 23:24
2774
0
Дмитро МИХАЙЛЕНКО: «Нам треба додавати і адаптуватися в УПЛ»
СК Дніпро-1

«Дніпро-1» в дебютному поєдинку в УПЛ впевнено переграв «Олімпік» (2:0).

«Розпочиналась гра для нас взагалі відмінно – два швидких м’ячі. Здавалось, що так буде продовжуватись й надалі, але суперник пресингом та агресивною грою не давав нам багато часу аби контролювати м’яч. Другий тайм ми взагалі просиділи біля власних воріт. Тому якщо з трибуни гра здавалася простою, це не відповідало дійсності. На мою думку, гра до останньої хвилини була дуже напруженою. Якщо б ми пропустили, гра мала б нервовий характер, але ми мали комфортну перевагу у два м’ячі. Ціною великих зусиль нам вдалося зберегти рахунок до кінця».

«Проблеми з виходом з під пресингу? Нібито у Першій лізі виходило виходити з-під пресингу, але тут команди іншого рівня, що ведуть якісніші двобої і якісніше відбирають. Не дають нам можливості вийти з оборони в атаку так, як ми хочемо. У другому таймі не виходило в нас, володіючи м’ячем біля власного штрафного, проходити через короткий та середній пас в атаку. Це є проблемою. Здається, нам треба скоріше адаптуватися до темпу, інтенсивності. У Батагова перша гра у вищій лізі у 17 років – він має ще в ДЮФЛ грати. Те ж стосується багатьох гравців:  ж Булеца та Назаренко дебютували у Прем’єр-лізі. Тому, мені здається, вони мають додавати. Звісно, будуть спади, але це питання адаптації. Можливо, буде легше у якихось моментах, коли відновиться Кравченко. Але нам треба додавати та адаптуватися».

«Був план якнайшвидше з самого початку доставляти м’яч у третю зону суперника, проводити атаки. Ми не бажали довго контролювати м’яч. Звичайно, гол на першій хвилині не заплануєш – це збіг обставин. Те ж саме другий м’яч – суперник ще не відійшов від такого початку і дозволив нам знову провести швидку атаку. А ось відреагувати на їхній пресинг в нас не вийшло – я думав, ми будемо краще тримати м’яч та більше часу проводити на їхній половині поля. Другий тайм пройшов взагалі не за нашим сценарієм, але суперник мав інші плани», - сказав Михайленко.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.