Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBO
| Оновлено 30 липня 2019, 12:59
8175
14

Гучний скандал. Кидався грошима: російський боксер знятий з рейсу

Чемпіон світу WBO Сергій Ковальов потрапив у черговий скандал

| Оновлено 30 липня 2019, 12:59
8175
14
Гучний скандал. Кидався грошима: російський боксер знятий з рейсу
BoxingScene. Сергій Ковальов
Чемпіон світу за версією WBO в напівважкій вазі Сергій Ковальов з Росії (33–3–1, 28 КО) влаштував скандал в літаку, який здійснював рейс з Форт-Лодердейл у Лос-Анджелес, і був знятий з рейсу службою безпеки.
 
Перед зльотом одна з пасажирок поскаржилася персоналу авіакомпанії на боксера, який сидів поруч. За її словами, росіянин схопив її за руку і поцілував, а потім почав кидатися в неї грошима. Жінка плакала і поясняла, що не відчуває себе в безпеці, через що Ковальова зняли з рейсу. Боксер не був арештований за свої дії.
 
Це не перший скандал Ковальова з представницями протилежної статі. Влітку минулого року Ковальов разом з товаришем переслідував жінку, і вона звернулася до суду зі струсом мозку і переломом носа. Росіянин був заарештований і вийшов під заставу в 50 тисяч доларів, йому загрожує позбавлення волі строком на чотири роки.
 
У наступному бою 35-річний Сергій Ковальов, захищаючи свій пояс WBO, зустрінеться 24 серпня з британцем Ентоні Ярдом (18–0, 17 КО), після чого може провести поєдинок з мексиканцем Саулом Альваресом (51–1–2, 35 КО).
 
Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Серж Пир
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Максим Максимов
Походу он немного все таки притрушеный...
Муґунот Уух
схватил ее за руку и поцеловал, а затем начал бросаться в нее деньгами(с)
------------------
для полноты картины оставалось только орать "тагиииил!"
vizuals
Хлопнув перед вилітом і пішла жара
Henriklarsson11
Летом прошлого года Ковалев вместе с товарищем преследовал женщину, и она обратилась в суд с сотрясением мозга и переломом носа
--------------------------------------
не зря, похоже, женщина в самолете не чувствовала себя в безопасности
Ukraine_Kiev_Fan
Ну я хочу сказать, что будучи медийной личностью, в США тяжело не попадать в скандалы. Тут бы видео, чтобы посмотреть как это все вообще происходило. Неймар уже избивал и насиловал девушку, Роналду тоже. У них на ребенка голос повысишь или по заднице при все дашь тебя прав лишить могут, хотя я как отец знаю, что у нас без этого никак
Владимир Копяк
Когда тебя, регулярно в течении многих лет, бьют по голове, то редко кто остается в здравом уме и может адекватно воспринимать окружающий тебя мир... Какой выход с этой ситуации? Во-первых, бокс как спорт, давно надо запретить. Второе - пока его не запретили, ужесточить наказания за проявление арессии со стороны любителей помахать кулаками вне ринга или загона для кулачных боев.
Stringer Bell
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил