Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 липня 2019, 14:08
1746
0

Динамо – Швац. Прогноз и анонс на контрольный матч

Кияни проведуть заключний матч на зборах в Австрії

| Оновлено 13 липня 2019, 14:08
1746
0
Динамо – Швац. Прогноз и анонс на контрольный матч
ФК Динамо Київ
В неділю, 14 липня, київське «Динамо» проведе свій останній контрольний матч на австрійському зборі з місцевою командою СК «Швац». Ця гра стане шостою для підопічних Олександра Хацкевича зіграною під час підготовки до нового сезону в Австрії. Ігрові цикли побудовані тренерським штабом таким чином, що граються два спарені поєдинки, коли в першій грі з більш сильнішою командою на поле виходять основа «біло-синіх», а в наступній із слабкішим суперником переважно гравці, які мали менше ігрового часу напередодні. Не буде відрізнятися і третій ігровий цикл, в суботу «динамівці» зіграють проти «Брендфорда». А в неділю Олександр Хацкевич перегляне найближчий резерв і прийме рішення по гравцям хто залишиться в обоймі тренера на наступний сезон, а хто можливо відправиться в оренду, або буде відшліфовувати майстерність в молодіжній команді «Динамо».
 
Під час спарингів гравці не будуть проводити тренування, і матимуть лише ігрове навантаження. Напередодні, в п’ятницю, відбулись останні тренування  в Інсбруку, де увага приділялась в першу чергу тактичним напрацювання. Вже зараз можна стверджувати, що підсилили команду фланговий гравець Олександр Караваєв і центрбек Кадірі. Екс-гравець «Зорі», який може за потреби закрити будь-яку позицію на фланзі, вже встиг відзначитись забитим голом за киян у грі проти «Ваккера». А ганцю Кадірі ще потрібно додати у взаєморозумінні з партнерами, проте тренерський штаб йому довіряє, і надає більше ігрового часу для кращої зіграності з партнерами. Точно пропустить гру Віктор Циганков, який тільки приступив до індивідуальних тренувань. А також Міккель Дуелунд, що зазнав пошкодження у грі з Цирлем.
 
Декілька слів про суперника киян австрійську команду «Швац». Це аматорський колектив, що в минулому сезоні грав у регіональній лізі «Захід», де зайняв сьоме місце серед 16-ти учасників. Очолює колектив молодий тренер Берхард Лампл (34 роки), який завершив чотири роки назад кар’єру гравця якраз в СК «Швац». За австрійську команду грають переважно молоді гравці, середній вік 22,2 роки, найдосвідченішому гравцю Себастьяну Хуберу виповнилося 31 рік. Є в клубі два легіонери: це японський півзахисник Хікару Мацуі та польський голкіпер, юніор Тимотеуш Лазарскі.
 
Раніше «біло-сині» вже зустрічались з командою «Швац». Тоді, п’ять років назад, кияни на чолі Сергія Реброва перемогли австрійців. Голи Владислава Калітвінцева і Андрія Цурікова забезпечили перемогу над «Швацом» (2:0). Не повинно виникнути особливих труднощів і нинішньому поколінню «динамівців», отож чекаємо на розгромну перемогу киян, в останній грі перед вильотом до Києва.
 
Орієнтовний склад «Динамо»: Кучерук – Шабанов, Попов, Алібеков, Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Андрієвський, Цитаішвілі, Де Пена, Беседін.
 

14 липня, неділя

«Динамо» – «Швац» (Австрія)
Австрія. 14:30. Youtube-канал Динамо
ДИНАМО  ШВАЦ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 5:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ

 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 6
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 18
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.