Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Велоспорт
| Оновлено 04 липня 2019, 13:44
2845
6

ЖДАНОВ: Підтримую вимоги про відставку президента Федерації велоспорту

Міністр спорту – про конфлікт Анни Соловей і Олександра Башенко

| Оновлено 04 липня 2019, 13:44
2845
6
ЖДАНОВ: Підтримую вимоги про відставку президента Федерації велоспорту
Sport.ua. Ігор Жданов
Міністр молоді і спорту України Ігор Жданов зустрівся з переможницею Європейських ігор 2019 року у велоспорті Ганною Соловей та заявив про підтримку відставки президента Федерації велосипедного спорту України Олександра Башенка.
 
«Я, безумовно, підтримую вимоги про відставку Башенка з посади президента Федерації велосипедного спорту України... Я вважаю, що така поведінка є неприйнятною, вона є хамською.
 
Я прийняв рішення про створення робочої групи з колегами, на якій будуть обговорюватися ці питання. А питання про позбавлення федерації статусу національної і розірвання договору про співпрацю є дискусійним і потребує додаткового аналізу», - сказав Жданов. 
 
Він наголосив, що не може бути й мови про розрив контракту з Соловей. 
 
«Вона є членом національної збірної України, контракт укладений з міністерством... У мене взагалі навіть думки такої не виникало», - заявив міністр.
 
 
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
У Жданова очень много рычагов, для того чтобы сместить, по закону, этого хама с должности президента федерации. Вспомним, ведь как, почти невероятным образом, но убрали Г.Суркиса с должности президента ФФУ, а у него поддержка от УЕФА была в тысячу раз больше, чем у этого чудачка. Так что это вопрос времени, думаю. что созовут внеочередную конференцию и спокойненько уберут ( а если он совсем не отмороженный, то сам напишет заявление...).Выберут того. кого в 2018 должны были избрать....
pavelko01
Слова, слова ...
taro-2
Кто для кого существует - чиновники для спортсменов или спортсмены для чиновников ?
wicker
Якщо б сказав ні, то сам би також ПНХ.
rugby1970
ВЕЛИКОЛЕПНО! Замечательный спортивный сайт цитирует какое-то жданово, далекое от спорта, как я - от вагины Индиры Ганди (да простит меня великий народ Индии), а про Универсиаду, которая еще вчера открылась - ни слова Теперь, по сути: надо одной парой наручников скрепить жданова и башенко и привязать к велосипеду Соловей - пусть, мудаки, побегают, может, их вонючие рыла похудеют!