Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
9531
1

Олександр КАРАВАЄВ: «Про перехід в Динамо дізнаюся з новин»

27-річний гравець «Зорі» – про можливий трансфер

Олександр КАРАВАЄВ: «Про перехід в Динамо дізнаюся з новин»
ФК Зоря. Олександр Караваєв
Півзахисник «Зорі» Олександр Караваєв прокоментував інформацію про свій трансфер в «Динамо».
 
– ЗМІ пишуть про ваш перехід в «Динамо». Це правда?
– На даний момент я знаходжуся на відпочинку. І дізнаюся про це тільки з новин. Мені ніхто не дзвонить, я сам теж. Мені дали більше часу на відпочинок, тому що я був у збірній України.
 
Сказали, що до 26 червня можна відпочити, а 27 червня «Зоря» вилітає на збори. До цього числа вже буду знати точну інформацію. А поки жодної конкретної відповіді не можу дати.
 
На все свій час. Зараз потрібно добре відпочити і відновитися від важкого сезону, а потім з новими силами готуватися до наступного. Час ще є і збори будуть. 26-27 числа буду все конкретно дізнаватися і готуватися до того, що мені скажуть.
 
– «Зорю» очолив Віктор Скрипник. Вже встигли з ним поспілкуватися?
– У мене 5 років були чудові відносини з Юрієм Вернидубом. Можу тільки слова подяки йому сказати. А зараз призначили Віктора Анатолійовича. Я з ним ще не бачився, але вже розмовляв по телефону.
 
З перших слів розмова склалася, було дуже приємно з ним поговорити. Своїми словами він вселив у мене довіру. Він зразу увійшов в моє становище і без проблем дав мені кілька днів відпочинку, хоча команда зібралася вже 19 числа.
 
Він сказав: «Можеш спокійно відпочивати. Я прекрасно тебе розумію і знаю, як тобі хочеться побути з родиною. У тебе менше всіх відпочинку в команді. Спокійно відпочивай, ні про що не баріться і приїжджай до нас перед вильотом на збори».
 
Я розмовляв з Юрієм Вернидубом і він сказав, що дуже добре знає Віктора Скрипника. Він дуже тепло відгукнувся про нового тренера «Зорі». Тому я не здивувався словам Віктора Анатолійовича. Вважаю, що для команди його призначення - це плюс і він дуже хороший тренер.
 
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Вадим Максимов
От і весь трансфер)