Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
|
2694
1

Сергій ЛАВРИНЕНКО: «Інгульцю буде непросто вийти в УПЛ»

Перед командою поставлено завдання підвищитися в класі

Сергій ЛАВРИНЕНКО: «Інгульцю буде непросто вийти в УПЛ»
ffu.ua

У минулому сезоні «Інгулець» не зміг виконати завдання вийти в УПЛ, проте зумів дістатися до фіналу Кубка України. Наставник Сергій Лавриненко розраховує, що в новому сезоні команда доб'ється успіху в Першій лізі.

«23 червня збираємося на перший навчально-тренувальний збір. Загалом у нас заплановано два збори, які проходитимуть на базі у Володимирівці. У нас є всі необхідні умови для того, щоб належним чином підготуватися до старту нового сезону. Існує попередня домовленість про проведення спарингів з «Дніпром-1», «Ворсклою», «Кременем» та «Гірником». Ще по одному супернику зараз визначаємося».

«На першому зборі основний акцент буде зроблено на функціональній підготовці, а далі вже поєднуватимемо фізичні навантаження з контрольними матчами, награванням ігрових зв’язків. У літнє міжсезоння у нас буде не так багато тренувальних днів, але і після минулого сезону пройшло небагато часу. Сподіваюся, що хлопці не втратили своїх кондицій і ми зможемо якісно підготуватися».

«Найголовніше, щоб усі були здоровими, тоді матимемо змогу виконати завдання підвищення у класі. Хоча зробити це буде непросто, адже у Першій лізі надзвичайно висока конкуренція. Впевнений, що чим більша конкуренція за призові місця, тим цікавіший чемпіонат. У минулому сезоні сім команд боролися за вихід до Прем’єр-Ліги. У цьому чемпіонаті «Рух», «Миколаїв», «Авангард», «Чорноморець», «Металіст 1925», «Волинь», «Інгулець» та інші ставитимуть перед собою максимальні завдання. З такою інтригою Перша ліга стане надзвичайно привабливою для вболівальників», - сказав Лавриненко.

Першим новачком клубу цього літа став воротар Богдан Шуст.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Если президент Ингульца довооружится еще парой гранатометов и пересядет на БТР 80П, то вполне реально, что сможет выиграть 1 лигу....