Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
4721
6

Ігор ЦИГАНИК: «70% моїх інсайдів заходять»

Ведучий телеканалу «2+2» - про базу даних, по якій проходять інсайди

Ігор ЦИГАНИК: «70% моїх інсайдів заходять»
Sport.ua. Ігор Циганик
Ведучий телеканалу «2+2» Ігор Циганик розповів про свої інсайди.
 
«Я люблю інсайди. Люблю володіти ситуацією, кайфую від цього. Я коли приїхав до Києва, мене взяли на «УТ-1», поставили відповідальним за київське «Динамо» і за збірну України, за якими я від’їздив купу років. Мені десь пощастило. Так я набив багато зв’язків, друзів. В тому котлі, де я варився, й отримував інформацію. Стосунки потрохи переросли в базу даних, через яку інсайди проходять самі по собі.
 
Перевірка інсайду на вкид — це довіра до кожної конкретної людини. Якщо дзвонить тобі людина, яку ти знаєш 15 років, і каже: «Завтра буде ось це», ти розумієш — буде. По дружбі каже, за гроші в мене таких немає. Наприклад, коли з’явилась інформація, що Луческу приїжджав у Київ. Я собі можу дозволити набрати його та запитати прямо. Сумніваюсь, що він скаже неправду. Бо знає, я можу йому подзвонити й сказати: «Мірча Михайлович, ви мене обманули. Так негарно». А кожен з них дуже піклується про свій імідж. Плюс журналісти є по різних країнах.
 
Перевірити інсайд непросто і якщо я в ньому не впевнений, то не говорю. Я дружу з багатьма людьми, які можуть мене використати. Але я розумію, де вони це можуть зробити.
 
Рахував, що в мене 70% інсайдів заходять. Це нормально, хоча не всі справджуються. Наприклад, казав, що Матей Видра перейде в «Динамо» (в підсумку перейшов у «Бернлі» — прим.). Але він дійсно був готовий перейти. В нього лише була одна умова: перейде, якщо його не захоче клуб АПЛ. Захотів. Але Видра чекав, був тут.», – сказав Циганик.
Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Yamamisha1
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Alex86 1
О,7 вернее сказать
Клим Гряневич
Нормальный Цыганык. Убрать бы немного экзальтации ненужной и самолюбования.
Kevko
В "котле поварился"... Матерый журналюга
zvalenok02
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил