Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 13 червня 2019, 02:30
5468
2

Олександр ІЩЕНКО: «Потрібно зробити висновки з видалення Попова»

Спеціаліст поділився думкою про ситуацію в півфіналі ЧС-2019

| Оновлено 13 червня 2019, 02:30
5468
2
Олександр ІЩЕНКО: «Потрібно зробити висновки з видалення Попова»
Динамоманія. Олександр Іщенко
Відомий український тренер Олександр Іщенко прокоментував видалення гравця збірної України U-20 Олександра Попова в поєдинку півфіналу ЧС-2019 проти Італії (1:0).
 
«Видалення Попова - це проблема не тільки українських футболістів, а й європейських. Дуже часто захисники і півзахисники, вступаючи в верхову боротьбу, сильно розмахують руками. Очевидно, рефері порахував, що Попов в епізоді з другою жовтою карткою діяв саме так. Тепер тільки залишається зробити висновки з цього видалення, хоча, звичайно, прикро, що у фінальній грі не зможе зіграти один з основних захисників збірної України. Попов відіграв чудовий чемпіонат, забив кілька важливих голів, тому не будемо посипати голову попелом і побажаємо йому, щоб в майбутньому він на таких моментах більше не попадався.
 
Що стосується системи VAR, то ми вже кілька разів побачили її в дії на нинішньому чемпіонаті світу в матчах за участю збірної України. Думаю, користь і ефективність цієї системи ні тренери, ні футболісти заперечувати не будуть. Рефері переглянув спокійно епізод і прийняв об'єктивне рішення скасувати гол Італії», — вважає Іщенко.
Джерело zbirna.com
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vbolivalnyk-Peter
Проблема не в тому, що розмахують руками, а в тому, що різні судді для різних команд трактують ці епізоди порізному. Чому нашим у матчі з Італією боло показано 2 жовті за таке порушення, а макаронникам - жодного, хоча розмахували руками вони не менше?