Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

09.06.2019 16:00 – FT 0 : 0
5 : 6 Серія пенальті Серія пенальті
Ліга націй
| Оновлено 09 червня 2019, 13:49
4091
0

Швейцарія — Англія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Хто вивчив правильні уроки з поразки в півфіналі?

| Оновлено 09 червня 2019, 13:49
4091
0
Швейцарія — Англія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй
У неділю, 9 червня, футбольні вболівальники дізнаються ім'я першого в історії переможця Ліги націй. Але спершу відбудеться поєдинок за 3-е місце, в якому зійдуться невдахи півфіналів - національні команди Швейцарії та Англії. Ціна матчу, крім «бронзових» медалей, складе ні багато, ні мало, а 1 млн євро. Переможець отримає 8 млн, хто програв, - 7.
 
Збірна Швейцарії виграла свою групу, де також були команди Бельгії та Ісландії. Вирішальним став поєдинок з бельгійцями, які повели в рахунку 2:0, але потім «нейтрали» організували вражаючий камбек - 5:2, і завдяки кращій різниці забитих і пропущених м'ячів посіли перше місце.
 
Англійці в своїй групі почали з домашньої поразки Іспанії та виїзної нічиєї з хорватами. Після чого виграли дві зустрічі «у відповідь» і піднялися на першу сходинку. Причому, як і у випадку зі Швейцарією, остання гра стала своєрідним фіналом. Англійці також програвали (0:1), але в кінцівці зустрічі вирвали перемогу - 2:1.
 
Схожими вийшли і півфінали цих команд в Португалії. Швейцарці грали на рівних (якщо не сказати - краще) з господарями фінального турніру. Аж до 88-ї хвилини на табло горіли «одинички». Однак потім Кріштіану Роналду протягом трьох хвилин двічі розписався у воротах Соммера і вивів португальців до фіналу. Англійці ж поготів повели в рахунку проти збірної Нідерландів, але «помаранчеві» під завісу матчу зрівняли рахунок. А в додатковий час двічі оборона остров'ян допустила кричущі помилки в обороні, чим і скористалися голландці. Підсумок обох півфінальних зустрічей однаковий - 3:1. І тепер в матчі за 3-е місце зійдуться дві хрестоносні і червоно-білі команди.
 
Відзначимо, що історично родоначальники футболу мають величезну перевагу над збірною Шаейцаріі. 25 разів зустрічалися команди, і тільки тричі перемогу святкували «нейтрали» (при п'яти нічиїх). Останній (і єдиний в офіційних поєдинках) раз це трапилося в відборі на чемпіонат Європи-1982. У травні 1981-го Швейцарія вдома здобула перемогу над командою Брайана Робсона і Кевіна Кігана з рахунком 2:1. Це, мабуть, один з найбільш значущих матчів в історії збірної Швейцарії.
 
Однак тепер баланс сил значно змінився. І нині англійці повинні ставитися до суперника з великою обережністю. Остання очна зустріч команд у вересні минулого року завершилася мінімальною перемогою збірної Англії. У Лестері перемогу господарям приніс єдиний гол Маркуса Решфорда. Так, букмекери саме саме остров'ян вважають фаворитами майбутньої зустрічі, прогнозуючи перемогу. Однак збірна Швейцарії цілком здатна здивувати! Нагадаємо, вона забивала у всіх п'яти матчах цього турніру. Цілком ймовірно, і в цьому поєдинку без забитого м'яча команда не піде.
 
Орієнтовні склади:
Швейцарія: Соммер - Мбабу, Шер, Аканджі, Родрігес - Джака, Закарія - Фернандеш, Шакірі, Цубер - Сеферович.
Англія: Пікфорд- Уокер, Чілуелл, Дайер, Гомес - Стоунз, Аллі, Делфі - Кейн, Стерлінг, Решфорд.

9 червня, неділя
 
Швейцарія  Англія
Арбітр: Овідіу Хацеган (Румунія)
Гімарайнш. Стадіон «Афонсу Енріикеш». 16:00
Телетрансляція: «Футбол 2»
ШВЕЙЦАРІЯ - АНГЛІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз Sport.ua — 1:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.