Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
1170
1

КОЗЛОВА: «Розраховую, що в трав'яному сезоні у мене будуть ігри»

Українка не знає, коли повернеться на корт

КОЗЛОВА: «Розраховую, що в трав'яному сезоні у мене будуть ігри»
Jimmie48 Photography

Українська тенісистка Катерина Козлова не вийшла на корт у другому колі Ролан Гаррос через серйозні проблеми зі здоров'ям, і поки що трав'яний сезон спортсменки залишається під питанням.

«Після обстеження мені діагностували гострий бронхіт, і в зв'язку з тривалим сильним кашлем стався перелом десятого ребра. Таке трапляється вкрай рідко, але, на жаль, сталося в цей раз саме зі мною».

«За процедурами, рекомендованими в період відновлення: для початку потрібно долікувати ту інфекцію, яка вразила бронхи і частково - вухо і ніс. Зараз має бути ще один курс антибіотиків та інших препаратів, які повинні повністю придушити інфекційний процес. Цей курс буде близько тижня - в цей час буде повністю виключена фізичне навантаження. В середині першого тижня передбачається підключити фізіотерапевтичні процедури, які повинні прискорити процес відновлення кісткової тканини. Далі будемо дивитися, як відновлюється ребро і коли можна буде додавати невелике навантаження».

«Що стосується повернення на корт, не хочу загадувати, але дуже розраховую, що в трав'яному сезоні у мене будуть ігри», - розповіла Козлова.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Elis
Одужуй, Катюша! Нехай усе швидко гоїться!