Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 травня 2019, 22:25
8529
24

Динамо завершило чемпіонат перемогою над Олександрією

Дубль Циганкова допоміг киянам здобути перемогу, незважаючи на видалення в першому таймі

| Оновлено 30 травня 2019, 22:25
8529
24
Динамо завершило чемпіонат перемогою над Олександрією
twitter.com/fco1948

Непросте завдання потрібно було вирішити тренерам команд для налаштування своїх підопічних на заключний поєдинок сезону. Адже турнірними завданнями матч був не обтяжений, але завершити турнір на мажорній ноті завжди приємно. Трохи простіше в плані знаходження потрібних слів йшли справи в таборі «Олександрії». Господарі поля готувалися до вручення «бронзових» медалей, і святкова атмосфера повинна була надати додаткові сили «містянам». Та й шестиматчеву безвиграшну серію «жовто-чорним», безумовно, хотілося перервати. Мотиваційним моментом для киян можна назвати бажання взяти реванш за минулорічну поразку на в Олександрії (з того моменту, до слова, «Динамо» на виїзді не програвало).



Олександрійці, яких підганяли трибуни, активно почали зустріч. Але перший гольовий момент відбувся біля воріт господарів поля. Паньків невдало вибив м'яч в Русина, і молодий форвард не зумів реалізувати такий «подарунок» від голкіпера. А незабаром Кендзьора трохи не дотягнувся до м'яча після скидки все того ж Русина.

«Містяни» відповіли моментом, коли на ударній позиції опинився Ковалець, який з центру штрафного майданчика відправив м'яч набагато вище воріт. А на 21-й хвилині у «біло-синіх» пройшла результативна атака. Де Пена з лівого флангу зробив навіс, Русин скинув м'яч у воротарський і Циганков пробивав з метра в уже порожні ворота.

Але далі для гостей почалися неприємності. Спочатку не зумів продовжити зустріч Кендзьора, якого змінив Шапаренко. А незабаром фол Алібекова на фланзі спричинив за собою друге попередження для футболіста київського клубу, в результаті чого «Динамо» залишилося в меншості. Отримавши чисельну перевагу, олександрійці взяли м'яч під контроль, але до перерви зуміли створити лише одну справжню загрозу воротам суперників. Це Ковалець направив м'яч в ближній кут, і Бущан продемонстрував свою реакцію.

Початок другої половини зустрічі залишився за «динамівцями». Ледь не відправив м'яч у ворота Циганков, коли Паньків в падінні відбив м'яч після удару Бесєдіна. Тут же форвард ще раз загрожував воротам, і Паньків знову виручив свою команду. Втім, на цьому активні дії киян змінилися довгими розіграшами м'яча у виконанні господарів поля. Непогана можливість для того, щоб зрівняти рахунок, у «містян» була після стандартного положення. Сітало замикав навіс з кутового, але не влучив у ворота.

Подвоїли перевагу кияни завдяки індивідуальним діям Віктора Циганкова. Капітан «Динамо» майстерно розібрався в ситуації і з лінії штрафного пробив точно в кут. «Містяни» відразу ж могли скоротити рахунок до мінімуму, але Протасов із забійної позиції пробив вкрай невдало.

2:0 - такий результат протримався до фінального свистка. «Динамо» здобуло перемогу, яка навряд чи сильно засмутила господарів поля.


Українська Прем'єр-ліга. 32-й тур.

«Олександрія» - «Динамо» - 0:2


Віктор Циганков (21, 69)

Андрій Запорожан (20), Владислав Бабогло (26), Віталій Пономар (85) - Ахмед Алібеков (24)

Ахмед Алібеков (32, друге попередження)

«Олександрія»: Юрій Паньків - Валерій Лучкевич, Владислав Бабогло, Гліб Бухал, Павло Пашаєв - Андрій Запорожан (Денис Дедечко, 65), Євген Банада, Кирило Ковалець (Віталій Пономар, 74) - Євген Протасов, Артем Сітало, Максим Задерака (Дмитро Шастал, 70)

«Динамо»: Георгій Бущан - Томаш Кендзьора (Микола Шапаренко, 27), Микита Бурда, Артем Шабанов, Віталій Миколенко - Віктор Циганков, Ахмед Алібеков, Володимир Шепелєв, Карлос Де Пена - Артем Бесєдін (Міккель Дуелунд, 89), Назарій Русин (Микита Кравченко, 35)

Арбітр: Юрій Можаровський (Львів)

КСК «Ніка» (Олександрія)

ОЛЕКСАНДРІЯ - ДИНАМО. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Челсі продовжив контракт із Мудриком на один сезон – джерело
Футбол | 15 квітня 2024, 16:35 3
Челсі продовжив контракт із Мудриком на один сезон – джерело

Щоправда, ця інформація не надто стикується з тим, що повідомлялося раніше

Ексарбітр ФІФА прокоментував вилучення Зубкова
Футбол | 15 квітня 2024, 15:42 17
Ексарбітр ФІФА прокоментував вилучення Зубкова

Олег Орєхов вважає, що гравця «Шахтаря» можуть жорстко покарати

Коментарі 24
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
J0e777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Kovalenkobrevno
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
J0e777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
polesse2000
Знатно Виктор этот колхоз мокнул, вдвойне приятней , что в меньшинстве испортили колхозу праздник. Одно плохо , что два своих момента еще не забил, что-бы обойти шлюху Шмораеса.
Ждем хороших новостей от Суркиса о смене тренера
Sanja Lime
Дырявые победили в кой-то веки, и дальше про Шахтер пистят))) знатно горит у мусорского отребья)))
CrimeanMax
Только что Хацкевич на пресс конференции сообщил, что продлил контракт с Динамо. Поздравляем!
Maccceo Plex Plex
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил