Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 травня 2019, 21:10
2161
4

Олександр РЯБОКОНЬ: «Я прихильник класичної системи в 16 команд»

Наставник «Десни» назвав гру своєї команди хаотичною і беззмістовною

| Оновлено 30 травня 2019, 21:10
2161
4
Олександр РЯБОКОНЬ: «Я прихильник класичної системи в 16 команд»
ФК Десна Чернігів. Олександр Рябоконь
Головний тренер чернігівської «Десни» Олександр Рябоконь прокоментував виїзний матч 32-го туру УПЛ проти одеського «Чорноморця» (0:3):
 
«Відверто кажучи, в першому таймі була хаотична, беззмістовна гра, особливо з нашого боку, за рідкісним винятком, кількох моментів біля одних воріт і інших. Другий тайм, навпаки, ми почали зовсім непогано. Тримався м'яч, ми закінчували атаки логічно. Але до гола. Потім чомусь вирішили, що 0:1 вже не відіграється. Потім – вилучення, пенальті. Не знаю, наскільки справедливо. В цілому, вийшов непоганий дебютний сезон для «Десни», але кінцівка вийшла змазаною. Трохи неприємно. Залишається тільки привітати одеситів з тим, що «Чорноморець» вирішив свої завдання.
 
Найскладнішим для команди було відіграти пропущений м'яч, напевно. Якщо про мотивацію мова, вона відсутня протягом двох місяців фактично. У нас був хороший шанс потрапити до першої шістки, але ми в домашньому матчі ним не скористалися. По суті, чемпіонат догравався. Я вже говорив про це, іноді стимули були присутні – матеріальні, зовнішні, але всередині, в душі – порожньо. Нічого не було, ми ні за що не боролися. Тому я категоричний прихильник класичної системи: 16 команд і гри в два кола.
 
Перший м'яч був забитий після ауту, там була помилка індивідуальна. Танчик розібрався, забив гол. Після цього практично виник і другий гол. Гра була зроблена, залишилися вдесятьох. Але все одно є претензії, треба боротися до кінця, поважати хоча б своїх уболівальників. У них теж особливої ​​мотивації немає, у вболівальників, але вони приїхали з Чернігова – шлях неблизький – підтримували нас. Засмутила, загалом, моя команда, мене в тому числі».

 

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною
Футбол | 25 квітня 2024, 00:08 4
Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною

Український воротар заперечує, що м'яч перетнув лінію

У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика
Футбол | 24 квітня 2024, 19:01 3
У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика

«Пенсіонери» розставили пріоритети щодо українця

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Слава Чебан
это потому что Динамо и Шахта стимулируют соперников противоположной комнады, а те кто во второй четверке не получают такой возможности подзаработать))
y-grec
Мені здається, що проблема не в кількості команд, а в форматі поділення чемпіонату на 2 групи і в тому, що в наш чемпіонат не допускають команди з малими стадіонами, зате дозволяють мінятися місцями командам Другої Ліги і Прем'єр-Ліги.
Нехай би було і 10 команд, або 20, але ділити їх на 2 -- це просто вбивати спортивний інтерес нижньої половини, що призводить до зниження відвідуваності і збитків для клубів.
А те, що сільскі клуби без нормальних стадіонів не можуть отримати акредитацію, вибачте, але їм десь треба брати на це гроші, а якщо їх не пускатимуть до вищого дивізіону, їхня відвідуваність падатиме, інвестори їх покидатимуть та банально за зіграний матч отримуватимуть менші кошти. ФФУ та інші органи самі стимулюють: по-перше, олігархозалежну модель вітчизняного футболу, по-друге, продажність малих клубів, в яких не має шансів на бородьбу за віхід до УПЛ, або за потрапляння до верхньої шістки.
Я думаю, що ця думка, що я її тількино висловив, -- вона доволі очевидна, а в керівництві наших футбольних органів сидять не наївні дурники. Я розумію, що якщо ніхно нічого роками не перероблює, то на те є купа причин і в цих схем є купа бенефіціарів.
Ось так і виходить, що ми з вами дивимось не на футбол, а на його сурогат, від якого вже нудить, бо він що не день все більше походить на дешеву постанову.
Юрий Карпенко
А я сторонник чтобы твоя Десна не сдавала матчи
Axmetov
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил